Hector Muntego-dmnk

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ricsi15

Újonc
2025. 03. 30.
9
0
LS karakter
Chester Autumn
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Hector Muntego
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
dmnk
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az egész ugy történt hogy fk társammal elmentünk volna akciora erre meg ütközik és animba kerültem. Felszedtem magam kártyával és utána kezdtek lőni a pd-sek ugy hogy még nem is látták hogy van rajtunk fegyver. Utána meg kiakartam szállni a helikopterből de nem tudtam mivel bugos volt és azt irta hogy mozgás közben nem lehet kiszállni közben fullba megvolt állva. Utána meg OOC jeleztem hogy bugos a helikopter és nem tudtam kiszállni. Majd rápillantottam a discordra mert kaptam egy értesitést és mikor válaszoltam volna kicrasheltem. Majd egyből léptem is volna vissza de megkaptam a ban-t azzal az indookkal, hogy Rp alóli kilépés, amikor tisztán látszódott a chaten hogy időtullépés miatt kidobott. Ezt teljesen jogtalannak találom mivel próbáltam volna visszalépni és nem is kaptam rá esélyt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Logban látszódik
Megjegyzés:

Utoljára szerkesztve:
Szia! A logban látni fogja a bíráló admin, hogy egy M4A1 által lettél kilőve, a heli leesett a földre, te animban voltál, majd hirtelen feléledtél a kártya miatt. Mire én is odaértem, te eltűntél onnan, hogy ne tudjon felszedni a szanitéc.

Nincs több hozzáfűznivalóm várom a bíráló admint. Szerintem nem véletlen "crash,, volt ez.

• Haha
Reactions: Krisztiann
Hali, hamarosan átolvasom. Kérem az admint, hogy az ügyről a logot küldje el, illetve ha van, akkor videót az esetről.

• Kedvelés
Reactions: Ricsi15
Szia! Annyi hozzáfüznivalóm lenne hogy nem a fegyver miatt estem animba hanem az fk társam nekiment a fának a helivel majd meg is halt benne én meg animba estem attól. Majd felszedtem magam egy kártyával, Ez még egy rp közbeni heal kártya használata. Viszont ha ki crasheltem arrol nem én tehetek illetve próbáltam is visszalépni de mint mondtam nem volt esélyem se folytatni az rp-t.

Az adminisztrátor elmondása szerint ő sem várt eleget az időtúllépés után, így nem sok esélye volt a játékosnak visszacsatlakozni.
Ezzel kapcsolatban beszéltem már Dominikkal, a jövőben figyelni fog erre.

Megkérem az adminisztrátort, hogy a kitiltás legyen feloldva, semmizve, valamint legyen szankcionálva a játékos a kártyahasználat miatt.

A panaszod jogos, az admint figyelmeztetésben részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.