Fabio salazar-Sasa

Krisztiann

Újonc
2025. 03. 31.
43
12
LS karakter
Fabio Mancuso
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Fabio Salazar
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Sasa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
hello,nos ma léptem volna fel a játékba,és hát az fogadott,hogy kilettem tiltva.PP-s item csomagtartozása indokkal ugy,hogy fent sem voltam a játékban,tehát nem is értem hogy miért lennék kibannolva... Az admin megsem kérdezte az én szemszögemet,csak kibannolt,,szeretném itt megbeszélni,hogy mi is a probléma,és mire fel lettem kitiltva.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
mta-screen_2026-04-10_16-35-16.png

Megjegyzés:

semmiféle pp-s itemet nem csomagtartóztam,egyáltalán nem értem minek lettem kitiltva.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom Sasa válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Krisztiann
Csaosztok, sziasztok!

Játékos panaszkönyv lett nyitva, ar-15, valamint gold csákány lett kicsomagtartózva.

A PK-ra 24 órád volt válaszolni, én többet is vártam, nem érkezett válasz.

• Imádom
Reactions: Kevin
Értem,csak telefonon nem vagyok bejelentkezve fórumra,csak gépen,és gép közelébe csak estenként voltam nagyjábol,és nem figyeltem a forumot,mivel ez a csomagtartózás is szabályos volt,mert a bizonylat nem volt egyik melett sem,nem is volt a csomagtartóban,ezért hűen le lett RP-zve ahogyan kiveszem onnan,mivel ha nincs melette a bizonylat ez esetben ki lehet venni a szabályzat szerint.Egyetértek aval,hogy nem válaszoltam a PK-ra hiszem nem volt rá lehetőségem mert ahogy gephez ültem,nem is gondoltam a fórum nézegetésére.Nem szeretném,hogy ezért az apro hibámért,hogy nem tudom a PK-ra válaszolni,kilegyek tiltva.Ha kitiltásom lekerül,felkeresem az illetőt is viszaadom a kivett itemeket.