Noemi Falcone Ricci - Enzo Montauge [Nugget]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 08. 15.
43
26
LS karakter
Bianca Gratiano
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Noemi Falcone Ricci
Panaszra tett személy InGame neve:
Enzo Montauge
Panasz oka, leírása, kifejtése:
nonrp (billincsel való futás)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
elöre is thx

• Kedvelés
Reactions: minimal2005
Hello, a panaszkönyvet én fogom bírálni várom a megemlített személy válaszát.

Hello, a panaszkönyvet én fogom bírálni várom a megemlített személy válaszát.
Csáó! Bocsi, ma vettek fel Honvédnek, ezt nem tudtam hogy nem szabad. Másnál is láttam már ezen a szerón, amikor engem vittek be. Remélem elnézhető lesz a dolog, legközelebb figyelek erre.

Csáó! Bocsi, ma vettek fel Honvédnek, ezt nem tudtam hogy nem szabad. Másnál is láttam már ezen a szerón, amikor engem vittek be. Remélem elnézhető lesz a dolog, legközelebb figyelek erre.
alap dolog hogy nonrp ugyan is nem reális hogy fogsz egy embert elöted majd neki álsz futni szabály az szabály

alap dolog hogy nonrp ugyan is nem reális hogy fogsz egy embert elöted majd neki álsz futni szabály az szabály
Értem csak nem gondoltam erre sajnos, és erről nem is lettem felvilágositva. Ezek után próbálom követni a szabályokat, csak ez igy egyszerre sok nekem, a sok szabály, erősités, stb. ilyenek, ugyanis mint mondtam ma vettek fel csak. Én ezt még elnézhetőnek tartom, de majd úgyis az admin hozza meg az itéletet.

Nos uraim, megérkeztem a bírálattal.

A klippeket is kielemezve bent szerelőn is futtál az illetővel, utánna pedig hozták a szerelőből és oda is oda futtál az emberrel és ezután be lett rakva a kocsiba.
Ebből a cselekedetből előnyöd származott a futással.
Megbilincselt emberrel futottál ami a NonRP kategóriájába esik bele.
60 perc lesz a szankció NonRP indokkal.

A panaszkönyv jogos!

• Imádom
Reactions: Bianca Graziano
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.