InGame neved:
► Egzoon Qertew ◄
A kitiltás időpontja:
► 2026.03.23 ◄
A kitiltás időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki kitiltott:
► Jvstin ◄
A ktitiltás indoka:
► Szerverszidás ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Sziasztok! Teljesmértékben megértem Jvstin, és Csompa felét is, de szerintem semmiféle szerverről való szidás nem történt, lentebb csatolom a logot amit írtam és ezért lettem kitiltva.
[2026-03-23 23:48:56] [Output] : [23:48] Egzoon Qertew: (( egy halál dawnmta-n )) "Egy halál DawnMTA-n" ◄
Megjegyzés:
► Mint fentebb leírtam ahoz tartom magam, ide feljegyzem mi történt a kitiltás előtti percekben.
Déli szerelőnél volt egy incidens ahol egy srác ránk támadt viperával egyik Frakció Társamat animba ejtette, majd kiérkezett kettő rendőr, akik épp felszedték őket, én addigra hívtam a társainkat hogy sniperezze ki, mivel volt nála fegyver ((az animba ejtett srácnál)) ő ezt meg is tette, csak ő nem látta messziről hogy a srác éppen szanitéckedik vagy egyebek, igy fejbe lőtte, én pedig a másikat TEC-9 el, ezután kezdődött az Adminügy ahol Csompa szolgálatba Jvstin szolgálaton kívűl ((Admin)) intézte az ügyet ez nem is probléma csak részletezni szeretném, ha megtudnánk ezt beszélni ma vagy valamelyik napon Discordon eléggé jó lenne, mivel nem követtem el nagy ügyet, ezt leírta a sértett fél is privátban.
Az egész adminügyről a logot csatolom a bírálónak. ◄
.png)
.png)