Anthony_Gates - Anthony_Gates [dmnk]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

AnthonyGates

Újonc
2026. 03. 15.
1
1
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Anthony_Gates

Panaszra tett személy InGame neve:

Anthony_Gates

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Névvel visszaélés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

A szerveren egy játékos a GTA / SA-MP közösségben általam régóta használt és ismert nevet használja. Önmagában a névhasználatot még el tudnám fogadni, azonban a problémát az okozza, hogy az illető több esetben azt a látszatot kelti más játékosok felé, mintha valóban én lennék.

Ez különösen problémás számomra, mivel a nevem a SA-MP közösségben több szerverhez, valamint az open.mp projekthez köthető közreműködéseim miatt is ismert, így más játékosok könnyen hihetik azt, hogy valóban én vagyok jelen a szerveren. A játékos ezt a helyzetet véleményem szerint rosszindulatúan használja ki, ami félreértésekhez és a személyemhez köthető reputáció sérüléséhez vezethet.

Ezért kérem az ügy kivizsgálását, valamint azt, hogy az érintett játékos ne használhassa olyan módon ezt a nevet, amely alkalmas arra, hogy másokat megtévesszen vagy azt a benyomást keltse, hogy az adott személy én vagyok.

Megjegyzés:
Most utólag láttam hogy korábban Frank Wilson nevet is használt, amely az egyik tulajdonos karakterneve a szerverünkön, tehát áll fent az, hogy véletlenül neki is megtetszett ez a név.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Weeazzy
A nevet az használhatja akinek régebbóta ez a neve, a szankciót az a fél megkapta NV indokkal.

Panaszt zárom.

• Kedvelés
Reactions: AnthonyGates
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.