Elizabett Ricci Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

minimal2005

Újonc
2026. 02. 10.
46
28
LS karakter
Elizabett Ricci
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dani vagyok 20 éves
Account ID-d?
>10227
Hány játszott perccel rendelkezel?
>19 657
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Dani vagyok 20 éves, és egy átlagos srácnak tartom magam, aki szeret aktívan élni. Szabadidőmben leginkább játszani szeretek, mert ez kikapcsol és feltölt energiával. Nagy szenvedélyem a freestyle rollerezés, ahol kiélhetem a kreativitásomat és fejleszthetem a tudásomat. Fontos számomra, hogy segítsek másoknak, ezért ha tudok, mindig igyekszem a környezetem hasznára lenni. Barátságos és nyitott vagyok, könnyen megtalálom a közös hangot másokkal. Összességében egy olyan embernek tartom magam, aki élvezi az életet és a kisebb örömöket is értékelni tudja.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Más játékosoknak segíteni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd megbízható, precíz és jól szervezett. Fontos, hogy jó kommunikációs készsége legyen és proaktívan segítse a munkát. Emellett diszkrét, rugalmas és képes több feladatot is hatékonyan kezelni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szinte teljesen tudom a szabályzatot és remélem egyszer Admin is lehetek a szerveren hogy a sok szabályszegést el intézhessem.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Elég régóta rp-zek ahoz hogy a játékosokon tudjak segíteni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Amikor fent vagyok a szerveren ami átlagban 5-6 óra szokott lenni.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Első sorban a Déli szerelő telepet mivel az a legforgalmasabb hely. Az összes autokereskedést ahol tud venomos kocsit vásárolni olcsobban. A horgászstéget mivel ott lehet kezdőként a legtöbb pénzt szedni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>3 pozitív: Nem bírnak felidegesíteni a játékosok. Szeretek az embereken segíteni. Nem szoktam könnyen feladni semmit.
3 negatív: Nem szoktam megsajnálni senkit. Hamar elfelejtek dolgokat PL: Valamit írtak neked IC és 2 napra rá lehet nem emlékszem rá. Képes vagyok elrontani az alvásomat 1 nap alatt.​

• Haha
Reactions: Legios és Pierdone
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.