Kruki mako panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

WhyYouLooser

Újonc
2025. 05. 27.
21
3
LS karakter
Charles Luciano
Panasztevő InGame neve:
Charles Luciano

Panaszra tett személy InGame neve:
Kruki Mako◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►Éledés után megölt mind a 4-ünket

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
►Egy sikertelen kút után amin meghaltunk oda jött és ooc elkezdte mondani a magáét,majd lelőtt mind a 4-ünket ◄

A történet annyi,hogy az egész rp után az úr ooc folytatta a dolgot,majd elment gyalog,mi pedig ugyanarra mentünk kocsival,megálltunk melette,hogy folytassuk az eszmefuttatást majd lelőtt minket aztán kis is nevetett ahogy a bizonyitékhoz csatoltam.

szia azt miert nem mondod bele hogy el akartatok utni csak sikertelen probalkozas volt?

szia azt miert nem mondod bele hogy el akartatok utni csak sikertelen probalkozas volt?
Ki akart elutni? Melled altunk meg,sot 20-al nemis igazan tudtunk volna elutni,kezdjuk ott hogy mar kutra is ugy jottetek ki,hogy egyik tarsadnak meg halalangyal volt a feje felett,aztan meg lelosz mind a 4-unket meg meg xd zel is?

A történet annyi,hogy az egész rp után az úr ooc folytatta a dolgot,majd elment gyalog,mi pedig ugyanarra mentünk kocsival,megálltunk melette,hogy folytassuk az eszmefuttatást majd lelőtt minket aztán kis is nevetett ahogy a bizonyitékhoz csatoltam.
szia mert halál után mondtam hogy adjátok át a lőszert mert a köteg oda veszett. Egyébként meg elég szép TK volt. ( videon ottvan hogy TKzattok egymast.)

nem a semmiert. Minek probalsz meg el ütni utána meg mint aki semmit nem csinált. Irsz egy PK-t.
Megcsak nemis en vezettem,es senki nem probalt meg elutni,ez nagyon messze all attol,a kocsi sem ert hozzad,meg max 20 al mentunk,erre te ugydontesz hogy kilosz mind a 4 unket? Rakd fel inkabb az egesz videot aztan meglatjuk mit mond a biralo admin.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.