Daniel Reed jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Levy.
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 101
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Levy.

Újonc
Dawn Game Helpdesk
LS
2026. 02. 08.
15
15
LS karakter
Alaric Voss
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Levi, 16.
Account ID-d?
>10308
Hány játszott perccel rendelkezel?
>4 754 perc.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Levi vagyok, 16 éves. Pest Megyében élek. Jelenleg 10. osztályos vagyok egy technikumban. Informatika és Távközlés ágazaton tanulok, még van hátra három évem. Szabadidőmben játszom, valamint edzőterembe járok hobbi szinten. Néha focizok is, de csak így haverokkal. Több szerveren is megfordultam az idők során, legtöbbet SeeMTA-n játszottam V4-en és LV-n együttvéve.
Mi egy adminsegéd feladata?
>A játékosok egyéb kérdéseinek megválaszolása, adminok segítése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Türelmes, gyorsan válaszol a reportokra. Jól ismeri a szerver szabályzatát, valamint jó a kommunikációs képessége.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Hogy a kezdő játékosoknak könnyítsem a dolgát, ha újak a szerveren. Sokat hozzátesz ehhez az is, hogy sokat vagyok fent az utóbbi időben a szerveren, remélem ez így is marad. Szeretném egy új dologban próbára tenni magam.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Türelmes vagyok. Ha hibázom vállalom érte a felelősséget, és tanulok belőle. Igyekszem mindenkivel korrekt lenni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznap olyan 3-4 órát, hétvégén több.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Elsőnek természetesen a városházát mutatnám meg neki, hiszen az iratait itt tudja kiváltani. Ezek kellenek mindenképpen, valamint a hobbikhoz néhány irat(horgászat, bányászat). Másodjára az autókereskedést, ahol tud venni magának egy autót, a kezdő pénzből amit kap. Harmadiknak pedig az autósiskola, hiszen a vezetői engedélyhez szükséges vizsgákat itt tudja letenni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív:
- Türelmes vagyok.
- Megbízható vagyok, teljesítem amit rám bíznak.
- Ha valamibe belekezdek abba mindent beleadok, hogy tökéletes legyen.

Negatív:
- Kezdésnek visszafogott vagyok egy új társaságban, de ha ez "felóldódik" könnyen beilleszkedek.
- Túl kritikus vagyok magammal szemben.
- Néhány dolgot feleslegesen is többször átgondolok, mielőtt lépnék.​

Jó embertől, jó lap. Simán tudná vinni. Sokat nem számít, de támogatom azért. :3

• Imádom
Reactions: Levy.
Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Egy szóbeli meghallgatás végett keress fel engem vagy Dent.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.