Terrorelhárítási Központ - Frakció Pályázat

• Thread starter Thread starter hessz
  • Start date Start date
  • Válaszok 25
  • Látta 698
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
H

hessz

Insigne_du_Terrorelhárítási_Központot_(TEK).png

↳ Önéletrajz
SZEMÉLYES ADATOK
Név: Luvigj Deliu

Születési hely és idő: Tiranë, 1994. 05. 12.

Állampolgárság: Magyar

Beszédkésség: Angol, Magyar, Német, Albán

Lakcím: Los Santos, Marina Drive 12.

SZAKMAI TAPASZTALAT ÉS MÚLT
Terrorelhárítási Központ (TEK) – [Zászlós]: [Több héten át a frakció tagja voltam]

Sikeres intézkedések nagy kockázatú helyszíneken.

Kiemelkedő fegyelem és a parancsi lánc szigorú betartása.

TANULMÁNYOK
Rendészettudományi Egyetem: Közrendvédelmi szakirány.

Speciális Kiképzések:

Emelt szintű lőgyakorlat (karabély és maroklőfegyver).

Tárgyalástechnikai alapismeretek túszhelyzetekre.

Épületharcászat (CQB) és behatolási technikák.

KÉSZSÉGEK ÉS KOMPETENCIÁK
Fegyelmezettség: Számomra a parancs az első, a magánakcióknak nincs helye a munkámban.

Stressztűrés: Higadtság megőrzése fegyveres konfliktus vagy életveszélyes szituációk során.

Fizikai állóképesség: Kiváló kondíció, rendszeres edzés és taktikai felkészültség.

Vezetői képesség: Képes vagyok kisebb egységek koordinálására, ha a helyzet megkívánja.

MOTIVÁCIÓS LEVÉL
"Tisztelt Vezetőség! Luvigj Deliu vagyok, és azért jelentkezem a Terrorelhárítási Központhoz, mert úgy gondolom, hogy a korábbi rendvédelmi tapasztalataim és a hivatástudatom itt kamatoztatható a leginkább. Nem csupán egy munkát keresek, hanem egy olyan közösséget, ahol a profizmus és az egymásba vetett bizalom az alapvető érték. Célom a város biztonságának garantálása a legmagasabb szakmai szinten."

↳ IC tervek
Szeretnék a szerverre hozni egy rendezett, szép egyben jó közösséget, rengeteg jó kedvvel. Szeretném a kezdőknek megtanítani, mit is csinál egy Roleplay szerveren a Terrorelhárítás. A tapasztalataimat szeretném tovább adni, esetleg én is tanulni valami újat. Lényegében egy jól működő frakciót szeretnék létrehozni a szerveren.

↳ Céljaid a frakcióval kapcsolatban
Szeretném kialakítani, a hierarchia teljes fogalmát és megértetni a tagokkal. Egy viszonylagos szigorított szabályzatba is belekezdtem, és olyan embereket fogok körém emelni a vezetőségi részre, akik megértik a szigort, és természetesen pártolják is. Úgy vélekedek, mindennek megvan a helye és az idelye, természetesen ez csak egy játék, de egy olyan rp szituációban ahol több embert ölel át, ott úgy gondolom az a minimum, hogy az adott “társak” felé akik az rp-be részt vesznek ne egy fun és szétszórt társaságot lássanak. Ezen felül szeretnék kialakítani egy fizetés rendszert is, mint az alosztályba tartozók számára, mint az alap osztályba tartozók számára, ezzel is ösztönözve őket, ne csak a folytonos lövöldözés legyen. Erre a későbbi részekben pontosabb megfogalmazásban visszatérek. Ezen felül a többi legális leader együttműködésével szeretnék egy belső felülvizsgálati osztályt és egy Rendvédelmi Belső Tanácsot is kialakítani. Ezeknek a fő szempontja az lenne, hogy minden frakcióból kiemelni olyan személyeket, akik a társ szervereket felügyelik és felülvizsgálják esetleges korrupció és egyéb ilyen tevékenységek körében. A Belső Tanács egy másik olyan ötlet lenne, ahol az illetékes rendvédelmi magasabb pozícióban levő személyei, tartoznának itt történe a közös események átbeszélése, sérelmek, esetlegesen frakció buktatások szervezése és át tárgyalása, és természetesen az irány megbeszélése merre tartson az adott frakció és az egész rendvédelmi szervezet. Természetesen ezen felül még a TEK-nek szeretnék egy olyan vezetőséget amely nem abból áll, hogy visszaélések a jogokkal, és egyéb hasonló esetek.

↳ Frakció felépítése (rangok, leaderek/alleaderek száma, stb.)
Részemről ez a frakció egy új felépítéssel végezné tevékenységeit mint az eddig megszokott. Szeretnék megformálni mint egy közösséget, és mint egy olyan részét a legális frakcióknak akik kiemelkedő tevékenységet nyújtanak. Tisztában vagyok vele, hogy ezt a farakciót sokan csak a dara miatt szívlelik, viszont úgy gondolom ez nem jó meglátás és álláspont foglalás. Véleményem szerint, természetesen ezt a szerepet követeli a lövés is, de mellette sok rp szituációt ad is. Hiszen úgymond ez a frakció egy behatolásnál a többi frakció fölé nyúlik, és nagyobb szava van.

Szervezeti felépítés, alosztályok

A szervezet tevékenységi köre, a terrorcselekmények megakadályozása, felülvizsgálata, és újra elemzése. Ezen felül az esetleges terrorcselekmények előre történő kiaknázása és felkészülés. Ezen felül a társszerveknek való segítség nyújtás, súlyosabb esetkor behatolásban való segitkezés. Ez eddig sablonosnak hangozhat, valóban hiszen egy terrorelhárításban mindenki ennyit lát bele. Hisz szűkében ennyi a feladatköre. De még sok minden az ő tevékenységük alá tartozik, ilyen a fontosabb gyűlések biztosítása, más szervezetek kiképzésének megvalósítása, fegyverismeret tanítás, és a mesterlövészekről a túsztárgyalók oktatásáért, felülvizsgálatáért és a folyamatos képességek fejlesztésekért mind ők végzik. És úgy gondolom, ezek mind olyan RP szituációk, amiket többen is értékelhetnek, és egy remek esély arra, hogy kiragadja az embereket a folytonos üldözésből lövöldözésekből és ténylegesen megmutassa milyen a rendvédelmi rp. Ezeknek a megvalósítását, és a pontos elképzeléseit lentebb pontosabb megfogalmazásban olvasható.

Alosztályok, tevékenység körei, célterülete

Bevetési osztály, Alap osztály.
Ide kerül minden friss tag aki a frakcióba csatlakozik, itt tanulhatják meg a TEK alapjait, normákat, intézkedéseket, és itt kezdhetik el a tevékenységüket egyre jobban önállósítani. Természetesen ez a részleg nem jogosít fel mindenre, de bizonyos rang után elérhetővé válnak a képzések, az egyedüli járőrözés és természetesen a különböző típusú közel és távhatóságú fegyverek is. Természetesen az alosztály nem csak a kezdő tagok számára tartozik, hiszen az alosztály nem változtatja az alap beosztásod a bevetési osztályban. Természetesen a hierarchia fontos eleme ennek az alosztálynak is, és a más alosztályba való tartozás csak az ellátott feladatkörben ad jogosultságot neked, alapesetben a rang szerint történik a hierarchia nézése.

Mesterlövész, SPSU.
Ez ez egység két fő cél tevékenységgel rendelkezik. Természetesen van a célszemélyek kiiktatása és felügyelése, ezen felül természetesen a megfigyelés és a biztosítás is a hatáskörébe tartozik ennek az alosztálynak. Feladataikat földi és légi egységként is végezhetik. Természetesen amennyiben földi egységként végzik kötelező egy biztosító személy, aki felügyeli, őrzi a mesterlövészt és óvja a támadásoktól. Amennyiben viszont helikopteres egységet képeznek egy szimpla felszállási engedély után már meg is kezdhetik a tevékenységüket, viszont itt is minimum 2 személynek kell tartózkodnia a helikopterben.

Szanitéc osztály.
Ez az alosztály a személyek épségét és egészségét figyeli, sérülteket lát el. Ezért aki ebbe az alosztályba tartozik behatolásnál, csakis a hátsó emberekkel hatolhat be, hiszen nem rendelkeznek olyan kaliberű fegyverekkel, és az ő testi épségük a legfontosabb. Az OMSZ-el karöltve történik ide a csatlakozás, és havi szinten egy szintentartó képzés is kötelező nekik elvégezni, esetleges új technikák tanulása végett. Az alosztály feladatai közé tartozik még a közös rádión való segédkezés. Természetesen a súlyos sérülteket ellátni ők sem tudják, csak stabilizálni. Természetesen amennyiben nincs mentős, közös megegyezés alapján zajlik tovább az rp.

Kiképző alosztály.
Fő feladatuk az akadémia tartása, és a kiképzések sikeressége. Feladatkörük legnagyobb része az újoncoknak az 1 hetes akadémia végbe vitele és sikeressége. Tanításaikat átadni, mint a gyakorlatokban, mint az elméletben is. Természetesen, ezt mind órák formájában és mint az általuk elkészített tananyaggal is segítik, mint a gyakorlatot, mint az elméletet is. Ezen felül mind a két rész végén egy összekaroló tesztet/vizsgát kell tenniük.
A kiképzések idejét, és témáját az álltaluk megfigyelt tevékenységek alapján szabják meg, és végzik el. Így ebből kifolyólagosan lehetséges, hogy egymást követő több kiképzésen is felkerül ugyanaz az érintett téma.

Alleader egy bizonyos ideig nem lenne, viszont ha találok egy bizonyos és érett személyt a kijelölt pozícióra, akkor az lenne az alleader. (Szerintem minden frakció ezen az alapon van, és szerintem így van értelme az egésznek.)

↳ Miért téged válasszunk?
Profi hozzáállás és fegyelem: Nem csupán egy frakciót keresek, hanem egy hivatást. Tisztában vagyok a TEK súlyával és felelősségével; nálam a parancsmegtagadás vagy a magánakció nem opció. Maximálisan tiszteletben tartom a hierarchiát és a frakciószabályzatot.

Csapatjátékos szemlélet: Úgy gondolom, hogy egy terrorelhárító egység csak akkor működik jól, ha a tagok bíznak egymásban. Gyorsan beilleszkedem, és nem az egyéni dicsőséget keresem, hanem az egység sikerét és a biztonságos intézkedést.

RP tapasztalat és fejlődőképesség: Rendelkezem a szükséges alapokkal, de ami ennél fontosabb: hajlandó vagyok tanulni. Kritika esetén nem megsértődöm, hanem beépítem a hibáimat a fejlődésembe, hogy minél hasznosabb tagja legyek az állománynak.
↳ Miért NE téged válasszunk?
Túlzott maximalizmus: Néha hajlamos vagyok túlságosan rágörcsölni a tökéletes végrehajtásra. Ha egy akció során hiba csúszik a gépezetbe, hajlamos vagyok hosszasan elemezni a helyzetet, hogy legközelebb elkerüljük, ami néha plusz terhet róhat rám lelkileg.

Kevés helyismeret (ha új vagy): Bár a taktikai felkészültségem jó, a város bizonyos eldugottabb részeit vagy menekülési útvonalait még nem ismerem úgy, mint a rutinosabb egységek, így a járőrszolgálat elején szükségem lehet némi útmutatásra.

Szókimondás a szabályok érdekében: Ha azt látom, hogy valaki – legyen az civil vagy akár társ – súlyosan megszegi az alapvető protokollt vagy az RP kereteit, azt jelezni fogom. Ez néha szülhet feszültséget, de nálam a frakció színvonala az első.

↳ Bemutatkozás, pár ismertető jómagamról.
Sziasztok, a nevem Lacika. Elég sok helyen felbukkantam, és most éppen itt. Jelenleg 18 éves vagyok. Szabadidőmben legtöbbször játszással, biciklizéssel, akár vezetéssel is szoktam tölteni. Probléma megoldó képességgel rendelkezem, ami által hamar meg tudok oldani bármiféle problémát. Már közel 8 éve RP-zek különféle RP szervereken. Jelenleg a Várday Kata Református Gimnázium 11. évfolyamának tanulója vagyok. Szeretek sportolni, viszont a foci iránti érzetem elvesztettem, úszásra járok, és emellett konditerembe is járok. Programozás terén lassan 6 éve tudok kiválóan programozni, emellett fejleszteni is tudok. Elég hamar el tudok helyezkedni bárhol, és számomra fontos a csapatmunka.

Utoljára módosítva moderátor által:
Szép, kidolgozott lap. BIG támogatás!

• Imádom
Reactions: hessz
Szia
Mivel sikerült a fel lapot le másolni rólam, így kérlek szedj össze saját gondolatokat és saját mintát…
Szia
Te miről beszélsz? Ez egy saját lap, amit még én írtam 2023-ban. Kétlem, hogy másoltam volna a lapod.

Támogatom!!
Játékos: 2024-20xx.xx.xx
Nagyon szép lap lett. Ismerlek régóta tudom mire vagy képes.

• Imádom
a formázás jó, néhol vannak a lapban fogalmazási vagy helyesírási hibák, amik számomra renegeteget elvesznek az élményből. a másik nagy problémám, hogy egy hónapon belül kb 2 frakciót vezettél tudomásom szerint, valamint folyamatosan adtál be az nnire és a navra is pályázatot ha volt lehetőség. nem tudom mi az elképzelés ennek tekintetében, de számomra az vehető észre, hogy ameddig neked van valamennyi kedved vezetni egy frakciót addig vagy ott, utána mész a következőre. mi a garancia arra, hogy két hét után innen nem húzatod ki magad?

• Imádom
Reactions: Justin ™ és Paci
a formázás jó, néhol vannak a lapban fogalmazási vagy helyesírási hibák, amik számomra renegeteget elvesznek az élményből. a másik nagy problémám, hogy egy hónapon belül kb 2 frakciót vezettél tudomásom szerint, valamint folyamatosan adtál be az nnire és a navra is pályázatot ha volt lehetőség. nem tudom mi az elképzelés ennek tekintetében, de számomra az vehető észre, hogy ameddig neked van valamennyi kedved vezetni egy frakciót addig vagy ott, utána mész a következőre. mi a garancia arra, hogy két hét után innen nem húzatod ki magad?
Szia
Az lenne a garancia, hogy most oda fogok figyelni mindenre.
Ami hibám lesz igyekszem kijavítani, és tanulni belőle.

Utoljára módosítva moderátor által:
szia én is már ismerlek egy ide és tudom mire vayg képes ezért. Ezt most TÁMOGANI tudom csak

• Imádom
Támogatom hessz barátom lapját, csak vigyázz nehogy mondvacsinált indokokkal elvegyék! ;)

• Imádom
Szia, ismerlek és jó fej gyerek vagy, de az, hogy frakcióból frakcióba ugrálsz leader poziba, de nem sokáig, így nem tudom támogatni a lapod.
Most nem akarlak minősíteni, de a NAV pályázatod se jött össze. Remélem érthető, hogy miért váltottam FK-t. Az is csak 2 alkalommal volt. Részemről ennyi. Várom a további kritikádat, meghallgatlak.

Ezúton szeretném kifejezni a teljes támogatásomat a benyújtott frakciópályázattal kapcsolatban. Véleményem szerint a Terrorelhárítási Osztály témájára épülő pályázat rendkívül jól kidolgozott, átgondolt és részletes. A leírásból egyértelműen látszik, hogy a készítő komoly energiát fektetett abba, hogy egy realisztikus, élvezetes és hosszú távon is működőképes frakciót hozzon létre.

Külön kiemelném, hogy a pályázat nemcsak a frakció alapvető működését mutatja be, hanem figyelmet fordít a szerepjáték minőségére, a szervezet felépítésére, valamint a játékosok közötti együttműködésre is. A Terrorelhárítási Osztály egy olyan frakció lehet, amely sok izgalmas, komoly és magas szintű szerepjáték helyzetet teremthet a szerveren, miközben hozzájárul a közösség fejlődéséhez is.

Úgy gondolom, hogy a pályázat készítője alkalmas arra, hogy ezt a frakciót vezesse, és megfelelő hozzáállással, felelősségteljesen irányítsa. Biztos vagyok benne, hogy a frakció jó hatással lenne a szerver szerepjátékos életére, és sok új lehetőséget teremtene a játékosok számára.

Ezért teljes mértékben támogatom a frakciópályázat elfogadását, és bízom benne, hogy a Terrorelhárítási Osztály megvalósulhat a szerveren.
Hajrá!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.