Ruby Krusova- Liam

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Blackx

Újonc
2024. 08. 07.
65
65
LS karakter
Ruby Graves
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ruby Krusova
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Liam
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Halo sziasztok csááá!!!! Nos azzal kezdeném hogy nem az én mufajom az hogy panaszt tegyek bárkire is, de ezt nem tartom okésnak egy lövöldözés közepén ami itt történt. A klippen látható hogy Wiliam Bradford rárak egy bilincset Liam-ra és kiemeli a smoke-bol, szerintem ezen nincs mit ragozni igazábol azthiszem hogy ez nagyon messze van a korrektségtol mindkettojuk reszerol, további amennyiben lehetséges akkor ez a panasz alá beraknám Wiliam Bradford játékost is aki elkövette ezt a szitut, és ahogy látszik is a videon Liam nemigazán ellenezte hogy ez történjen.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Válaszod

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

Sziasztok, igazából én pár dolgot hozzá tennék az ügyhöz. Igazából mint látható a videón én füst hatása alatt voltam, amelyel sokat nem is tudtam csinálni. Látható ahogy William Bradford megbilincsel ami teljes mértékben nonszensz az én részemről, igazából a logomat Csuhynak át dobom amelyből kivehető hogy a William Bradford megbilincselt illetve Flash Gránátot is dobtak ami miatt nem láttam semmit, illetve attól hogy kivett engem a William Bradford bilincsel valamilyen mondom meghaltam. (Te öltél meg.) Még annyit hozzá tennék, hogy nem is tudtam volna sokat csinálni ellene maximum szólni neki, de teljesen megértem amiért írtál panaszt, de szerintem a William Bradford követte el ezt a hibát és nem én, én nem is szóltam senkinek hogy bilincseljen meg. Igazából én alapból is feltudom magamat szedni kártyával akár a másik modon, de nekem nem célom az életben maradás. Ezt a hibát nem én véltettem, de megértem mivel így a videóból csak az látható hogy megbilincsel a William Bradford. Igazából ezt nem is tudtam volna ellenezni, azt hogy ne vigyen ki bilincsel. És még annyi hogy: És nem értem miért rám érkezik a panaszkönyv, amikor nem én követtem el. Várom a további válaszokat.

Utoljára szerkesztve:
Minden tisztelettel, de nem haltal meg, max utána miutan ez megtortent, holott egy sima celpont lettel volna ha a haverod nem veszi ki megbilincselve, további mivel azt hiszem eléggé jóban vagyok tudtál volna neki szolni hogy ne csináld mert nem helyén valo a dolog, illetoleg miután ez megtörtént te jöttél tovább loni.

• Fájdalmas
Reactions: Meinen
szervernek killlogjában látható hogy meghaltam, és még az én logomban is benne van hogy te öltél meg, igen nem vagyunk rosszban sőt ismerem, de mivel megtörtént akkor már nem szóltam, sőt igazából megis haltam amit nem értek hogyan, de nekem nincs videóm így nem láthatód a szemszögéből. Viszont minden látható amit át küldtem a csuhynak logban, a bilincselés után maximum ha 1 perc eltelt és meg is haltam, illetve még a halálom után is megbilincselt egy Rendőr gondolom véletlen. Igen ha William Bradford nem vett volna ki bilincsel a füstből akkor simán meghaltam volna. De olyan nem történt hogy ezek után mentem lőni tovább, mivel amikor meghaltam akkor felszedtem magam és ki is repültem egyből. Továbbá nem fűznék hozzá semmit, szerintem nem hibáztam mivel nem én követtem el a szabályszegést. Tény hogy tudtam volna szólni neki amit nem tettem.

Utoljára szerkesztve:
Szia, Liam semmiben nem hibás az ügyben. Mikor kiszedtem bilinccsel a füstből már halott volt csak bele ragadt a füstbe. Én akartam menni tovább lőni stb. ezért vittem el. Megértem a PK-t mivel a te szemszögedből ez nem látszódott. Várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Meinen és aLiam
Drága kedves emberek én sem szolok bele senkinek se a pk-jába ennyi erovel nyithatnánk egy kocsmai beszelgetest, vagy szoljatok az egesz rendvedelemnek hogy irjon ide, szivesen beszélgetek, csak nehogy már jatekosként mond meg hogy jogos e vagy sem.

• Kedvelés
Reactions: Joseph
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
szervernek killlogjában látható hogy meghaltam, és még az én logomban is benne van hogy te öltél meg, igen nem vagyunk rosszban sőt ismerem, de mivel megtörtént akkor már nem szóltam, sőt igazából megis haltam amit nem értek hogyan, de nekem nincs videóm így nem láthatód a szemszögéből. Viszont minden látható amit át küldtem a csuhynak logban, a bilincselés után maximum ha 1 perc eltelt és meg is haltam, illetve még a halálom után is megbilincselt egy Rendőr gondolom véletlen. Igen ha William Bradford nem vett volna ki bilincsel a füstből akkor simán meghaltam volna. De olyan nem történt hogy ezek után mentem lőni tovább, mivel amikor meghaltam akkor felszedtem magam és ki is repültem egyből. Továbbá nem fűznék hozzá semmit, szerintem nem hibáztam mivel nem én követtem el a szabályszegést. Tény hogy tudtam volna szólni neki amit nem tetettem

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Minden tisztelettel Liam, de a szavaid egymást ütik, Leirtad hogy "Igen ha William Bradford nem vett volna ki bilincsel a füstből akkor simán meghaltam volna." Ennek az elején meg azt mondtad hogy meghaltál, szoval te miután kivettek a fustbol ugyanugy lottél tovabb és kesobb haltal meg.

Mindegy a videóban minden látható, lehet hogy egy pár szót össze vissza írtam, de teljes mértékben minden látható a videón amit az adminsegéd feltöltőtt, igazából az én részemről minden látható. Továbbra sem én követtem el, ami a videón látható. És annyit tudok hozzá tenni mivel én nekem nem volt videóm így alapból sem tudtam belátni annyira a helyzetemet,de amit az AS töltött fel az látható. És továbbá azt sem értem hogy "kivettek engem a füstből és lőttem tovább" ez megint csak látható a videón hogy ilyen nem történt. De én még mindig megértelek téged, mivel a te videódból nem volt látható hogy mi történik oldalt, de minden féle képpen nézd meg az AS videóját, mert látható minden.

Utoljára szerkesztve:
Igazából tisztán látszik hogy kivett a smoke-bol, csak épp le tudtalak loni, és gyanitom hogy beszéltetek kozbe dc-n és mondta is neked hogy ki fog venni a smoke-bol és kivett. Ezzel akkor azt a részet hogy utana lovoldoztel tovabb vissza is szivnam, de a tobbi nem kerdeses szamomra.

Hát én meg akkor sem érzem ez jogosnak, mivel igazából nem én csináltam. Teljes mértékben ennek a részének már William Bradford felé kéne irányulnia mivel ő követte el és nem én. Igazándiból ő fogott meg a bilincsel amit én sem értettem, mivel nem halok bele ha most mondjuk meghalok, nekem nem lenne a célom az hogy életbe maradjak. Ezt én sem értettem hogy William Bradford miért fogott meg bilincsel.

És akkor utána miért nem kapott szankciot erre toled, vagy miért nem hivtál rá másik admin ha nem akartál olyan ugyet intezni amiben szerepeltél?

Mert nem gondoltam volna hogy ebből ügy lesz, mert meghaltam mi előtt vitt volna a falhoz, ha túl éltem volna akkor már szóltam volna neki, de nem tartottam fontosnak ez miatt, mivel meghaltam. De igazából többet nem tennék hozzá, várom a csuhy válaszát.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Álláspontom szerint az, hogy valakit füstből, bilincsben „kivesznek”, egyáltalán nincs rendben. Ez akkor sem elfogadható, ha Liam azonnal meghalt, hiszen látta, mi történik körülötte.

Ez egyértelműen szankciót érdemel, amit az admin jelen esetben figyelmen kívül hagyott. Többször is elhangzott már, hogy az adminok OFF duty állapotban is adminok, így jelezned kellett volna a társaid felé, hogy ilyen incidens történt.

William Bradfordot szankcióban részesítem.
Az adminisztrátort hibapontban részesítem, mivel egyértelmű bugkihasználást hagyott figyelmen kívül.
A panaszod jogos.

• Kedvelés
Reactions: Lehel és dami
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.