Gideon Trace - Elizabett Ricci [FunFact]

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 16
  • Látta 180
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

gideon trace
Panaszra tett személy InGame neve:
elizabett ricci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
nonrp
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/oht4wq
Megjegyzés:
nincsen

• Kedvelés
Reactions: Spel8 és Pierdone
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni! Várom az érintett fél válaszát 24 órán belül!

• Kedvelés
Reactions: Bianca Graziano
Hali, mivel menekültem hidd el nem szándékos volt. Csak ha menekülsz akkor hátra is nézel... Pontosan tudtam hogy körözik a kocsit és el akartam menni dokkok szerelőhöz. Látszódott amikor neked mentem hogy valameilyen rendvédelmis vagy és nem áltam meg.

Nos, szeretnék kérni valamilyen bizonyítékot azzal kapcsolatban hogy te akkor és ott menekültél. Illetőleg azt miből állapítottad meg egy jelöletlen autórol hogy az Rendvédelmi tag, főleg ilyen sebességnél?

Sajnálatos módon nincs bizonyítékom mivel csak utánnam fordultak. De egyébként még mindig körözött a kocsim nyudotan meg lehet nézni. Amikor neki mentem elötte épp láttam hogy ki ül a kocsiban és látható volt a mellény így elég egyértelmű hogy rendvédelmis mivel illegál nem fog ilyen kocsival menni rabolni vagy bármit csinálni.

egy szerveren játszunk barátom? https://streamable.com/l3v4dt Ezen a videón látszik, hogy nem volt sehová erősítés hívva, ergó téged biztos, hogy nem üldöztek.
Érdekes pedig valaki utánnam fordult ez fix... Lehetséges hogy nem akart üldözni utánna mert el tüntem gyorsan. De arrol meg nem tehetek hogy neked mentem. Próbálj meg kanyarodni az f90-el nagy sebességnél és megérted hogy miért nem kerültelek ki.

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
egy szerveren játszunk barátom? https://streamable.com/l3v4dt Ezen a videón látszik, hogy nem volt sehová erősítés hívva, ergó téged biztos, hogy nem üldöztek.
Sött szerintem teis tudod mint rendvédelmis hogy elég sokszor van az hogy egy körözött kocsi elmegy mellette 300-al utánna fordul és kb 15 mp-re el engedi mert nem éri utol.

szerintem mélyebben ebbe ne is menjünk bele, mert több sebből vérzel barátom.
Tudod, hogy körözött a kocsid, de te ennek ellenére csapkodod a traffikat, 200-300al mész a városba, minden probléma nélkül.

De arrol meg nem tehetek hogy neked mentem.
ne a szembesávba menj, és nem lesz gond :)

Próbálj meg kanyarodni az f90-el nagy sebességnél és megérted hogy miért nem kerültelek ki.
ebbe meg méginkább ne menjünk bele. Minek vezeted, ha nem tudod, miért mész nagy sebességgel, ha nem tudod kontrollálni? Még mindig nem azzal van a főbb probléma, hogy belém jöttél, hanem hogy szembesávból jöttél belém irtózatos sebességgel.
Tájékozódj kicsit.

szerintem mélyebben ebbe ne is menjünk bele, mert több sebből vérzel barátom.
Tudod, hogy körözött a kocsid, de te ennek ellenére csapkodod a traffikat, 200-300al mész a városba, minden probléma nélkül.

ne a szembesávba menj, és nem lesz gond :)

ebbe meg méginkább ne menjünk bele. Minek vezeted, ha nem tudod, miért mész nagy sebességgel, ha nem tudod kontrollálni? Még mindig nem azzal van a főbb probléma, hogy belém jöttél, hanem hogy szembesávból jöttél belém irtózatos sebességgel.
Tájékozódj kicsit.
Szerintem úgy vezetek ahogy akarok. A másik meg hogy csak az f90-em van ami nem jól kanyarodik érdekes nem a vezetéssel van baj mivel 1x nem bírtak el kapni hanem hogy ilyen emberek bejönnek elém villogó és sziréna nélkül.

Szerintem úgy vezetek ahogy akarok. A másik meg hogy csak az f90-em van ami nem jól kanyarodik érdekes nem a vezetéssel van baj mivel 1x nem bírtak el kapni hanem hogy ilyen emberek bejönnek elém villogó és sziréna nélkül.
Várom a bíráló admint

Szerintem úgy vezetek ahogy akarok.
el vagy tévedve, nagyon nem vezetsz úgy, ahogy akarsz, majd biztos te szembesávba, több száz km/h-val minden következmény nélkül fogsz száguldozni, nem? Jól nézünk már ki, kapjál kicsit vissza, és szállj le a földre. Téged nem tudtak elkapni, kit érdekel? Kicsit nem gondolod teljesen szerepen kívülinek azt, hogy tisztában vagy azzal, hogy körözött a kocsit, de te az összes traffin végigmész, hogy tudjanak üldözni téged? Baromi vicces, keress más elfoglaltságot.

el vagy tévedve, nagyon nem vezetsz úgy, ahogy akarsz, majd biztos te szembesávba, több száz km/h-val minden következmény nélkül fogsz száguldozni, nem? Jól nézünk már ki, kapjál kicsit vissza, és szállj le a földre. Téged nem tudtak elkapni, kit érdekel? Kicsit nem gondolod teljesen szerepen kívülinek azt, hogy tisztában vagy azzal, hogy körözött a kocsit, de te az összes traffin végigmész, hogy tudjanak üldözni téged? Baromi vicces, keress más elfoglaltságot.
Hogyha azt akarod mondani hogy üldöztetem magam akkor tévedsz :) DawnNion-oztam és benne maradtak a csomiba az illegális dolgok. És még mindig teljesen ic ügy ahogy én vezetek.

• Haha
Reactions: rey
jolvan :ROFLMAO:
várjuk meg amíg el lesz bírálva, aztán meglátjuk hogy te döntöd el, hogy hogy fogsz vezetni.

jolvan :ROFLMAO:
várjuk meg amíg el lesz bírálva, aztán meglátjuk hogy te döntöd el, hogy hogy fogsz vezetni.
Még mindig mondom teljesen ic ügy. És nem értem hogy erre miétr írtál pk-t szerintem tudtál volna report-ot írni.

• Haha
Meg most nem értem mire írtál PK-t. Most ez balesetre írtál PK-t? Vagy ezt fogalmazd már meg nekem egy kicsit mert a NONRP az kicsit tág fogalom.

• Fájdalmas
Sziasztok! Megérkeztem a bírálattal. Ahogy látom szépen ki lettek fejtve egymásközött a vélemények.

Nos, átnéztem minden általatok írt - benyújtott bizonyítékokat ennek értelmében kitérnék elsősorban Gideon Trace által benyűjtott bizonyítékokra:
A felvételen tisztán látszik hogy szabályosan közlekedve, mérsékelt sebességgel közlekedsz, illetőleg az is hogy végig előre tekintesz a "karaktereddel" a baleset a részedről teljesen elkerülhetetlen volt, hisz másodpercek alatt előtted volt az adott gépjármű ami szinte hatástalanított téged. Ugyanakkor az MDC információkra ebben a sziutációban csak a te részedről lehet hivatkozni, hisz ő számára nem adott az a lehetőség hogy mindezt megfigyelje, ennek értelmében IC nem tudhatja követik-e még vagy sem. ((Sok esetben még OOC sem tudhatja mindezt))

Elizabett Ricci:
A felvételen tisztán látszik hogy elkerülni sem szeretted volna a balesetet, ugyanakkor nem bizonyítható az rá hogy valóban nem-e tekintett hátra az esetkor, de kitérnék egy kis részletre amit itt a PK-ban te magad is leírtál : "Amikor neki mentem elötte épp láttam hogy ki ül a kocsiban és látható volt a mellény így elég egyértelmű hogy rendvédelmis mivel illegál nem fog ilyen kocsival menni rabolni vagy bármit csinálni." Ha te valóban hátra tekintettél-e azt figyelni követ-e az általad említett egység, akkor hogyan figyelted meg hirtelenjében azt milyen személy ül az autóban, egy ilyen balesetnél személyes véleményem szerint teljesen kivehetetlen az hogy Rendvédelmis-e vagy sem az adott személy, pláne úgy hogy két különböző irányba repültetek a baleset okozta lökettől. Továbbá: "Szerintem úgy vezetek ahogy akarok" Ezt azért cáfolnám, lehet bizonyos mértékben IC ügy ahogyan vezetsz, de nem minden esetben, az pedig hogy te akkor F90-el mentél, és számodra nem megfelelő a Handling nem mentesít az alól hogy reálisan próbálj közlekedni, bizonyos kereteken belűl!

Továbbá, fontos azt megjegyezni hogy egy ilyen sziutációban az adott embernek az adrenalin szintje is elég magas tud lenni, és nem feltétlenűl fog mások életére figyelni, ahogy azt említettem nem bizonyítható az hogy nem-e tekintett hátra azt figyelni nyomában van-e az adott egység vagy sem. Ennek értelmében a panaszod Jogtalan, a panaszkönyvet minden további szankció nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.