Elin Gan - Zsombey

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kodykaa

Barangoló
Globális Moderátor
LS
2026. 03. 25.
90
134
Budapest
LS karakter
elin.gan
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elin Gan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Zsombey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat,Fölösleges szankció
Kaptam egy játékos panaszkönyvet, amit a fent említett Adminisztrátor bírált el.
A panaszkönyv végén az Adminisztrátor úgy ítélte meg, hogy én szabályt szegtem azzal, hogy az egyik játékosnak mondtam egy szót ismétlődően.
Véleményem szerint ezt teljesen IC ÜGY, hogy én mit mondok IC, de ezt leírtam a játékos panaszkönyv alatt is.
Szerintem nem meríti ki az IC-OOC Keverés fogalmát, csak azért mert az adott játékosnak nem tetszik amit mondok, mondhatom akármi miatt, elkell fogadnia.
Ennyi erővel szankcionálni lehetne mindenkit, aki kimondja ezt a szót, ami szerintem elég nonszensz.
Az Adminisztrátor a panaszkönyv lezárása után szankcionált engem 60 perc IC-OOC keverés indokkal.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.dawn-game.com/threads/elizabett-ricci-elin-gan.9382/

Megjegyzés:

Várom a bírálatot, köszönöm előre is.

Utoljára módosítva moderátor által:
Szia! Elsősorban kezdjük ott, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy hozzámentél, és azt mondtad neki, hogy RING-RING, te is tudod pontosan jól, hogy mit követtél el. Más emberhez nem hiszem, hogy odamentél és azt mondogattad neki, hogy RING-RING, te is egészen biztosan tudatában vagy azzal amit tettél, viszont azt ne csináljuk már, hogy valakivel van egy beef-ed és azt IC kell kiönteni magadból, próbáljátok már meg megbeszélni, szerintem egyikőtök sem gyerek, ezt azért kaptad mert egy GIF-et hoztál át IC-re más embernek nem mondtad, hogy RING-RING, vagy ha igen az maximum a frakció társaid amikor kifigurázzátok esetlegesen az áldozatot. Ha ezzel kapcsolatosan feltudsz bármilyen bizonyitékot mutatni, hogy más embereknek is mondod, aki nem a frakciótársad, kérem csatold.

Persze, megértem amit mondasz. De ne azért szankcionáljunk már mert IC bemondok 1 szót, remélem te is megértesz engem, várom a bíráló admin válaszát.

• Imádom
Reactions: Zsombey
Persze, megértem amit mondasz. De ne azért szankcionáljunk már mert IC bemondok 1 szót, remélem te is megértesz engem, várom a bíráló admin válaszát.
Azzal nem lenne gond, ha IC random szólsz pár szót bárkinek, viszont itt egy konkrét emberről van szó, illetve egy konkrét GIF-ről amit már nem egyszer játszottál el vele, végsőül megértelek téged is viszont ezt probáljuk mellőzni, hogy az IC és OOC legyen szétosztva, és ne keverjük már bele, ha valaki "rendszerető"

Nonszensz az, hogy valakire rászállunk egy játékszerveren. Lehet viccet űzni a szerveren történt eseményekből, nem mondja senki azt, hogy vigyázzba kell ülni a gép előtt. De többször is jelezte az illető, hogy zavarja, nem értem, hogy miért kell ezzel szórakozni.

Lehet csinálni ezt, csak egy idő után megunjuk, aztán repülnek erre is a kitiltások majd, remélem tiszta az, hogy nem fogjuk ezt engedni senkinek sem.

Az adminisztrátor nem hibázott, a panasz pedig jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.