Leda - Terrorelhárítási Központ pályázat

• Thread starter Thread starter ledman
  • Start date Start date
  • Válaszok 68
  • Látta 2453
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Szia Leda!
Ez nem kérdés, TÁMOGATOM a lapodat!

dawndgh.png

Dawn Game Helpdesk -
2025.12.28. - 2025.12.31.
Adminsegéd

tek.png

Terrorelhárítási Központ -
2025.12.29 - 2026.01.05.
r. Törzsőrmester
okf.png

Országos Katasztrófavédelmi Főig. -
2026.01.06. - 2026.01.17.

t. Hadnagy
2026.02.12. - 2026.02.27.

t. Hadnagy
2026.03.02. - 2026.03.06.
t. Százados

DAWNCITY-2.png

Dawn City Rendőrség -
2026.02.27. - 2026.03.01.

r. Őrmester

ANbhcSt.png

Nemzeti Adó- és Vámhivatal -
2026.03.07. - 2026.03.11.
r. Pénzügyőr-Jelölt

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: ledman
Updated!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a támogatást!
Üdv: Leda - a. Ledman - Federico Maximilian

• Kedvelés
Reactions: skezy
Szép lap lett! Teljes erőbedobással tudom támogatni az Urat, ismerem és tudom, hogy képes lenne elvezetni egy ilyen frakciót a lehető leghatékonyabb és legjobb módon.

• Imádom
Szeretném teljes mértékben TÁMOGATNI Leda jelentkezését a Terrorelhárítási Központ vezetői pozíciójára a szerveren. Meggyőződésem, hogy rendelkezik mindazokkal a képességekkel és tulajdonságokkal, amelyek elengedhetetlenek egy ilyen felelősségteljes szerep betöltéséhez.

Kiemelkedő vezetői készségekkel bír, képes csapatot irányítani, döntéseket hozni nyomás alatt, és mindig a szerver közösségének érdekeit tartja szem előtt. Határozott, ugyanakkor igazságos, jól kommunikál, és képes motiválni a társait, ami egy vezető számára alapvető fontosságú.

Tapasztalata és hozzáállása garantálja, hogy a Terrorelhárítási Központ az ő irányítása alatt szervezetten, hatékonyan és magas színvonalon működjön. Úgy gondolom, hogy nemcsak megfelelő választás lenne, hanem kifejezetten erősítené is a szerver minőségét és élményét.

Teljes mértékben támogatom a kinevezését vezetői pozícióba!

Üdv,
Vajda

nekem ez a kép mindent el mond.

Szia! Köszi a “szabotálást”, igazán inspiráló volt! 😄 Legközelebb, ha ennyire fáj, hogy valaki képes egy értelmes, átgondolt lapot összerakni, szerintem nyugodtan spórolj meg minket ettől. Én továbbra is azon vagyok, hogy a frakció jó kezekbe kerüljön. Ha esetleg egyszer konstruktív gondolat is becsúszik mint admin, azt kíváncsian várom privátban. Kérlek kímélj meg a további hozzászólásaidtól vagy kövesd az előbb említetteket! Köszönöm megértésed!

És azért, hogy jó kezekbe kerüljön rá kell írni több emberre, hogy irjanak a lap alá? És még azt mondod, hogy egy egész frakciónak is mondja.
Szerintem szánalmas amit csináltál.
Remek, úgy látom, most nem igazán találjuk a közös hangot. Köszönöm azért az idődet és az energiádat ez nekem pozitív, hogy valakit ennyire érdekel a tevékenysém, amit a kritikára fordítottál – nem kis teljesítmény ilyen alapossággal elemezni valaki munkáját.

További szép estét kívánok kedves admin, és sok sikert ahhoz, hogy ezt a kifinomult észrevételező képességet a jövőben is ilyen lelkesedéssel kamatoztasd. 🙂

• Kedvelés
Reactions: rondooo
Szia,nekem összeszedettnek tűnik,nem összecsapott lap csak.A lap minden egyes része kidolgozásra került szépen ahogy azt illik,engem megfogott szóval támogatom,további sok sikert!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Kedvelés
Reactions: whoami és ledman
És azért, hogy jó kezekbe kerüljön rá kell írni több emberre, hogy irjanak a lap alá? És még azt mondod, hogy egy egész frakciónak is mondja.
Szerintem szánalmas amit csináltál.
Nem azért kell ráírni emberekre hogy támogassák, hogy ne egy olyan ember kezébe kerüljön a frakció akinek fingja nincs az egészről. Inkább támogatok olyan embert akiről tudom hogy alkalmas, neked meg nem kell mindenbe beleszólni, inkább tartottad volna magadban.

View attachment 3275
- IN CHARACTER RÉSZLEG -

-Karaktertörténet-

Teljes név: Federico Maximilian

Születési hely, idő: Olaszország, Palermo - 1973.10.21
Apja: Stefano Maximilian - cipész ; Anyja: Aurora Galli - varrónő

View attachment 3262
(AI generált kép)

Federico Maximilian 1973. október 21-én született Olaszországban, Palermo egyik szegényebb negyedében. Gyermekkorát nehéz körülmények között töltötte: családja anyagi gondokkal küzdött, a környéket pedig gyakran átszőtte az erőszak és az elnyomás légköre. Már fiatalon megtanulta, hogy csak kemény munkával és kitartással tud kitörni abból az életből, amelybe beleszületett. Az iskolában fegyelmezett, de visszahúzódó diák volt, aki inkább a céljaira koncentrált, mint a könnyebb utat választotta volna. Tanulmányait a Palermói Katonai Előkészítő Akadémián folytatta, majd felvételt nyert az Accademia Militare di Modena intézményébe, ahol kiváló eredménnyel végzett. Ezt követően különböző katonai és taktikai képzéseken vett részt, többek között speciális harcászati, túlélési és vezetői tréningeken, amelyek tovább erősítették fegyelmét és kitartását.

Fiatal felnőttként csatlakozott az olasz haditengerészethez, ahol tengerészgyalogosként szolgált, ahol kemény kiképzéseken és éles bevetéseken vett részt. A katonai élet formálta igazán a személyiségét: komoly, merev és szigorú emberré vált, aki mindig a feladat teljesítését tartja szem előtt. Ugyanakkor azok, akik közel kerülnek hozzá, tudják róla, hogy ha a helyzet megengedi, a humor sem áll távol tőle. Céltudatos, célratörő és gyakran önfejű személyiség, aki nem fél felelősséget vállalni, és természetes módon képes vezetni másokat. A nehéz gyerekkor, a katonai fegyelem és az évek alatt megszerzett tapasztalatok egy erős akaratú, határozott vezéregyéniséget formáltak belőle, aki mindig kész kiállni az elvei és az emberei mellett.

- Terrorelhárítás működése/alosztályok/rangok -

Rangok és hozzátartozó jogok/feladatok

-Állomány-

---------Tiszthelyettesek---------

Őrmester
Feladata
: Részt vesz bevetéseken, rajtaütéseken és biztosítási feladatokban.
Jogkör: Végrehajtja a felettesek utasításait és a törvény keretein belül intézkedhet.
(Tiszthelyettes)

Törzsőrmester
Feladata: Segíti az új állományt és részt vesz műveletekben.
Jogkör: Kisebb taktikai döntéseket hozhat a helyszínen.
(Tiszthelyettes)

Főtörzsőrmester
Feladata: Kisebb egységeket irányít és koordinálja az alárendelt operátorok munkáját.
Jogkör: Biztosítja a feladatok szervezett és szabályos végrehajtását.
(Tiszthelyettes)

---------Zászlósok---------

Zászlós
Feladata: Bevetési csoportot vezet és irányítja a beosztottakat.
Jogkör: Dönt kisebb akciók menetéről és koordinálja az egységet a művelet során.
(Zászlós)

Törzszászlós
Feladata: Több egység munkáját hangolja össze és felügyeli a taktikai végrehajtást.
Jogkör: Irányítja az alárendelt állományt és biztosítja a műveletek hatékony végrehajtását.
(Zászlós)

Főtörzszászlós
Feladata: Nagyobb műveletek koordinálása és alárendelt állomány mentorálása.
Jogkör: Felügyeli a bevetések hatékony végrehajtását és a csoportok munkáját.
(Zászlós)

---------Tisztikar---------

Hadnagy
Feladata: Bevetési műveleteket vezet és irányítja az egységeket.
Jogkör: Biztosítja a műveleti tervek szabályos végrehajtását.
(Tiszt)

Főhadnagy
Feladata: Több egységet érintő műveleteket koordinál.
Jogkör: Felügyeli az akciók szervezett lebonyolítását.
(Tiszt)

Százados
Feladata: A bevetési egységek munkáját felügyeli és műveleti terveket készít.
Jogkör: Koordinálja az együttműködést más rendvédelmi szervekkel.
(Tiszt)

---------Főtisztikar---------

Őrnagy

Feladata: Nagyobb akciókat tervez és irányít.
Jogkör: Felügyeli több egység munkáját és a taktikai végrehajtást.

(Főtiszt)

Alezredes
Feladata: A tiszti állomány munkáját ellenőrzi és stratégiai szinten irányítja a műveleteket.
Jogkör: Személyzeti döntéseket hoz és engedélyezi a stratégiai műveleteket.
(Főtiszt)

Ezredes
Feladata: A szervezet jelentős részét irányítja és felügyeli a nagyobb műveleteket.
Jogkör: Stratégiai döntéseket hoz és ellenőrzi a műveletek végrehajtását.
(Főtiszt)

---------Vezérkar---------

Dandártábronok
(leader)
[Kiképző Parancsnok]

Feladata: A Terrorelhárítás nagyobb egységeinek stratégiai irányításáért és a szervezet működésének felügyeletéért felel.
Jogkör: Stratégiai döntéseket hoz, műveleteket hagy jóvá, és irányítja a magas kockázatú akciókat.

Vezérőrnagy
(leader)
[Szanitéc Parancsnok]

Feladata: A Terrorelhárítás teljes működésének koordinálása és a nagyobb műveletek stratégiai felügyelete.
Jogkör: Országos szintű műveleteket rendel el, nemzetközi együttműködéseket koordinál és magas szintű operatív döntéseket hoz.

Altábornagy
(leader)
[SPSU Parancsnok]

Feladata: A Terrorelhárítás teljes szervezetének irányításáért és a nemzetbiztonsági szintű műveletek felügyeletéért felel.
Jogkör: Stratégiai döntéseket hoz a szervezet működésével és bevetésekkel kapcsolatban, valamint a tábornoki szintű hatásköröket gyakorolja.

---------Mellék rang(ok)---------

Műveletirányító
A Terrorelhárítás műveletirányítója behatolások, túszhelyzetek, akciók megtervezését és megoldásának irányítását végzi.

A rang zászlóstól érhető el, és egy Műveletirányító (MI) lap megírását követően(discord) a leaderek döntése alapján szerezhető meg.

-Alosztályok-
Az alosztályokon belül CSAK ÉS KIZÁRÓLAG szolgálati idő és teljesítmény alapján lehet előrelépni, HASONLÓAN a szervezeten belüli ranglépésekhez!

View attachment 3258-Special Purpose Sniper Unit-
▄︻デ══━一💥
[SPSU]

Az SPSU a Terrorelhárítás speciális mesterlövész alosztálya. Feladatuk a nagy távolságú célpontok megfigyelése, a bevetések támogatása precíziós lövésekkel, valamint a terep és célpontok folyamatos felderítése a fő egységek számára. Az alosztály tagjai kiemelkedő lövészeti képességekkel, türelemmel és taktikai gondolkodással rendelkeznek.

Az alosztályon belül elérhető rangok:

[Próbaidős Mesterlövész]

A jelölt próbaidős státuszban teljesít szolgálatot, 14 nap elteltével jogosult Mesterlövész vizsgát tenni.

[Mesterlövész]
A rangot sikeres vizsga után kapja meg, megfelelő teljesítmény és kitartás esetén előléptethető Profi Mesterlövésszé.

[Profi Mesterlövész]
Magas szintű szakmai teljesítményt nyújtó mesterlövész, megfelelő szolgálati idő és kiemelkedő munka után Veterán Mesterlövésszé léphet elő.

[Veterán Mesterlövész]
Az alosztály legtapasztaltabb tagja(i), aki hosszú szolgálati idővel és kiemelkedő szakmai teljesítménnyel rendelkezik.
[SPSU Parancsnok]

A Special Purpose Sniper Unit parancsnoka. Bevetések és akciók során ő irányítja a helyszínen lévő mesterlövész egységeket, elosztja őket a pozíciókba, és kiadja a szükséges parancsokat.

--------------------------------------------------------------------------
-Szanitéc Alosztály-
-Tactical Medic Unit-
[✚]View attachment 3259
(AI generált kép)

A Terrorelhárítás Szanitéc alosztály a bevetések során az állomány egészségügyi ellátásáért és a sérültek elsődleges kezeléséért felelős egység. Feladatuk a sérült személyek stabilizálása, elsősegélynyújtás biztosítása, valamint szükség esetén a sérültek biztonságos kimenekítése és átadása az egészségügyi szolgálatoknak. Az alosztály tagjai speciális taktikai és egészségügyi képzéssel rendelkeznek, hogy veszélyes környezetben is gyors és hatékony ellátást tudjanak nyújtani.

Az alosztályban elérhető rangok
(Az alosztályban csak és kizárólag teljesíménnyel lehet fentebb kerülni a ranglétrán!):

[Próbaidős Szanitéc]

[Szanitéc]

[Fő Szanitéc]

[Veterán Szanitéc]

[Szanitéc Alparancsnok]

[Szanitéc Parancsnok]

--------------------------------------------------------------------------

-Kiképző Alosztály-

View attachment 3260
(AI generált kép)

A Terrorelhárítás kiképző alosztály a Terrorelhárítási Központ speciális egysége, amely magas szintű taktikai, fegyveres és operatív képzést biztosít, felkészítve a személyzetet a terrorfenyegetések és kritikus helyzetek hatékony kezelésére.

Az alosztályban elérhető rangok:

[Kiképző]

[Főoktató]

[Helyettes Kiképző Parancsnok]

[Kiképző Parancsnok]

🟨 Terrorelhárítási Központ Szabályzat 🟨
📜 Általános szabályok📜
Szabályzat

(katt)

-Jelentkezés menete-

Jelentkezési lap kitöltése ((fórum)) – a jelentkezést kizárólag a frakció leaderei bírálhatják.
(döntő szempontok: UCP előélet, RP tudás és annak minősége)

OOC meghallgatás – hozzáállás, viselkedés, aktivitás és tapasztalat(Nem baj, ha nincs rendvédelmi múltad. A kiképzések alatt, illetve a tapasztaltabb tagok segítségével szépen bele lehet jönni, és fel lehet venni a tempót.).

Rövid IC ráhangolódás – egy rövid RP szituációban mutatja be felkészültségét, ÉRETTSÉGÉT, motivációját és RP készségét.

FONTOS!
Senki sem fog kivételezett helyzetből indulni. Ez alatt azt értem, hogy már többször tapasztaltam: voltak emberek, akik olyan magas pozíciót vagy rangot kaptak, amit valójában nem érdemeltek meg, és nem is nőttek fel az ezzel járó feladatokhoz és felelősséghez.

- OUT OF CHARACTER RÉSZLEG -

Bemutatkozás

Sziasztok
, üdvözlök minden olvasót! A nevem Leda, 20 éves vagyok. Tavaly végeztem egy technikumban, ahol informatikát tanultam, és szoftverfejlesztő és tesztelő végzettséget szereztem. A tanulás mellett a sport mindig fontos része volt az életemnek, már 16 éve sportolok, profi és amatőr szinten is. A sport iránti szenvedélyem azóta is megvan, jelenleg is ezzel foglalkozom. A szabadidőm nagy részét utazással és edzéssel töltöm, de a kikapcsolódás számomra is fontos, mint bárki másnak.

Sok játékot kipróbáltam már az évek során, de egy több mint 20 éves játék ragadta meg igazán a figyelmemet. A GTA San Andreast már több mint 10 éve ismerem, viszont a multiplayer része csak nagyjából 4 éve talált meg. Szerencsére akkoriban több tapasztalt barátommal kezdtem el játszani, így viszonylag gyorsan belejöttem az RP világába.

Eddig a DawnMTA szerveren egy illegális frakció vezetője voltam, mégpedig a La Cosa Nostra maffiáé, amit egy volt osztálytársammal vezettünk. Akkoriban még csak pár hónapos volt a szerver. Relatív elég korán kezdtem játszani rajta, ezt az account ID-m is igazolja(766). A szerveren viszonylag ismert lettem, mivel csak két néven játszottam eddig, és rengeteg időt töltöttem online. (Jelenleg 38-as szintű vagyok)
(Sartre Bryan - Federico Maximilian - Leda)

A frakcióhoz elég szorosan kötődtem az elmúlt időszakban, mert az utóbbi 4 hónapban végig ebben voltam. Szépen haladtam a ranglétrán, egészen Ezredes rangig jutottam, és a végén Platina medált kaptam, ami a legmagasabb kitüntetés volt. Sok időt szántam a frakcióra, és ezalatt rengeteg kapcsolatot építettem ki, IC és OOC szinten is. Sok embert láttam jönni és menni, és valamennyire beleláttam a legális frakciók vezetésének világába is, mert az akkori leaderek bíztak bennem.

-Céljaim a frakcióval-

"Céljaid a frakcióval kapcsolatban": A célom hogy egy minőségi, realisztikus és fegyelmezett RP-t képviselő frakció legyen a szerveren. Fontosnak tartom, hogy legyen egy jó belső rendszer és normális kommunikáció a tagok között. A frakció felépítése és működése nagyjából a valódi Terrorelhárítás mintájára menne, persze a szerver RP kereteihez igazítva. Szeretnék egy olyan csapatot építeni, ahol jó a hangulat, de közben komolyan vesszük a szerepjátékot is.

Szeretném újra felépíteni azt a közösséget, ami korábban megvolt a frakción belül, mielőtt megszűnt. Sokan kívülről nem látták, mi zajlott a szervezeten belül, ezt igazán csak azok értik, akik legalább egy rövid időre is a tagjai voltak. A célom az, hogy egy jó hangulatú, baráti közösséget hozzunk létre, ahová jó érzés fellépni, akár a szerverre, akár Discordra. Már-már olyan kapcsolatok alakultak ki, hogy személyes vagy akár családi probémákat is megosztottunk egymás közt. Nem kellett attól félni, hogy másnap ez szembe jön veled. Emellett szeretném, ha továbbra is egy aktív és meghatározó frakció lennénk a szerveren.

"Miért téged válasszunk?": -mert volt szerencsém egy jól működő szervezetben játszani, ahol sok tapasztalatot szereztem a frakció működésével kapcsolatban. Az ott töltött idő alatt megtanultam, hogyan kell bánni a tagokkal, hogyan lehet egy csapatot összetartani, és hogyan kell más frakciókkal normálisan együttműködni. Láttam azt is, mennyi munka van abban, hogy egy frakció hosszabb távon is jól működjön és aktív maradjon.

Skin modok, ha szükséges (Maximum 5 darab):
-Nem szükséges
Mappolás, ha szükséges (100 obj):
-Nem szükséges

-Referenciák-
La Cosa Nostra - Alleader
Nemzeti Nyomozó Iroda - Százados[BO]
Terrorelhárítás Központ - Főhadnagy[SPSU]
Nemzeti Nyomozó Iroda - Hadnagy[BO]
Terrorelhárítási Központ - Ezredes[PLATINA][SPSU] + legrégebbi tag
Országos Katasztrófavédelem - [ÖTE] Egyesületi Igazgató (jelenleg is)
Nemzeti Adó és Vámhivatal - Alezredes (jelenleg is)
(A félreértések és az esetleges konfliktusok elkerülése érdekében más szerveren szerzett referenciáimat nem szeretném részletezni.)

Készítette: Leda - a. Ledman - Federico Maximilian

Szia szuper egy eltervezes lenne en orulnek ha te nyerted sok sikert kivanok hozza fontos kiemelni hogy jo kis osztalyokat fogsz be hozni mint a sniperesek hajra nyerd meg

• Imádom
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.