hitbox

• Thread starter Thread starter lieurt
  • Start date Start date
  • Válaszok 25
  • Látta 447
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lieurt

Újonc
2025. 03. 23.
35
35
LS karakter
"atl moctezuma"
Csáó! A rendvédelem nagyon erős, főleg mióta a sisak is bekerült, és a hitbox sem igazán jó. Az illegálnak akciókon szinte esélye sincs, még full rampagel sem, mert a hitbox miatt alig kap valamit a rendvédelem. A hitboxon jó lenne valamit javítani, vagy a sisakkal kezdeni valamit, hogy ne legyen ennyire erős együtt.

Csáó! A rendvédelem nagyon erős, főleg mióta a sisak is bekerült, és a hitbox sem igazán jó. Az illegálnak akciókon szinte esélye sincs, még full rampagel sem, mert a hitbox miatt alig kap valamit a rendvédelem. A hitboxon jó lenne valamit javítani, vagy a sisakkal kezdeni valamit, hogy ne legyen ennyire erős együtt.
elv szinkronos a szero vagy mi, legalabb is azt hallottam valakitol, de tamogatom lehetne valamit csinalni ez ellen, ja meg a sisak ellen.

• Imádom
Reactions: hep1 és lieurt
Szimplán meg kell tanulni lőni. Sisak előtt az illegál volt túlnyomóban. Nem is panaszkodtunk.
a videók magukért beszélnek, szerintem ha nem taxi leader lettél volna/ lennél akkor meglátnád hogy milyen valójában, én szerintem biztosan nem vagy illegálban, mert akkor nem ez lenne a véleményed.

támogatom!

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: lieurt és dominiik
Szimplán meg kell tanulni lőni. Sisak előtt az illegál volt túlnyomóban. Nem is panaszkodtunk.

Érdekes, sok illegálos nem is panaszkodik emiatt.

Nem látom értelmét ennek az ötletnek.
tudok lőni, sisak 6 golyót levéd, hitbox meg szar

• Kedvelés
Reactions: lieurt
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.