- 2025. 03. 31.
- 7
- 6
- 19
- LS karakter
- Robert Richard
Rendfokozat |
|---|
Tábornokok: |
|
|
|
Főtisztek: |
|
|
|
Tisztek: |
|
|
|
Zászlósok: |
|
|
|
Tiszthelyettesek: |
|
|
|
Beosztások | Munkakör |
|---|---|
Főigazigató | A szervezet legfelső vezetője. A teljes állomány működéséért, stratégiai irányításáért és a szervezet képviseletéért felel. |
Főigazgató-helyettes | A szervezet felsővezetésének tagja. A főigazgató munkáját segíti, valamint a szervezet meghatározott területeinek irányításáért felel. |
Főosztályvezető | Több osztályt irányító vezető. Stratégiai és szervezeti döntéseket hoz, valamint biztosítja a főosztály hatékony működését. |
Főosztályvezető-helyettes | A főosztály működésének irányításában segíti a főosztályvezetőt, valamint felügyeli az alárendelt osztályok tevékenységét. |
Osztályvezető | Egy szervezeti osztály teljes működéséért felel. Irányítja az állományt, koordinálja a feladatokat és felügyeli a szakmai munkát. |
Osztályvezető-helyettes | Az adott osztály vezetőjének munkáját segíti. Részt vesz a szervezési, irányítási és döntéshozatali feladatokban. |
Műveleti Parancsnok | A teljes művelet taktikai vezetője. A bevetések megtervezéséért, irányításáért és végrehajtásának koordinálásáért felel. |
Szakaszvezető | Több rajból álló egységet irányít. A rajparancsnokok munkáját koordinálja és felel a szakasz műveleti feladataiért. |
Rajparancsnok | Egy kisebb operátori egység (raj) vezetője. A beosztott operátorok munkáját irányítja és a műveleti parancsokat végrehajtja. |
Fegyvermester | A szolgálati fegyverek és taktikai felszerelések karbantartásáért, javításáért és nyilvántartásáért felelős szakember. |
Elemező (Műveleti/Hírszerző) | Beérkező információkat, hírszerzési adatokat és felderítési jelentéseket elemez. A műveletek megtervezéséhez szükséges adatokat rendszerezi és értékeli. |
EOD Szakember | Robbanószerkezetek felkutatásával, hatástalanításával és biztonságos kezelésével foglalkozó szakértő. |
Kiképző | Az állomány szakmai és fizikai felkészítéséért felel. Lövészeti, taktikai és speciális képzéseket tart az operátorok számára. |
Medic | Taktikai egészségügyi szakember. Sérülések ellátását végzi műveletek során, valamint elsősegélynyújtást biztosít az állomány számára. |
K9 | Kutyás egység vezetője. A szolgálati kutyával együtt vesz részt robbanóanyag keresésben, elfogásokban és területátkutatásban. |
Felderítő Operátor | A műveletek előkészítéséért felel. Információt gyűjt a célpontról, megfigyelést végez, valamint segíti a műveleti tervezést. |
Pajzsos Operátor | A taktikai pajzs használatára kiképzett operátor. Az első sorban haladva védi a csapatot lövésektől és veszélyforrásoktól, miközben biztosítja az előrenyomulást zárt térben. |
Operátor | A bevetési egység alap tagja. Fegyveres elfogásokban, terrorelhárítási műveletekben, épületrohamokban és magas kockázatú rendőri intézkedésekben vesz részt. |
Főosztály | Alosztályok | Munkakör | Beosztások |
|---|---|---|---|
Műveleti Főosztály | Bevetési Osztály Mesterlövész Alosztály EOD (tűzszerész) Alosztály K9 Alosztály Taktikai Medic Alosztály VIP védelmi egység | A terrorelhárítási műveletek közvetlen végrehajtásáért felelős főosztály. Ide tartoznak a fegyveres bevetési egységek, speciális taktikai szakemberek, valamint a kiemelt személyek védelmét ellátó operátorok. Feladataik közé tartozik a terrorista elfogások végrehajtása, túszmentések, fegyveres bűnözők elleni akciók, veszélyes személyek elfogása, valamint magas kockázatú műveletek végrehajtása. | Műveleti Parancsnok Szakaszvezető Rajparancsnok Operátor Pajzsos Operátor Medic K9 kezelő EOD szakember |
Felderítési és Hírszerzési és Elemző Főosztály | Operatív felderítés Technikai felderítés Hírszerzési elemző egység Drón felderítés | A műveletek előkészítéséért és a szükséges információk megszerzéséért felelős egység. Feladata az operatív felderítés, megfigyelés, hírszerzési információk gyűjtése és elemzése, valamint a műveleti döntésekhez szükséges adatok biztosítása. | Elemző (Műveleti / Hírszerző) Felderítő Operátor |
Műveleti Támogató Főosztály | logisztika fegyverzeti szolgálat technikai támogatás kommunikáció | A műveleti egységek működésének technikai és logisztikai támogatása. Biztosítja a szükséges felszereléseket, járműveket, kommunikációs eszközöket és fegyverrendszereket a bevetési egységek számára. | Fegyvermester |
Kiképzési és Felkészítési Főosztály | taktikai kiképzés lövészeti képzés fizikai felkészítés speciális műveleti tréning | A szervezet teljes állományának szakmai és fizikai felkészítéséért felelős egység. Biztosítja a taktikai, lövészeti és fizikai képzéseket, valamint a speciális műveleti felkészítést. | Kiképző |
Gazdasági és Logisztikai Főosztály | beszerzés költségvetés raktár és felszerelés | A szervezet gazdasági működéséért felelős egység. Kezeli a költségvetést, beszerzéseket, valamint a felszerelések és eszközök raktározását és nyilvántartását. | logisztikai tiszt beszerzési tiszt raktárkezelő |
Humánigazgatási Főosztály | személyügy | A szervezet személyi állományával kapcsolatos ügyeket kezeli. Ide tartozik a toborzás, kiválasztás, személyügyi adminisztráció és a karrierút menedzsment. | személyügyi tiszt HR ügyintéző |
~ Jelentkezés Menete ~
1. A jelentkezés meghírdetésre kerül. ((Fórum/DC))
2. Meghallgatás ((Discordon))
3. Kiképzés megkezdése, bekerülés a szervezetbe.
~ Szabályzat ~
Kattints
Üdvözlök mindenkit! A nevem Rihi, 19 éves vagyok idén leszek 20. Nem rég érettségiztem, jelenleg Fegyveres Biztonsági Őrként dolgozok egy helyi kapitányságon, emellett most fogok megkezdeni az Országos Mentőszolgálatnál a képzésem mint Mentő-Gépkocsivezető. Emellett lassan 5 éve folyamatosan együtt dolgozok a helyi kapitányság egy baleset helyszínelőjével mint polgárőr. Munka mellett amikor időm engedi szeretek játszani, vagy filmet/sorozatot nézni.
Játékok terén legtöbbször R6-ozni szoktam, de emellett 8 éve RPzek kezdetben SAMP-ban, majd MTA és GTA5 rp. Fentebb leírtak alapján látható sok tapasztalatot szereztem már akár rendvédelemi irányba, akár RP irányában. Szerencsémre hamar beletanultam és belejöttem mindkét irányba.
Eddig a DawnMTA szerverén egyetlen legális frakció vezetője voltam a Rendőrségé. Így volt lehetőségem vezetői tapaszalatot gyüjteni, illetve betekintést nyerni egy nagyobb frakció működtetésébe és irányításába. Emellett régen voltam még SeeMTA v2-ön yakuza alleader egy rövid ideig mivel utána elvették a főleader jogait, és emiatt frakció változás következett be ami után én ott hagytam a szervert.
~ Miért én? ~
~ Miért ne én? ~
Tisztában vagyok azzal, hogy lehetnek nálam tapasztaltabb jelentkezők is, akik régebb óta játszanak a szerveren vagy több vezetői tapasztalattal rendelkeznek. Emellett a munkám és a képzésem miatt előfordulhat, hogy néha kevesebb időm van játékra, bár ezt igyekszem mindig előre jelezni és megfelelően kezelni.
~ Célom a frakcióval ~
A célom a frakcióval végtelenül egyszerű szeretnék egy staliban működő, aktív és szervezetett csapaton összerakni. Szeretném ha a frakció tagjai komolyan vennék a rájuk szabott munkát, illetve együttműködve dolgoznának együtt. Szeretném ha a frakció jó kapcsolatot ápolna a többi rendvédelmi szervezetettel, hogy a nagyobb akciók során, vagy magas színvonalú rp-k zökkenésmentesen tudjanak végbe menni. Emellett fontosnak tartom azt is, hogy a már régebbi tagok folyamatosan oktassák-fejlesszék a frissen érkező tagokat ezzel is elősegítve a hosszútávú stabil működését.
~ Skinek és a Mappolás ~
Szerencsére a szerveren jelenleg megtalálható skinek, illetve mappolás tökéletesen megfelel a frakció számára, amennyiben változásra lenne szükség azt frakció fejlesztési kérelemben fogom kifejteni.
Referencia ként a DawnMTA szerverén elért Rendőrség leaderi pozícióját tudnám felsorolni.
Attachments
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)