Fabio Salazar Jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztiann

Újonc
2025. 03. 31.
43
12
LS karakter
Fabio Mancuso
D3EeBy5.png

I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.​

Teljes név:
Fabio Salazar
Születési hely, idő:
New york.1987.07.08
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Los Santos-1187
Korábbi munkahelye(i):
Épitészmérnők,iskolaigazgató.
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[ x ] IGEN
[ ] NEM

Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Szeretnék egy jó csapat tagja lenni,egy új közösségbe csatlakozni,fejlődni minél tovább,tanulni,és családot fenntartani.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Konkrétan nem volt közeli tapasztalaom.

II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.​

Mutatkozz be néhány mondatban:
Krisztián vagyok 17 éves,jelenleg tanulok tovább,és a helyi tűzoltóságon dolgozom.Csendes,megbizhatónak tartom magam.Ha kapok feladatot teljesitem.Szeretem a rendet és a fegyelmet,mindig meghalgatom a nálammnál tapasztaltabb embreket.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
Kb másfél éve-42 410 percem van a játékban.
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Voltam már legális frakicioban,és nagyon szerettem mindig is,most kiszeretném probálni a rendőrség frakciot új RP-karakterbe kezdeni,új embereket megismerni,és szolgálni/védeni a hazát!
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Azért engem válasszanak,mert képes vagyok teljesiteni minden feladatot,szeretem a kihivásokat.
Jó tulajdonságok:
Csendes,kitartó,és megbizható személységű vagyok,nem szólok visza senkinek ha beszól.
Rosz tulajdonságok:
Könnyedén megtudnak sérteni,Nehezen tudok túllépni dolgokon.

Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
4-5 órát.
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
TEK-ben voltam 2-3 hónapot,majd kiléptem onnan mivel nem volt időm rá,utána átmentem a CJNG-be ami megszűnt.Majd a CDS-be vettem az irányt amiben 2 hónapot töltöttem kb.

III. EGYÉB

Karakter ID (HOME panelben találod):
7313
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
42 410 perc.
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Képkivágás.PNG

Kitiltások (UCP-ről kép):
Képkivágás.PNG

Előző nevek (UCP-ről kép):
Képkivágás.PNG

Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
Van 2 érvénytelen kitiltásom,PK-t irtam mindkettőre és le is vették,mivel az egyik félrevezetés miatt történt,a másik pedig egy félreértés.
Rendelkezel Discord programmal?
Igen
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen

Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Aláírás helye
[/spoiler]

Tisztelt: Fabio Salazar!

Örömmel értesítjük, hogy a jelentkezési lapja ELFOGADÁSRA került. Az akadémia igazgatósága hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Tisztelettel: Dathan Moore
Akadémia Főigazgató.

((Kapni fogsz hamarosan itt fórumon egy privát üzenetet.))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.