- 2025. 03. 16.
- 477
- 467
- LS karakter
- conrad.payne
Sziasztok!
A lap alatt elfogadunk pozitív, negatív kritikát egyaránt, amennyiben észrevételed van kérlek jelezed felénk. Pályázati társam: @97torpedo
Jó olvasást!
Vezetőség
Sziasztok! Petinek hívnak, 19 éves vagyok. Sokan már ismerhettek a szerverről, volt lehetőségem már vezetni egy-két frakciót, köztük a TEK frakciót is, sokáig mint sima leader, valamint főleader szerepet is töltöttem be. Sok időmet szenteltem már a szerverre, egy részét illegális frakció vezetésével töltöttem, de nagy részben a rendvédelmi frakciókban voltam elérhető.
Sok élményt tudhatunk magunk után, sok emléket. Mindig egy korrekt embernek tartottam magam, próbáltam segíteni másokon. Ameddig a mi kezünkbe volt a frakció nem tudok róla, hogy sok panasz lett volna ránk, és hiányzik is nekem a frakció. Tudom nem számít sokat, de referencia miatt fel tudom hozni az eddig elért dolgaim. TEK altábornagy (leader), NAV altábornagy (leader), Rendőrség Százados, BBO parancsnok, CJNG (leader).
Levente [Leader]
Levente vagyok, 18 éves, és jelenleg informatikusnak tanulok. Szabadidőmben szívesen programozok és gyakran dawnmtázok, mert ezek igazán kikapcsolnak. Nagyon szeretek kosarazni, ami nemcsak sport, hanem jó közösségi élmény is számomra. Fontosak nekem a barátaim, ezért hétvégén gyakran elmegyek a srácokkal valahova. Érdekel a technológia világa, és hosszú távon is ezen a területen képzelem el a jövőmet.
Tervek
Célunk ugyan az, mint korábban. Egy aktív, jól teljesítő csapatot létrehozni. Egy olyan közösséget csinálni a frakción belül, ahova szívesen csatlakozik egy játékos. Tervek szerint újra üzemeltetnénk a "dawntek" weboldalt, ahol a frakció tagjainak könnyebb járművet igényelni, alosztályba jelentkezni, C11-et elrendelni. Aki régebben volt nálunk a frakcióban az tudja, hogy hogyan működtek a dolgok. A C11 részvételekért, valamint annak elrendeléséért továbbra is pénz juttatást kapnának minden hét végén, ezzel is motiválva a frakció tagjait, hogy vegyenek részt a frakció életében, a rendvédelem segítésében. Írhatnánk regényeket, de szerintünk a lényeget röviden, és tömören leírtuk. Annyit még hozzá tudnánk tenni, hogy szeretnénk a többi rendvédelmi frakcióval közös képzéseken részt venni, ezzel is fejleszteni a frakciók közötti közös kapcsolatot, "munkát".
Szervezeti felépítés
Szerintem nem árulok el senkinek sok újdonságot, de a frakcióban ugyan azok a rendfokozatok találhatóak meg, mint a rendőrségnél, a Nemzeti Nyomozó Irodánál, a Katasztrófavédelemnél. Le is írhatnánk mindegyik Tiszt-helyettesi, Zászlós, Tiszti, Főtiszti, Tábornoki rendfokozatot, de csak csúnyítana a lapon, hogy ezzel foglaljuk a helyet.
Viszont, egy dolgot emelnénk ki ezek között, az a vezérkar, a frakció vezetősége.
Esteban Butler, r. Altábornagy | Főigazgató. [Peti]
Született: 1985.10. 08, Los Santos.
Végzettség: Egyetem.
Koz Tolr r. Vezérőrnagy | Főigazgató-helyettes. [Levente]
Született: 1993. 01. 15, San Fierro.
Végzettség: Egyetem.
A frakción belül tervezünk osztályokat is létrehozni.
- Special Purpose Sniper Unit [SPSU]. Az osztály fő ismertető jele a mesterlövész. Az osztály tagjai viselhetnek mesterlövészt a szolgálatuk ellátása során. Röviden ez annyit takar, hogy amennyiben szükség van mesterlövészre, egy adott behatolásnál, egy adott műveletnél, nekik ez lesz a prioritás, nem a pedig a behatolás.
- Szanitéc, Medic osztály. A szanitéc osztály kiemelten fontos osztály, a műveletek alatt sérülést szenvedő polgárok, vagy rendvédelmi dolgozók ellátására jogosult egység. Az osztályba való csatlakozás előtt kötelező lenne egy hivatásos orvosnál, főorvosnál vizsgát tenni (Amennyiben nincsen aktív mentős huzamosabb ideig, egyértelműen vizsgáztathatja frakción belül erre jogosult személy. Legalább tiszt.)
- Kiképző osztály. A nevéből eredően az osztály az állománynak szervez képzéseket. Taktikai tréningeket, behatolásokkal kapcsolatos képzéseket, alapvető tudás fejlesztő "órák". Az osztályba való csatlakozáshoz, legalább főtörzszászlósnak kell lenni. Ezen a rendfokozaton már rendelkezik mindenki annyi tapasztalattal, hogy tudja fejleszteni az állományt. Nem kötelező ezt főosztálynak választani, lehet más osztályhoz is csatlakozni mellette.
Jelentkezéssel kapcsolatos információk
A frakcióba a szokásos módon lesz lehetőség jelentkezni, amennyiben kapunk bizalmat a vezetőség részéről.
Forum felületén lesz lehetőség egy jelentkezési formanyomtatványt kitölteni, amit 24, vagy 48 órán belül egy vezérkari, vagy egy főtiszti személy ellenőrizni, valamint bírálni fog.
Ezt követően, ha a lapod elfogadásra került, fel kell venned a kapcsolatot azzal a személlyel aki a lapot bírálta. Fog rád várni egy discordon történő beszélgetés, ahol kicsit jobban fogjuk tudni, hogy mennyire is vagy tisztában a dolgokkal. FONTOS!! Rendvédelmi múlt nélkül nem lesz lehetőség csatlakozni a frakcióba. Régebben erre volt lehetőség, de tapasztalatok alapján ezt jobbnak tartjuk.
Minimum követelmények lesznek a frakcióba való csatlakozáshoz.
- Tiszta UCP, ha a napokban kaptál jailt, akkor nem tudsz jelentkezni,
- Legalább lvl 15,
- Rendvédelmi múlt KÖTELEZŐ,
- A szerver, valamint a frakció szabályzatának az ismerete,
- Érett viselkedés,
- Helyesírás.
A frakció szabályzata még készítés alatt áll.
Frakcióba jelentkező játékosainkat szeretnénk megválogatni, egy érett, jó közösség a célunk.
Egyéb gondolatok
A dawntek weboldal korábban is jól funkcionált, ezt megpróbáljuk visszaállítani, mivel a leadereknek, és a tagoknak is egyszerűbb a kezelése.
A lap kicsit rövidnek tűnik, viszont a lényeges információk szerepelnek benne, illetve nem szeretnénk csúnyítani azzal, hogy 5-6 képet berakunk, ezzel is hosszabbítva a lapot.
Szeretnénk aktivitás alapján jutalmat is adni a frakció tagjainak, természetesen elérhető a medál rendszer, de a top percesek között lehetőség lenne egy hétig olyan járműveket is igényelni, amit egyébként a rendfokozata nem engedne meg. A heti top perceseknek lenne egy pár autó amit amúgy nem használhatnak, de jutalomként lesz lehetőségük egy hétig.
Frakció keretein belül szeretnénk "eventeket" is tartani, ahol szintén lehet jutalmakat szerezni. Gondolunk itt közös airsoft párbajokra, élményképek gyártására is lenne tervünk, hogy az se legyen hanyagolva. A legjobban teljesítő tagok között sorsolnánk ki jutalmakat, ezzel is építve a közösséget, a csapatot.
Ha lesz esetleg egy nagyobb esemény is a szerveren, akkor szeretnénk alkalmazni a Személyvédelmi osztályt is. Ezt a szerver vezetőségével tudjuk majd egyeztetni.
Bírálatig bővülhet a lap, ha jut még eszünkbe valami természetesen bővítjük.
(Amennyiben a pályázat elfogadásra kerül, akkor lesz beadva a névváltási kérelem!)
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)