panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kellero

Újonc
2025. 10. 09.
2
0
LS karakter
Jamal Faletti
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Jamal Faletti
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Mano
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Többiek beszeltek a leader jogrol radion es en ic-ooc keveresre kaptam 60 percet mert annyit irtam hogy megkapta.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►[R1] Luigi Ticiano: Megmutatom hogykell kilépőt szervezni.

[2026-04-01 23:19:36] [Output] : [R1] James Maverick: Hakim amugy te hogy vennel le rangot ha nem vagy leader?xd
[2026-04-01 23:19:44] [Output] : [R1] Jamal Faletti: Megkapta

Megjegyzés:

Egy ilyen dologért amibe nemis tartoztam bele csak bele lettem keverve nem tartom a 60 percet fairnek mert annyit irtam hogy megkapta

Szép estét!
Én megadtam az esélyt arra, hogy tisztázd magad, kértem tőled egy logot. Te nem tudtál beküldeni semmit. A bizonyíték alapján, amit kaptam látszik, hogy éppen a leader jogról ment a beszéllgetés és te abba szóltál bele. Ebből szűrtem le, hogy te abba a dologba szóltál bele, amiről éppen a beszéllgetés szólt. Mivel a kép volt az egyetlen bizonyíték amit kaptam, ezért abból kellett leszűrnöm a dolgokat.

Hali, a panaszt én fogom bírálni, hamarosan átolvasom.

• Kedvelés
Reactions: Csuhy
A szituáció elég kétes, sem az adminisztrátor nem tudta felém bizonyítani azt, hogy miért adta a szankciót, se Te felé, hogy nincsen igaza.
Az ilyeneket jó, ha az adminok egy ejnye-bejnyével kezelik, aztán ha legközelebb előfordul akkor szankcionálnak.

Tekintettel arra, hogy Manó még új admin, így következmények nélkül lezárom ezt. Beszéltem vele és a jövőben figyelni fog erre és jobban utána fog járni.
A kiszott jailt pedig semmiztem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.