Enzo Montague jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enzo Montague

Újonc
2025. 12. 03.
22
4
LS karakter
Enzo Montague
LV Karakter
Enzo Montague
D3EeBy5.png

I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.​

Teljes név:
Enzo Montague
Születési hely, idő:
Nyugat-Afrika, 2003
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Newstreet Aile, 113, Alfredo
Korábbi munkahelye(i):
Utcai kereskedés
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[ ] IGEN
[X ] NEM

Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Megbántam a tetteim, mivel egy rablás áldozata lettem. Ezzel pedig elő jöttek a gyerekkori emlékek, amire szomorúan gondolok vissza. Szeretnék csatlakozni a rendőrséghez, hogy megakadályozzam a jövőbeli rablásokat, megmentsem az ártatlan embereket, ezzel jobbá tenni a várost.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Nem

II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.​

Mutatkozz be néhány mondatban:
Egy nyugodt és türelmes embernek tartom magam, aki szeret csapatban dolgozni és fejlődni. Szeretek roleplayezni, főleg olyan helyzetekben, ahol komolyabb hozzáállás kell. Szabadidőmben általában játszok vagy barátokkal töltöm az időt.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
Már egy ideje játszom a szerveren, folyamatosan aktív voltam kisebb-nagyobb kihagyásokkal. 6648 perc.
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Azért szeretnék csatlakozni a rendőrséghez, mert érdekel a komolyabb, szabályokra épülő roleplay. Szeretem az olyan helyzeteket, ahol felelősségteljes döntéseket kell hozni, és ahol számít a csapatmunka. A rendőrségi RP szerintem az egyik legösszetettebb a szerveren, ezért szeretném kipróbálni magam benne.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Szerintem azért érdemes engem választani, mert megbízható vagyok, betartom a szabályokat és próbálok mindig normálisan kommunikálni másokkal. Gyorsan tanulok, és igyekszem alkalmazkodni a helyzetekhez.
Pozitív tulajdonságaim: türelmes, együttműködő, nyugodt vagyok.
Negatív tulajdonságaim: szeretem a szervernek a kereskedés részét is, és ezért valamennyivel kevesebb időt tudnék forditani a dutyra. (Nem sokkal)

Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
Átlagosan napi 2-4 órát tudok aktívan a játékra fordítani, amiből akár 1-2 órát tudok dutyban lenni, hétvégén akár többet is.
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
Más szerveren voltam csak, ott pedig PF, TEK, NAV, PD.

III. EGYÉB

Karakter ID (HOME panelben találod):
8861
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
6648
AdminJail-ek (UCP-ről kép):

Kitiltások (UCP-ről kép):
Előző nevek (UCP-ről kép):
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
A kitiltásoknál a multiaccount az egy félreértés volt.
Rendelkezel Discord programmal?
Igen
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen, igen
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen, igen

Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Enzo Montague
[/spoiler]

Utoljára szerkesztve:
image.png

Tisztelt:Enzo Montague!
Sajnálattal értesítjük, hogy a jelentkezési lapja ELUTASÍTÁSRA került. Köszönjük a lapba fektetett időt.

Tisztelettel: Travis De Furia r. Főhadnagy
-Humánigazgatási Főosztály.

((-))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.