Besnik Gashi -> Hector Muntego, Fabio Salazar [Hobuka]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

K.Y.L.E

Újonc
2024. 07. 31.
20
12
LS karakter
Besnik Gashi
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Besnik Gashi
Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen személy.
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kicsomagtartózták a Bányász medálokat 94 DB maradt belőle.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Lehet azóta raktam bele medált de én csak ezt fotóztam ki pár napja.Előre is köszönöm a választ. (kocsi ID: 29716)

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, hamarosan utána járok, hogy ki vehette ki!

• Kedvelés
Reactions: Sasa
Hector Muntego és Fabio Salazar vette ki. Összesen 150DB bányász medált.
-Várom a válaszukat 24 órán belül!

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Sasa és K.Y.L.E
Hello,az autora random bukkantunk rá,és teljesen hűen karakteremhez,RP-vel vettem ki a medálokat ahogy illik.Nyilván nem vettem ki az egészet,mégis megdolgozott érte.

Hello,az autora random bukkantunk rá,és teljesen hűen karakteremhez,RP-vel vettem ki a medálokat ahogy illik.Nyilván nem vettem ki az egészet,mégis megdolgozott érte.
A medálokat tudtommal nem lehet kivenni.

Sziasztok! Én voltam az egyik aki kivett egy pár medált de le volt Rp-zve és a szabályzatban is az van irva hogy ellehet venni medálokat de nem az egészet.

A medálokat semmilyen formában nem lehet elvenni/csomizni mivel eventes itemnek minősülnek!

• Imádom
Reactions: K.Y.L.E
A medálokat ki lehet/el lehet venni,nem pp-s item,és nem is eventes item.94 db maradt,nem volt az egész kivéve.
Majd akkor admin elbírálja, eddig nem lehetett elvenni, szabályzatba nem is látom hogy ez levan irva.

A medálokat semmilyen formában nem lehet elvenni/csomizni mivel eventes itemnek minősülnek!
Én ezt már megkérdeztem admintól,és azt a választ kaptam,hogy:el lehet venni,de nem az öszeset.És ez szerint is cselekedtem.

Még a multkor amikor raboltam volt egy embert akkor megkérdeeztem egy admint hogy el vehetem e a medálokat mire az admin azt válaszolta nekem hogy igen, de nem az egészet.

Még a multkor amikor raboltam volt egy embert akkor megkérdeeztem egy admint hogy el vehetem e a medálokat mire az admin azt válaszolta nekem hogy igen, de nem az egészet.
Ha lehetne akkor nem a kocsiba tartom logikus.

Én ezt már megkérdeztem admintól,és azt a választ kaptam,hogy:el lehet venni,de nem az öszeset.És ez szerint is cselekedtem.
Erről kérlek csatolj egy bizonyítékot.

• Kedvelés
Reactions: K.Y.L.E

Event itemnek minősül minden olyan tárgy, amit csak egy bizonyos időszakban lehet megszerezni a játékban egy event alkalmával.

Ajándék, Tök, Bónusztojás, Treasure és Mystery chest, csokitojás, ünnepi süti stb.
Nem ugy látom,hogy itt medál szerepelne a szabàlyzatban.

• Imádom
Reactions: Ricsi15

Event itemnek minősül minden olyan tárgy, amit csak egy bizonyos időszakban lehet megszerezni a játékban egy event alkalmával.

Ajándék, Tök, Bónusztojás, Treasure és Mystery chest, csokitojás, ünnepi süti stb.
Nem ugy látom,hogy itt medál szerepelne a szabàlyzatban.
Abba az (stb) részbe pontosan beletartozik a medál.

A medál nincs kiirva igy nem is tudjuk hogy nem lehet elvenni. Ha ki volna irva akkor nem is foglalkoztunk volna ezzel.A (stb) helyett ha kiirták volna akkor tudnánk hogy Eventes item.Erről se mi tehetünk.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.