Terrorelhárítási Központ pályázat. -Skezy-

• Thread starter Thread starter skezy
  • Start date Start date
  • Válaszok 29
  • Látta 945
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

skezy

Yo
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 30.
121
94
LS karakter
Nash Patel
LV Karakter
Treyvon Skeezy
Terrorelhárítási Központ - pályázat: Skezy

csa.png

IC RÉSZLEG

Önéletrajz:

tek.png

Frederick Warren egy Britt származású, 29 éves, ambíciókkal teli férfi. 1997.02.21.-én született Londonban, Anglia fővárosában. Anglia legforgalmasabb városában rengeteg terrorcselekmény történt, melynek édesapja, és nagyapja is áldozata lett. Mindkét családfő dolgozott korábban a nemzeti Elhárításnál. Családfőről, családfőre szállt a munkabéli hagyomány, így Warrennek is fiatal korában már megírott jövője volt. Frederick apjának köszönhetően elég fiatalon már elég komoly erőnléti edzéseken és megpróbáltatásokon esett át. Könnyedén vette az akadályt hiszen elég nagy küzdőszellem tudható tulajdonságai közé. Kemény elképzelésekkel, hosszú távú célokkal gondolkozik. Warren dolgozott a Londoni nagy Terror Elhárító szervezetnél, amelynél ritka szigorú előírások, erőnléti megpróbáltatások és szabályok voltak. Frederick, álnevén skezy ígyis Főhadnagyi rendfokozatig jutott a szervezetben. Ekkor jöttek az angol lázadások, erőteljesebb terrorcselekmények és a háború közelsége melynek eredménye az volt, hogy a hírekben megjelenő váratlan Los Santosi vezérkari váltás miatt ide költözött, s szívesen kipróbálná magát a TEK altábornagyi rendfokozatában.

IC tervek:

tekeski.png

-Ic tervekhez kérdés nélkül a lista legelején helyezkedik el, az játék élvezhetőségének kialakítása. Célom nem ‘a dara frakció behozása a szerverre’, hanem egy élhető közösség létrehozása.
-Mindenféleképpen szeretnék RSZSZ tagokkal és szervekkel egyaránt jó kapcsolatot alkotni, a megfelelő viszony kialakításhoz a jövőbeli együttműködésért.
-Ic terv közé tartozik még, hogy a frakcióban a rendfokozatok emelése, csak teljesítmény alapján legyenek növelve. -> nincs haveri alapon nagy rang, nyalizások satöbbi.

Úgy gondolom semmi irreális dolgot nem írtam, s tűztem ki célnak. Szeretek a realitás talaján célokat kitűzni.

Frakció Felépítése, rangok, alosztályok:

Előre le szeretném szögezni, hogy nem szeretném a pályázatomat a látszat érdekében a rangok egyesével való leírásával tele tölteni. -Azt gondolom ez már lefutott dolog, mindenki tudja melyik rang milyen jogosultsággal rendelkezik, ezáltal csak a rendfokozatok nagyobb csoportjainak hatásköreit írtam le.

1. Tiszthelyettesek:

Az állomány egyik gerincét alkotja. Az újonnan felvett tagok kezdési rendfokozata található itt. Törzsőrmestertől felfelé már taníthatóak az őrmesterek, közvetlen feladatuk az őrmesterek mindennemű támogatása. Hatáskörük közé tartoznak a bevetések, rajtaütéseken való elsőbbségi behatolási pozíció. Előállíthatnak, biztosíthatnak. Főtörzsőrmesteri rangtól jelenik meg az alosztályba való csatlakozás.

- Őrmester
- Törzsőrmester
-Főtörzsőrmester

2. Zászlósok:

I
tt már az állomány legjobban hadra fogható tagjai találhatóak. Tapasztaltak a bevetések levezénylésében. Lehetőség nyílik MI, műveletirányítói vizsgát tenni, ezáltal behatolásokat levezényelni. Kiképző alosztályba való csatlakozás lehető
tekR.jpg
sége is itt kezdődik.

-Zászlós
-Törzszászlós
-Főtörzszászlós

3. Tisztek:
Csapat koordináció, műveletek tervezése, indítványozása, szolgálati
Döntések meghozása. Lehetőség nyílik alosztály vezetői pozícióba is jelentkezni tisztikari rendfokozattól.

-Hadnagy
-Főhadnagy
-Százados

4. Főtisztek:
Szervezeti döntések, stratégiai tervezések. Alosztályvezetők és unblock az állomány felügyelése. Jogosúltságok kiosztása, jelvényadások. Nem utolsó sorban pedig a vezérkari tagok munkájának segítése.

-Őrnagy
-Alezredes
-Ezredes

5. Vezérkar:
Bármi nemű döntést meghozhatnak állományi szinten, RSZSZ tagok.
Az állományt képviselik. Szervezet működésének fenntartása, s ehhez megfelelő döntések meghozatala, RSZSZ indítványozásokat intézhetnek.

- Dandártábornok
- Vezérőrnagy
- Altábornagy

Természetesen, nem egyedül vinném a frakciót. Jelenleg úgy tervezem a dolgokat hogy egy fő leadert, és 2 al-leadert veszek magam mellé. Pontos kilétüket jelenleg még nem publikálnám.

Special Purpose Sniper Unit
tekS.png

Ebben az alosztályban a mesterlövészek, különleges lövéstechnikával rendelkező állománytagok sikeres szakmai vizsga után csatlakozhatnak.
Az alosztály kiemelt fontosságú az akciók során. A terep felügyelése, kinti célosok likvidálása és a megfelelő információ szivárogtatása létfontosságú lehet. Ezért az alosztályt szigorúan, rendszeren ellenőriznék a megfelelő személyek.

Alosztályon belüli rangok:

Próbaidős mesterlövész

Mesterlövész

Profi mesterlövész

Veterán mesterlövész

Tactical Medic Unit- Szanitéc alosztály

tegM.png

Az alosztály feladata az állapotok stabilizálása, helyszínen ellátható sérülések ellátása. Prioritás mindig az állománytag sérülése lesz, így minden szanitéc alosztályban lévő tagnak, félbe kell hagyni aktuális tevékenységét, kolléga életéért.

Próbaidős Szanitéc

Szanitéc

Profi Szanitéc

Veterán Szanitéc

Kiképző alosztály

tekKI.png

A Terrorelhárítás Kiképző alosztálya magas képzéssel és taktikai, strukturális tudásukat közlik fegyveres, gyakorlati képzések során, ezzel biztosítva az állomány képességét a behatolások során.

Próbaidős kiképző

Kiképző

Veterán kiképző

Parancsok-helyettes

Parancsnok

TEK Műveletiránytó

tekbevetes.jpeg

Köztudott hogy egy fegyveresek által bevédett területen a Terrorelhárítási központ élvez elsőbbséget a behatolásoknál. S ez a szervezet is képzi ki, s választja ki ennek a műveleteknek a levezénylését. Műveletirányítói vizsgát Zászlós rendfokozattól lehetne tenni, s ennek sikerességével irányíthatóak a behatolások.
Az műveletirányítói vizsgákat a vezérkar csinálná, ezzel felügyelve a megfelelő MI-k kikerülésére.

Jelentkezés / felvétel

A frakcióba va
tek3.jpg
ló jelentkezés, OOC indulna, egy fórum minta kitöltésével.

Ezt a lapot egy vezérkari tag elbírálja.
Ha elfogadásra került a lap, tovább megyünk discordra, egy IC időpont megbeszélésére.
Discord meghallgatásra csak, kissé gyenge lap vagy felemás UCP miatt térnénk ki.
Amint IC elintéztünk mindent, a jelentkezett személyt felvesszük f3-ba, és a frakció teljeskörű tagjának fog minősülni.

OOC RÉ
SZLEG

Bemutatkozás:

Üdv, sziasztok. Legtöbben Skezy-nek ismertek, de nyugodtan szólítsatok csak Olivérnek. Jelenleg gimnazista vagyok, s teperek az érettségi felé. Ic bemutatkozásomnál említettem hogy ambíciókkal teli karaktert alkotok, de ez az IRL személyiségemből fakad. A való életben is tele vagyok célokkal, a célokkal pedig egy teendő van.. elérni őket.

Szeretnék az érettségi után, a személyiségemhez hű szakmát választani, szeretném befejezni a már elkezdett jogosítvány szerzést.
MTA szervereken több mint 4 éve tevékenykedem, s ez az idő alatt elég sok mindent próbáltam ki. Voltam frakció leader, adminsegéd, admin is egyaránt. Voltam legál frakcióban voltam illegál frakcióban is, s a DawnMTA szerverén is megtalálható voltam már párban leaderi pozícióban is.

Frakció célok:

Természetesen az első számú cél, a lista első helyén elhelyezkedő az nem más mint a családias légkör kialakítása. Nem szeretnénk diktatúrát, nem szeretnénk szurkálódást, főleg nem tiszteletlenséget. Szeretnénk ha mindenki jól érezné magát a frakcióban, s egy valós kikapcsolódást jelentene neki feljönni a szerverre, s a frakcióval játszani.

Szeretném ettől függetlenül a szerverszabályzathoz hűen, fegyelmezett társaságot, s ezáltal pár elég szép szabályzati pont ötlettel rendelkezünk már.

Szeretném ha úgy érezné mindenki magát itt, hogy mindenki egyenlő félként van kezelve. Nem célunk a kivételezés senkivel sem. Mindenkivel ugyanúgy bánnánk, mindenki megkapná a büntetőpontját ugyanúgy mint a plusz pontot.

Miért pont engem, és miért ne engem válasszatok?

Miért engem:
Csapat koordinációban otthon érzem magam, tudok csapatot irányítani.

Rendelkezem megfelelő rendvédelmi tapasztalattal.

Barátom az adminisztratív munka, szeretek doksizni, dokumentumokat kezelni.

S nincs nagy igényem sem a frakció vezetéséhez sem.

Tudok bánni az élményképekkel, így igényes RP-ről szóló képekkel tudnám demonstrálni a frakció ilyen szintű minőségét.

Kész frakció discord szerverrel rendelkezem.

Miért ne engem

Na az önkritika. Sokak itt buknak el, viszont én rendelkezem megfelelő önkritikával úgy gondolom.

Túlzott maximalista, és hirtelen haragú vagyok. Elég hamar képes vagyok pitiáner dolgokon felcseszni magam.

Néha elképzelhető hogy gondom akadna az időbeosztással. Vannak hosszabb sulis napok, fárasztó dolgozatokra való tanulás és hadd ne magyarázzam ezt tovább.

Tudok néha indokolatlanul, és teljesen alaptalanul miközben tudom hogy nincs igazam, utána menni dolgoknak. - Szenvedélyes alak vagyok, nem szeretek semmit sem feladni.

Nem értek a weboldal fejlesztéshez, így a frakció nem tudna weboldalra kiteljesedni, maradna a szokásos discord.

Mappolások, Skinek:

Nem fogok zsákba macskázni, semmire sem lenne szüksége a frakciónak. A jelenlegi TEK központ és skinek tökéletesek.

Referenciáim, eddig elért dolgaim:

Nemzeti Adó-És Vámhivatal (2026.02.20. -nowdays)
Százados, NAV
Közrendészeti- és Közlekedésrendészeti Főosztályvezetője

CRNI (2026.01.16.- 2026.02.17.)
Direktor, alleader.
CRNI élményképek (Amikor a frakcióba kerültem, én és egy haverom készítettünk minden élményképet oda.

Voltam adminisztrátor (2025.12.26.-2026.02.09) és adminegéd (2025.12.20.-2025.12.26) is a szerveren. Ez a frakció vezetést nem befolyásolja, azonban fontos megemlíteni az önbizalom, a felelősség vállalás miatt.

ui: A klasszikus sárga-fekete szövegtől elhagyatkoztam az olvashatóság kedvéért.

csa.png

Igazából a lap végére érkeztél. Ezer hála ha elolvastad.
Építő kritikának hozzászólásban a helye.
Szerkesztés jogát, mint pályázatíró fenntartom.
Üdv, Skezy.

Attachments

• tek2.jpg
    tek2.jpg
    37.3 KB · Látta: 5
Utoljára szerkesztve:
Szia, nagyon összetett, átlátható lap lett, téged láttlak a legesélyesebbnek, teljes mértékbe támogatom.

• Imádom
Reactions: skezy
Komoly lap lett, sok sikert kisbarátom!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Szia! Látszik hogy sok időt és energiát tettél bele a lapba. Erősen támogatom!

• Imádom
tetszetős lap lett, látszik benne a munka, támogatom

• Imádom
Végre nem egy AI által össze rakott pályázat. van benne munka. sok szerencsét. támogatom.

• Imádom
Már egy ideje ismerlek és tudom mire vagy képes, csak támogatni tudom!

• Imádom
Nagyon korrekt lap lett, többször is bemutattad már a vezetőképességedet a szerveren, csak előre! Támogatom.

• Imádom
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.