Ghost Ace - Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Walthertm

Újonc
2026. 04. 04.
1
0
LS karakter
Ghost Ace
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Dominik-nak hívnak
Hány éves vagy?
17
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
1 napja

Hány játszott perccel rendelkezel?

1118 perc (18 óra)
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
2-3 óra
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Szeretek programozni és modellezni, ezekkel foglalkozom a szabadidőm nagy részében. Már közel 7 éve játszok FiveM-en, ami alatt rengeteg tapasztalatot és barátot szereztem. Nem rég kezdtem el MTA-zni, mivel nagyon megtetszett a „vibe-ja”, és ki szeretném próbálni magam egy frakcióban. Szeretem a csapatmunkát és az olyan helyzeteket, ahol együtt lehet haladni másokkal egy közös cél felé. Emellett fontos számomra a jó hangulat és az, hogy élvezzem azt, amit csinálok.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Mint már a bemutatkozásomban le írtam, azért mivel kiszeretném magam próbálni egy frakcióban, és az illegál frakciók az nem annyira az én világom ezért inkább ide jelentkeznék. Haverjaim is tanácsolták hogy ide jelentkezzek mivel most a TEK nem tart TGF-et de viszont ha ide jelentkezek akkor van rá esély hogy majd együtt RP-zünk.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Igen, rendelkezem, de nem itt, hanem FiveM-en. Az LSPD-ben, illetve a NOOSE-ban voltam, egyszerű állományban lévő tag szerepét töltöttem be mindkét helyen.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Nem voltam még más frakcióban a szerveren.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem voltam még. https://cdn.discordapp.com/attachme...fdcd5b09bafb2f5789379ac15efa761d725437c19763&
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem voltam még. https://cdn.discordapp.com/attachme...bee1276955966951f5aaf64d7c4d3dd899fab8e73d75&
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem volt még. https://cdn.discordapp.com/attachme...3ab494b1851182bb0c0ac7792311edd7cc6b54838e3c&
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Ghost Ace
Születési hely, idő: Los Santos
Anyja neve: Ghost Marie
Bejelentett lakcím: Wall Street 4/a
Állampolgársága: Amerikai
Személyigazolvány száma: 203956ZX
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 180cm
Testsúlya: 80kg

Telefonszáma: +38-76-635-2117
fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Washington DC 2020.04.16

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: District of Columbia International School
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): Angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Mérnők, Gépész
Korábbi munkahelyek: HKS Garage: Kisegítőmunkás
Munkaviszony fennállásának ideje: 2020.05.10 - 2026.01.01
Távozásának oka: Nem megfelelő munkakörülmények

fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

Soha nem volt még ellenem büntetőeljárás
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Még nem voltam egyszer sem
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: C, A (korlátlan)
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!

Nem
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.04.04.

Aláírás: Ghost Ace

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség
STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Ghost Ace!
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.
A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.
Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,
Jack Montierre r. Vezérezredes
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.