Raashid Al Suleiman - Dami

• Thread starter Thread starter Abam
  • Start date Start date
  • Válaszok 10
  • Látta 243
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Abam

Újonc
2025. 09. 09.
62
64
LS karakter
Tyzee Stokes
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Raashid Al Suleiman
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dami
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan Perma
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A videó magáért beszél. Tegnap megkért, hogy szedjem le ami nem oda való, így is tettem. Sajnálatos módon Dami nincs tisztában az arab kultúrával, illetve rasszista szándékait így próbálja kimutatni.

Megjegyzés:

Nem fogadok el bármilyen hozzáfűzést a témához, relevanciája nincs, várom a bírálatot.

Haló, tegnapi nap folyamán volt egy ügy veled az ISIS logó miatt, az hogy számodra az vicces hogy te egy JIhad karaktert RP-zel Carteles-ként, az elég kemény.
Nem sikerült felfogni hogy engedd el ezt az Európa remegni fog, meg Allahu Akbar szövegeket a kocsin, így segítettem rajtad.
Nagyon sok hozzáfűzni valóm nincsen, gondolkozz el szerintem kicsit hogy mik a normák a szerveren, és mihez kéne tartani magad.
ilyen videókkal meg nem tudom mit akartatok elérni Sasa haveroddal, de gratulálok hozzá.

• Haha
Reactions: Vajdaa
Haló, tegnapi nap folyamán volt egy ügy veled az ISIS logó miatt, az hogy számodra az vicces hogy te egy JIhad karaktert RP-zel Carteles-ként, az elég kemény.
Nem sikerült felfogni hogy engedd el ezt az Európa remegni fog, meg Allahu Akbar szövegeket a kocsin, így segítettem rajtad.
Nagyon sok hozzáfűzni valóm nincsen, gondolkozz el szerintem kicsit hogy mik a normák a szerveren, és mihez kéne tartani magad.
ilyen videókkal meg nem tudom mit akartatok elérni Sasa haveroddal, de gratulálok hozzá.

nem fogadom el a rasszizmus ezt a fajta formáját

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

nem fogadom el a rasszizmus ezt a fajta formáját

továbbra se vagyok rasszista, remélem te se gondolod komolyan ezt a PK-t, illetve azt se hogy ezt megpróbálod kimagyarázni.
Screenshot_3.png

nem úgy tűnik mintha érdekelne téged hogy egy adminnal beszélgetsz, oh no vagy mi.
Screenshot_5.png

ha szerinted ez normális viselkedés, akkor nem tudok neked mit írni őszintén, az hogy szerinted az vicces hogy a szerveren terroristát RP-zel, és ezzel viccesnek hiszed magad a haverjaiddal, az már a ti saratok, nem fogtad fel amit leírtam tegnap normálisan, ugyanúgy folytatod azok után hogy discordon is kifiguráztál, ezért megkaptad most érte a szankciódat.

• Kedvelés
Reactions: Attila és FunFact
továbbra se vagyok rasszista, remélem te se gondolod komolyan ezt a PK-t, illetve azt se hogy ezt megpróbálod kimagyarázni.
View attachment 3418
nem úgy tűnik mintha érdekelne téged hogy egy adminnal beszélgetsz, oh no vagy mi.
View attachment 3420
ha szerinted ez normális viselkedés, akkor nem tudok neked mit írni őszintén, az hogy szerinted az vicces hogy a szerveren terroristát RP-zel, és ezzel viccesnek hiszed magad a haverjaiddal, az már a ti saratok, nem fogtad fel amit leírtam tegnap normálisan, ugyanúgy folytatod azok után hogy discordon is kifiguráztál, ezért megkaptad most érte a szankciódat.
nem figurázott ki senki, csupán a te egod nem bírja el :"D Illetve aki ismer tudja, hogy engem nem érdekel, hogy admin vagy-e vagy sem. Nem vagyok a kutyád és ne kezelj úgy, mert senkinek sem jó a feszültség. Neked nem sikerült értelmesen kommunikálni, szóval sajnálom, hogy a picike világod meg lett sértve, de a monitor mögött egy ugyanolyan ember vagy mint én, így semmivel sincs több jogod mint nekem.

Utoljára szerkesztve:
nem figurázott ki senki, csupán a te egod nem bírja el :"D Illetve aki ismer tudja, hogy engem nem érdekel, hogy admin vagy-e vagy sem. Nem vagyok a kutyád és ne kezelj úgy, mert senkinek sem jó a feszültség. Neked nem sikerült értelmesen kommunikálni, szóval sajnálom, hogy a picike világod meg lett sértve, de a monitor mögött egy ugyanolyan ember vagy mint én, így semmivel sincs több jogod mint nekem.
elbírja az egóm, csak miután te teljesen komolytalanul viselkedsz, mit vársz el, őszintén?
Itt kezdődnek a problémák hogy téged nem érdekel kivel beszélsz, tegnapi nap normálisan megkértelek valamire, te meg folytattad.
Nagyon sok dolgot nem tudok hozzáfűzni már ehhez a PK-hoz, a Főadmin eldönti hogy jogosan jártam e el, vagy sem.

elbírja az egóm, csak miután te teljesen komolytalanul viselkedsz, mit vársz el, őszintén?
Itt kezdődnek a problémák hogy téged nem érdekel kivel beszélsz, tegnapi nap normálisan megkértelek valamire, te meg folytattad.
Nagyon sok dolgot nem tudok hozzáfűzni már ehhez a PK-hoz, a Főadmin eldönti hogy jogosan jártam e el, vagy sem.
[2026-03-22 22:21:08] [Output] : Admin 4 Dami: (( ezt a paintjobot vedd le. ))
[2026-03-22 22:21:40] [Output] : Admin 4 Dami: (( leveszed, vagy töröltetem a kocsidat. ))
[2026-03-22 22:21:41] [Output] : Admin 4 Dami: (( válassz. ))
[2026-03-22 22:26:14] [Output] : Admin 4 Dami: (( ha mégegyszer felkerül rá, kiraklak örökre. ))
[2026-03-22 22:26:19] [Output] : Raashid Al Suleiman: (( XDDDDDD ))
[2026-03-22 22:26:20] [Output] : Admin 4 Dami: (( csá. ))

Fenyegetés, flegma stíus. Teljesen normális. Utolsó kérdésem van: Te hogy vagy még admin?

[2026-03-22 22:21:08] [Output] : Admin 4 Dami: (( ezt a paintjobot vedd le. ))
[2026-03-22 22:21:40] [Output] : Admin 4 Dami: (( leveszed, vagy töröltetem a kocsidat. ))
[2026-03-22 22:21:41] [Output] : Admin 4 Dami: (( válassz. ))
[2026-03-22 22:26:14] [Output] : Admin 4 Dami: (( ha mégegyszer felkerül rá, kiraklak örökre. ))
[2026-03-22 22:26:19] [Output] : Raashid Al Suleiman: (( XDDDDDD ))
[2026-03-22 22:26:20] [Output] : Admin 4 Dami: (( csá. ))

Fenyegetés, flegma stíus. Teljesen normális. Utolsó kérdésem van: Te hogy vagy még admin?
Szimplán csak közöltem veled a tényeket, egy ISIS logó után nem tudom mit vársz el tőlem, hogy fogok veled viselkedni? Normálisan megkértelek rá, tegnapi nap ki akartalak már rakni örökre, csak Csuhy által lekerült rólad a paintjob, ezért elengedtem, mai nap meg már újra ugyanott tartunk.

Szimplán csak közöltem veled a tényeket, egy ISIS logó után nem tudom mit vársz el tőlem, hogy fogok veled viselkedni? Normálisan megkértelek rá, tegnapi nap ki akartalak már rakni örökre, csak Csuhy által lekerült rólad a paintjob, ezért elengedtem, mai nap meg már újra ugyanott tartunk.
Az Arab kultúra nem ismerete nem jogosít fel annak szankcionálására. Megkértél, leszedtem mindent ami terrorszövetkezettel kapcsolatos lehet. Csak, ismétlem CSAK olyan matricák maradtak fent amik nem kapcsolhatók az ISIS-hez, vagy bármelyik cselekményükhöz. Elismertem a hibámat a zászlóval kapcsolatban, ezért nem problémáztam azon. Viszont te egy vallást sértettél meg ami ha jól tudom a szerveren szigorúan tilos még Adminként is. Szégyeld el magad!

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Először is, nem érthető, hogy CJNG frakciótagként, amely egy mexikói kartellt reprezentál, hogyan fér össze a karaktereddel ez a fajta megnyilvánulás. Továbbá az is kérdéses, hogy a frakció vezetősége miért engedi az ennyire frakcióidegen viselkedést.

Vasárnap személyesen távolítottam el a járműről az említett matricát, ekkor Dami egyértelműen és érthetően elmagyarázta számodra, hogy ez miért nem elfogadható. Hozzá kell tenni, hogy már akkor sem értettél egyet a döntéssel, ennek ellenére másnap ismét felkerült egy hasonló tematikájú matrica a járműre.

Az „Allahu Akbar” kifejezés önmagában valóban vallási jelentéssel bír, azonban az általad használt kontextusban egyértelműen egy erőszakos, terrorcselekményekhez köthető viselkedéshez kapcsolódott, ami semmilyen formában nem elfogadható. Az ilyen jellegű megnyilvánulások nem összeegyeztethetők sem a szerver szabályzatával, sem az általános közösségi normákkal.

A felszólítást követően nem lett volna szabad folytatnod ezt a viselkedést. Dami korrekt módon tájékoztatott a problémáról, ennek ellenére tudatosan figyelmen kívül hagytad azt.

Részlet a szerverszabályzatból.
"Tilos az etikátlan/trágár/sértő/nem reális külső minták/képek használata.
Külső képek beimportálása esetén, a script megkerülésével készült paintjobot kérdés nélkül törölhetik az adminok, akár járművel együtt. Ilyen esetben a jármű NEM JÁR VISSZA. Az ilyen paintjobok létrehozása bant is vonhat magával."

Végezetül pedig,
Az admin nem hibázott, a panaszod jogtalan!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.