Egzoon Qertew - Elizabett Ricci [dmnk]

• Thread starter Thread starter Heedy
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 130
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Heedy

Újonc
2024. 08. 04.
30
8
USA
secretprivat.com
LS karakter
Heedy
LV Karakter
Heedy
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Egzoon Qertew
Panaszra tett személy InGame neve:
Elizabett Ricci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csigába rakott embert bilincselve vitt korházhoz.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/3u5nk3
Megjegyzés:
-

Cső! A panaszt én fogom bírálni várom Elizabett Ricci válaszát 24 órán belül.

Hali annyi megjegyzésem lenne hogy ez egy full bosszű PK Mivel tudtommal ki lett bannolva a szerverről meg elötte be rakattam 90 p-re. A másik meg hogy nem csigába volt hanem animba és nem akartam hogy meghaljon a srác inkább el vittem én magam korház mivel a szanitéc Az mással foglalkozott és csak akkor kezdte el az rp-t.

Utoljára szerkesztve:
Ez semennyire sem bósszu pk, most lettem unbannolva de ezt most hagyjuk, ahogy mindenki mondaná szabály az szabály, az mindegy hogy animba volt vagy csigába akkor sem lehet, erre már énis és más is kapott jailt.

Ez semennyire sem bósszu pk, most lettem unbannolva de ezt most hagyjuk, ahogy mindenki mondaná szabály az szabály, az mindegy hogy animba volt vagy csigába akkor sem lehet, erre már énis és más is kapott jailt.
Figyelj tudtommal ha egy társam segítségre szorul mert animba volt. Nem arra várok hogy meghaljon hanem segítek neki mivel nincs fent mentős tudtommal a szerveren és szanitéc is volt.

Ha oda mész és megkerdezed hogy segítsenek fognak is, nem ehez kell folyamodni.
Ahogy írtam akkor kezdték még csak el az rp-t. 5 perc alatt nem fognak tudni segíteni a srácnak így inkább el vittem a korház ahogy írtam.
Várom a bíráló admint.

Latom nen érted meg mindig, akkor is tisztán rs pontosan leirja a szabalyazat hogy NEM LEHET!
Ezen mit nem lehet érteni?

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A panasz jogos, a játékos megkapta a szankciót in game.

• Imádom
Reactions: Spel8 és KISD
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.