Luciano Graziano - Gerox

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 11
  • Látta 233
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gerox
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Elizabett elütötte szinkronból véletlen a társunkat Isabelle-t, aki ezáltal leesett a bicikliről, majd oda szaladt Gerox és random minden rp/rp szál nélkül fogta és elvitte a biciklijét és el is menekült amikor kergettük.
Megjegyzés:

Videó: https://streamable.com/igbuqf

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni! Várom az admin válaszát.

• Imádom
Reactions: Cole
Az esettel kapcsolatban küldtem discordon privátban neked Csuhy, pár képet. Tekintsd meg!

Hali! Először is úgy volt, hogy bevittem szereltetni a kocsimat. Miután kijöttem a szerelőtől, megláttam a járdán egy biciklit, miközben ti az úton álltatok egy kocsi körül. Ebből nekem kellett volna leszűrnöm, hogy a bicikli a tietek, úgy, hogy nem is mellette álltatok? Ezután csak ki szerettem volna próbálni, és meg is tettem, amíg Elizabett Ricci nem jött utánam kb. 200-zal és el is ütött. Utána megálltam, és ott IC megbeszéltük a dolgokat, hogy minden rendben van, csak ki szerettem volna próbálni stb.

Plusz nem is értem, mire lett írva a PK, mivel akkor rám nem is lett hívva admin, hiszen IC megbeszéltük a társaiddal, hogy minden rendben van, és mehetünk tovább, mivel visszaadtam.

Az IC chatet csatolom a bíráló adminnak.

Ez így akkor sem működik, hogy odamész egy biciklihez, és mindenféle előzmény vagy interakció nélkül egyszerűen elviszed. A videón is jól látszik, hogy amint felültél rá, a jogos tulajdonosa, Isabella_D_Jones azonnal utánad futott és rád szólt, hogy ''he'', majd amikor tettél egy kört, még mindig követett (futott feléd) – ezt viszont teljesen figyelmen kívül hagytad és mentél tovább.

Szerintem te is tisztában vagy vele, hogy ez teljes mértékben NonRP viselkedés. Attól, hogy nem közvetlenül a bicikli fölött álltunk, hanem mellette (mivel épp egy szinkronos elütés történt), még egyértelműen nem egy elhagyott járműről volt szó. Ilyen helyzetben az lett volna a korrekt, ha IC odajössz és megkérdezed, hogy elviheted-e, nem pedig önkényesen elviszed.

Az sem volt véletlen, hogy követtünk és szóltunk neked – ezekből egyértelműen le lehetett volna szűrni, hogy nem egy gazdátlan bicikliről van szó. Emellett Csuhynak is csatoltam, hogy a tulajdonos elmondása szerint semmilyen IC megbeszélés nem történt, csupán annyit mondtál, hogy ki akartad próbálni, és ennyi.

Edit: - Itt van az állításod szerint megbeszélt IC a bicikli lopásról: https://armin.kim/seepaste/9kuQ - meg is akart érte verni elővette a viperát, csak mivel észre vette a többi társunk, hogy megint ellopták a biciklit ezért téged ott hagytak téged, és futottak a másik ügyre ahol kialakult a lövöldözés. Tehát senki nem nézte el neked azért, mert akkor nem hívtunk rád admint, mert teljesen más dologra fokuszáltunk, az még nem azt jelenti, hogy te elvihetted és ellett neked nézve vagy bármi.

Utoljára szerkesztve:
Rendben van, de akkor is ha 10 méterre álltok a biciklitől, nem is értem, honnan kellett volna tudnom, hogy az az övé, és hogyan kérdezhettem volna meg, hogy elvihetem-e, ha azt sem tudtam, ki a tulajdonosa. Ezért szálltam fel rá, majd elvittem. Hátrafelé pedig nem látok.

Ráadásul az IC chaten megjelenő „he” szóból nekem le kellett volna szűrnöm, hogy ez a bicikli az ő tulajdonába tartozik?

Plusz nem csak ennyi IC beszélgetés volt: köszöntetek, utána én is, majd megkérdeztétek, hogy jól vagyok-e. Ezután mondtam, hogy „Bocsi, csak kipróbáltam.” Erre annyi válasz érkezett, hogy „Na fasza”, és ezzel le is volt tudva az egész történet, mivel szerintem semmi baj nem történt.

De mért hazudsz itt is, bemásoltam a logot, amit a bicikli tulajdonosa írt, a na fasza után elővette rád a viperát, és irta is hogy ha kell meg ver érte, Nem értem miért nézel mindenkit madárnak. De akkor leírom harmadjára is, hogy megértsd NEM így müködik, hogy te oda mész 1 biciklihez és csak önkényesen elviszed továbbra is ez a probléma itt, hogy random elviszel 1 biciklit amit nem szabad.

De ha senki nem nézte el nekem, akkor miért nem jöttetek vissza, vagy miért nem hívtatok rám admint? Ez a nagy kérdés.

Nem vagyunk egyből kötelesek admint hívni, de mint mondtam nem erre fokuszáltunk akkor, hanem a másik admin ügyre. Nem értem mért vagy ezen fent akadva, akkor élek a PK-val amikor akarok plusz hiába hívok akkor rád admint, akkor IS PK-t kellett volna írjak. Nem értem mért ezen akadsz fent.

Nincs több hozzáfűznivalóm, várom a bíráló admin válaszát.

Rendben van, de akkor is ha 10 méterre álltok a biciklitől, nem is értem, honnan kellett volna tudnom, hogy az az övé, és hogyan kérdezhettem volna meg, hogy elvihetem-e, ha azt sem tudtam, ki a tulajdonosa. Ezért szálltam fel rá, majd elvittem. Hátrafelé pedig nem látok.

Ráadásul az IC chaten megjelenő „he” szóból nekem le kellett volna szűrnöm, hogy ez a bicikli az ő tulajdonába tartozik?

Plusz nem csak ennyi IC beszélgetés volt: köszöntetek, utána én is, majd megkérdeztétek, hogy jól vagyok-e. Ezután mondtam, hogy „Bocsi, csak kipróbáltam.” Erre annyi válasz érkezett, hogy „Na fasza”, és ezzel le is volt tudva az egész történet, mivel szerintem semmi baj nem történt.
Szia, en vagyok a biciklinek a tulajdonosa. Az, hogy 10méterre álltunk a biciklitől, ez önmagában nem igaz, mivel Elizabett Ricci veletlenul le szinkronolt, igy leestem. Ezt követően szinte a biciklim mellett álltam, te odafutottal, es felhuppantal a biciklire, majd elhajtottal. De hogy ne csak a levegobe beszeljek, egy masfel ora hazaerek, megprobalok felvetelt keriteni rola.

Ui: Kicsit megkésve, mert bealudtam ahogy hazaertem, de itt a teljes vágatlan klip az egész tegnap történtekről.
Továbbá, elhangzott egy ilyen, hogy elvileg mi megbeszéltük a dolgot. Nos, hogy felvirítsam az emlékezetedet, beküldenék, egy ilyet arról a legendás megbeszélésről.

Egyszerűbb lenne elismerni, hogy hülyeséget csináltál, és érdemi választ adni.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az egész biciklilopást amelyet a videóban láthatunk egy teljesen látható cselekmény kísérte amelyben a karakter lehajol felállítja a biciklit, majd ráhuppan és elhajt. Úgy vélem ebben semmi nonrp-s cselekedet nincs.

A panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Geroxx
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.