Ayden Cartier Panaszkönyve: Ramsey Ethanum-ra!!! [Delta]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

! Ayztoo

Újonc
2025. 05. 24.
11
3
LS karakter
Zara Vallandingham
LV Karakter
Adam P Mathers
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Ayden Cartier

Panaszra tett személy InGame neve:
Ramsey Ethanum

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG és miután rájött, hogy hibázott szépen lelépett a szerorol.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/screen-capture/clips/mgTvY7dzCa_43RAZ4?invite=cr-MSxwVmEsMjg5NTc2MzQ1&v=60

Megjegyzés:
Köszi szépen előrre is!

Első sorban is, 2-en tartottuk rátok a fegyvert és nem állt szándékunkban megölni, de mivel 2 fegyver volt rád tartva és te irod hogy "na mi lesz" nyílván ellövöm legalább a lábadat, erre Ti elkezdtek viperával ütni ami szerintem inkább a PG, 2 lőfegyverrel szemben. (Ilyen videót nem raknék ki PK-ra hogy égessem magam 4v2-ben kikapni.)

• Kedvelés
Reactions: las.zika
Szia nem azért léptem le, mert elfogadtam a hibámat mivel nem hibáztam. Mi tartottunk rátok fegyvert és még viperával neki mentetek egy fegyveres embernek az hogy én le léptem szóltam oocn hogy mennem kell el (születésnap) de ha már itt tartunk, szerintem részetekről volt PG.

• Kedvelés
Reactions: dementor
Első sorban is, 2-en tartottuk rátok a fegyvert és nem állt szándékunkban megölni, de mivel 2 fegyver volt rád tartva és te irod hogy "na mi lesz" nyílván ellövöm legalább a lábadat, erre Ti elkezdtek viperával ütni ami szerintem inkább a PG, 2 lőfegyverrel szemben. (Ilyen videót nem raknék ki PK-ra hogy égessem magam 4v2-ben kikapni.)
nagyszóóóó

• Kedvelés
Reactions: dementor
Sziasztok, Ramsey Ethanum kitiltást kapott a szerverről így a panaszkönyvet lezárom!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.