Rihi - Terrorelhárítási Központ Frakció Pályázata

• Thread starter Thread starter Rihi
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 268
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rihi

Újonc
2025. 03. 31.
7
6
19
LS karakter
Robert Richard

icreszleg.png

mukodesalosztalyokrendfokozatok.png
Rendfokozat
Tábornokok:
8cccHY7.png
Altábornagy
O1ppjt7.png
Vezérőrnagy
Od7nuF2.png
Dandártábornok
Főtisztek:
Gbkwj9n.png
Ezredes
F02DtD6.png
Alezredes
6PFAIYE.png
Őrnagy
Tisztek:
aP4exHc.png
Százados
jcFeohc.png
Főhadnagy
HZK52wW.png
Hadnagy
Zászlósok:
soGz5Qp.png
Főtörzszászlós
1GaCTFN.png
Törzszászlós
xulMjMS.png
Zászlós
Tiszthelyettesek:
10YSWz2.png
Főtörzsőrmester
E82LDZW.png
Törzsőrmester
ZndPmR4.png
Őrmester

Beosztások
Munkakör
Főigazigató
A szervezet legfelső vezetője. A teljes állomány működéséért, stratégiai irányításáért és a szervezet képviseletéért felel.
Főigazgató-helyettes
A szervezet felsővezetésének tagja. A főigazgató munkáját segíti, valamint a szervezet meghatározott területeinek irányításáért felel.
Főosztályvezető
Több osztályt irányító vezető. Stratégiai és szervezeti döntéseket hoz, valamint biztosítja a főosztály hatékony működését.
Főosztályvezető-helyettes
A főosztály működésének irányításában segíti a főosztályvezetőt, valamint felügyeli az alárendelt osztályok tevékenységét.
Osztályvezető
Egy szervezeti osztály teljes működéséért felel. Irányítja az állományt, koordinálja a feladatokat és felügyeli a szakmai munkát.
Osztályvezető-helyettes
Az adott osztály vezetőjének munkáját segíti. Részt vesz a szervezési, irányítási és döntéshozatali feladatokban.
Műveleti Parancsnok
A teljes művelet taktikai vezetője. A bevetések megtervezéséért, irányításáért és végrehajtásának koordinálásáért felel.
Szakaszvezető
Több rajból álló egységet irányít. A rajparancsnokok munkáját koordinálja és felel a szakasz műveleti feladataiért.
Rajparancsnok
Egy kisebb operátori egység (raj) vezetője. A beosztott operátorok munkáját irányítja és a műveleti parancsokat végrehajtja.
Fegyvermester
A szolgálati fegyverek és taktikai felszerelések karbantartásáért, javításáért és nyilvántartásáért felelős szakember.
Elemező (Műveleti/Hírszerző)
Beérkező információkat, hírszerzési adatokat és felderítési jelentéseket elemez. A műveletek megtervezéséhez szükséges adatokat rendszerezi és értékeli.
EOD Szakember
Robbanószerkezetek felkutatásával, hatástalanításával és biztonságos kezelésével foglalkozó szakértő.
Kiképző
Az állomány szakmai és fizikai felkészítéséért felel. Lövészeti, taktikai és speciális képzéseket tart az operátorok számára.
Medic
Taktikai egészségügyi szakember. Sérülések ellátását végzi műveletek során, valamint elsősegélynyújtást biztosít az állomány számára.
K9
Kutyás egység vezetője. A szolgálati kutyával együtt vesz részt robbanóanyag keresésben, elfogásokban és területátkutatásban.
Felderítő Operátor
A műveletek előkészítéséért felel. Információt gyűjt a célpontról, megfigyelést végez, valamint segíti a műveleti tervezést.
Pajzsos Operátor
A taktikai pajzs használatára kiképzett operátor. Az első sorban haladva védi a csapatot lövésektől és veszélyforrásoktól, miközben biztosítja az előrenyomulást zárt térben.
Operátor
A bevetési egység alap tagja. Fegyveres elfogásokban, terrorelhárítási műveletekben, épületrohamokban és magas kockázatú rendőri intézkedésekben vesz részt.

Főosztály
Alosztályok
Munkakör
Beosztások
Műveleti Főosztály
Bevetési Osztály
Mesterlövész Alosztály
EOD (tűzszerész) Alosztály
K9 Alosztály
Taktikai Medic Alosztály
VIP védelmi egység
A terrorelhárítási műveletek közvetlen végrehajtásáért felelős főosztály. Ide tartoznak a fegyveres bevetési egységek, speciális taktikai szakemberek, valamint a kiemelt személyek védelmét ellátó operátorok. Feladataik közé tartozik a terrorista elfogások végrehajtása, túszmentések, fegyveres bűnözők elleni akciók, veszélyes személyek elfogása, valamint magas kockázatú műveletek végrehajtása.
Műveleti Parancsnok
Szakaszvezető
Rajparancsnok
Operátor
Pajzsos Operátor
Medic
K9 kezelő
EOD szakember
Felderítési és Hírszerzési és Elemző Főosztály
Operatív felderítés
Technikai felderítés
Hírszerzési elemző egység
Drón felderítés
A műveletek előkészítéséért és a szükséges információk megszerzéséért felelős egység. Feladata az operatív felderítés, megfigyelés, hírszerzési információk gyűjtése és elemzése, valamint a műveleti döntésekhez szükséges adatok biztosítása.
Elemző (Műveleti / Hírszerző)
Felderítő Operátor
Műveleti Támogató Főosztály
logisztika
fegyverzeti szolgálat
technikai támogatás
kommunikáció
A műveleti egységek működésének technikai és logisztikai támogatása. Biztosítja a szükséges felszereléseket, járműveket, kommunikációs eszközöket és fegyverrendszereket a bevetési egységek számára.
Fegyvermester
Kiképzési és Felkészítési Főosztály
taktikai kiképzés
lövészeti képzés
fizikai felkészítés
speciális műveleti tréning
A szervezet teljes állományának szakmai és fizikai felkészítéséért felelős egység. Biztosítja a taktikai, lövészeti és fizikai képzéseket, valamint a speciális műveleti felkészítést.
Kiképző
Gazdasági és Logisztikai Főosztály
beszerzés
költségvetés
raktár és felszerelés
A szervezet gazdasági működéséért felelős egység. Kezeli a költségvetést, beszerzéseket, valamint a felszerelések és eszközök raktározását és nyilvántartását.
logisztikai tiszt
beszerzési tiszt
raktárkezelő
Humánigazgatási Főosztály
személyügy
A szervezet személyi állományával kapcsolatos ügyeket kezeli. Ide tartozik a toborzás, kiválasztás, személyügyi adminisztráció és a karrierút menedzsment.
személyügyi tiszt
HR ügyintéző

jelentkezesszabalyzat.png

~ Jelentkezés Menete ~
1. A jelentkezés meghírdetésre kerül. ((Fórum/DC))
2. Meghallgatás ((Discordon))
3. Kiképzés megkezdése, bekerülés a szervezetbe.

~ Szabályzat ~
Kattints

oocreszleg.png

bemutatkozás.png

Üdvözlök mindenkit! A nevem Rihi, 19 éves vagyok idén leszek 20. Nem rég érettségiztem, jelenleg Fegyveres Biztonsági Őrként dolgozok egy helyi kapitányságon, emellett most fogok megkezdeni az Országos Mentőszolgálatnál a képzésem mint Mentő-Gépkocsivezető. Emellett lassan 5 éve folyamatosan együtt dolgozok a helyi kapitányság egy baleset helyszínelőjével mint polgárőr. Munka mellett amikor időm engedi szeretek játszani, vagy filmet/sorozatot nézni.

Játékok terén legtöbbször R6-ozni szoktam, de emellett 8 éve RPzek kezdetben SAMP-ban, majd MTA és GTA5 rp. Fentebb leírtak alapján látható sok tapasztalatot szereztem már akár rendvédelemi irányba, akár RP irányában. Szerencsémre hamar beletanultam és belejöttem mindkét irányba.

Eddig a DawnMTA szerverén egyetlen legális frakció vezetője voltam a Rendőrségé. Így volt lehetőségem vezetői tapaszalatot gyüjteni, illetve betekintést nyerni egy nagyobb frakció működtetésébe és irányításába. Emellett régen voltam még SeeMTA v2-ön yakuza alleader egy rövid ideig mivel utána elvették a főleader jogait, és emiatt frakció változás következett be ami után én ott hagytam a szervert.

miertenmiertnemen.png

~ Miért én? ~
Úgy gondolom, hogy a jelentkezésem mellett szól az, hogy mind a való életben, mind az RP-ben rendelkezem tapasztalattal. Jelenleg fegyveres biztonsági őrként dolgozom egy rendőrkapitányságon, valamint közel 5 éve polgárőrként is együtt dolgozom egy baleset-helyszínelővel. Emellett már körülbelül 8 éve RP-zek, és a DawnMTA szerverén korábban a Rendőrség frakció vezetője voltam, ahol vezetői tapasztalatot is szereztem.

~ Miért ne én? ~
Tisztában vagyok azzal, hogy lehetnek nálam tapasztaltabb jelentkezők is, akik régebb óta játszanak a szerveren vagy több vezetői tapasztalattal rendelkeznek. Emellett a munkám és a képzésem miatt előfordulhat, hogy néha kevesebb időm van játékra, bár ezt igyekszem mindig előre jelezni és megfelelően kezelni.

celomskinmappolas.png

~ Célom a frakcióval ~
A célom a frakcióval végtelenül egyszerű szeretnék egy staliban működő, aktív és szervezetett csapaton összerakni. Szeretném ha a frakció tagjai komolyan vennék a rájuk szabott munkát, illetve együttműködve dolgoznának együtt. Szeretném ha a frakció jó kapcsolatot ápolna a többi rendvédelmi szervezetettel, hogy a nagyobb akciók során, vagy magas színvonalú rp-k zökkenésmentesen tudjanak végbe menni. Emellett fontosnak tartom azt is, hogy a már régebbi tagok folyamatosan oktassák-fejlesszék a frissen érkező tagokat ezzel is elősegítve a hosszútávú stabil működését.

~ Skinek és a Mappolás ~

Szerencsére a szerveren jelenleg megtalálható skinek, illetve mappolás tökéletesen megfelel a frakció számára, amennyiben változásra lenne szükség azt frakció fejlesztési kérelemben fogom kifejteni.

referencia.png

Referencia ként a DawnMTA szerverén elért Rendőrség leaderi pozícióját tudnám felsorolni.

keszitette.png

Attachments

• keszitette.png
    keszitette.png
    37.9 KB · Látta: 18
Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Atya és Hoobu
Jó téged újra itt látni. Támogatom!

• Imádom
Reactions: Rihi
Tudsz frakció vezető lenni, ezt már bebizonyítottad, BIG TÁMOGATÁS!

• Imádom
Korrekt lap, minden lényeges dolog megtalálható benne, és átlátható. Támogatom!

• Kedvelés
Rihim nagyon rég láttalak hiányoznak a 2024es PD RP-k, tudom, hogy ez a te helyed és helyt fogsz állni abszolút TÁMOGATOM

• Kedvelés
Teljes mértékben támogatom.

• Kedvelés
Szia!
Sajnálattal közöljük, hogy a frakció pályázatod ezúttal nem került elfogadásra.
Köszönjük a jelentkezésedet, valamint az általad belefektetett időt és energiát.
További sok sikert kívánunk!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.