- 2024. 08. 06.
- 55
- 25
- LS karakter
- Basileios Theophilus
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
ÁTHELYEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 202. Mesélj magadról pár mondatban: Flóriánnak hívnak, 20 éves vagyok. Ukrajnába születtem egy kis városkában a magyar határtól nem messze. Szabaidőmbe nagyon sokat ülök a gép előtt és MTA-zok és egyéb más játékokat játszok. Hobbym: Focizás, Gym-be járás,úszás. Jelenleg Rendészeti szakon tanulok Magyarországon és utána tervbe van elmenni egyetemre Miskolcra.3. Miért pont téged válasszunk?: Mert tudok csapatba dolgozni és sok tapasztalattal rendelkezem.4. Mióta játszol a szerveren?: Nyitás óta.4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-45. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel régen vezettem a teket vissza szeretnék térni újra, és elérni dolgokat. Szeretek csapatba dolgozni.6. Miért szeretnél távozni a jelentlegi frakciódból?: Visszatérés tekbe, jobban húz a szívem a TEK iránt.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja a jelenlegin kívül? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): TEK Főleader Légiós, Nedas Rytis NAV.7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A Terrorelháritás Központ feladata megakadályozni a terror cselekményeket, civil emberek védelme és egyéb nagyobb bűncselekmények felderítése és a terror bűncselekménye megakadályozása.SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Nedas Rytis2. Születés helye: San Fierro Medical Center3. Születés ideje: 1995.06.29.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló6. Személyigazolvany száma: 444095NIELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Montgomery Birtok8. Telefonszáma: +38-76-338-87079. E-mail címe: [email protected]
JELENTLEGI MUNKAHELYE
MUNKAVISZONYA
1. Szervezet neve: Nemzeti Adó És Vámhivatal2. Betöltött pozíció: Törzsőrmester3. Munkaviszony kezdete: 2026.02.28.4. Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása: A NAV után szakmai fejlődés céljából szeretnék egy kihívásokkal teli, operatívabb területen, a TEK-nél tovább dolgozni.5. Családi állapota: Egyedülálló.6. Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez: ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2006.03.27.
Nedas Rytis
Nedas Rytis
.png)