Calvin Junior jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Calvin Junior

Újonc
2026. 03. 26.
7
0
LS karakter
Calvin junior
LV Karakter
Calvin junior
D3EeBy5.png

I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.​

Teljes név:
Calvin Junior
Születési hely, idő:
Afganisztán, 1988
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Hospital street, 13133
Korábbi munkahelye(i):
Tűzoltóság
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[ ] IGEN
[x ] NEM

Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Szeretnék segiteni az embereken, és mindig is felnéztem a rendőrségre, és más társszervekre. Úgy érzem hogy jól tudnám állni a helyem, mint akadémista, majd a késöbbiekben rendőr. Tűzoltóságba megtanultam hogy mi az a fegyelem és a kitartás.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Nem

II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.​

Mutatkozz be néhány mondatban:
Máté vagyok, 16 éves, Pesten élek, szeretek sportolni, és játszani a haverokkal. Komolyan veszem az RP-t, mivel nekem tetszenek az ilyen fajta játékok, és mindig is ki akartam magam próbálni mint rendőr.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
13078
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Mert mindig is felnéztem a rendőrökre, és jó érzés a bűnt megakadályozni. Komolyan venném ezt a szerepet, és figyelemmel követném akadémista pályafutásom alatt a tanácsokat, parancsokat. Úgy érzem hogy alkalmas vagyok erre, és remélem hogy ezt meg is tudom mutatni.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.

Azért érdemes engem választani, mert felelősségteljes, kitartó és szabálykövető játékos vagyok. Szeretek csapatban dolgozni, és mindig törekszem arra, hogy a rám bízott feladatokat a lehető legjobban teljesítsem. Gyorsan tanulok, jól kezelem a stresszes helyzeteket, és konfliktusok esetén is igyekszem higgadt maradni.

Negatív tulajdonságom, hogy néha túlságosan maximalista vagyok, ezért több időt szánok egy-egy feladatra a kelleténél. Emellett előfordul, hogy túl komolyan veszem a dolgokat, de ezen folyamatosan dolgozom.
Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
Naponta átlagosan 2-4 órát tudok a frakcióra fordítani, hétvégéken pedig akár ennél többet is. Aktív játékos vagyok, és igyekszem rendszeresen jelen lenni, hogy hozzájáruljak a frakció működéséhez.
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
Tűzoltóság, 2 nap. Nem tetszett a tűzoltó szerepkör, izgalmasabbra vágytam, és mint leirtam engem mindig is a rendőrség érdekelt.

III. EGYÉB

Karakter ID (HOME panelben találod):
9852
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
13078 perc
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Kitiltások (UCP-ről kép):
Előző nevek (UCP-ről kép):
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
Nem
Rendelkezel Discord programmal?
Igen
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen, igen
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen, igen

Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Aláírás helye
[/spoiler]

image.png

Tisztelt:Calvin Junior!
Sajnálattal értesítjük, hogy a jelentkezési lapja ELUTASÍTÁSRA került. Köszönjük a lapba fektetett időt.

Tisztelettel: TravisDe Furia r. Főhadnagy
-Humánigazgatási Főosztály.

((-))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.