Terrorelhárítási központ pályázat - dmnk

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dominikk

Kritikus
SzerverAdmin
LS
2025. 05. 19.
156
82
LS karakter
Kairo Patel

_D8845903-8355-4DA5-B598-4642CB28A362_-removebg-preview.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT

Önéletrajz/Bemutatkozás:

Dominik vagyok, 18 éves, és bár profi vagyok a semmittevésben, mégis igyekszem tartalmasan eltölteni a napjaimat. Jelenleg iskolába járok – mert ugye muszáj –, a szabadidőmet pedig többnyire a DAWN-MTA szerverén töltöm, vagy a való életben járom a világot. Van egy „különleges képességem”: bárhonnan képes vagyok elkésni.

Körülbelül 5 éve kezdtem el RP-zni és komolyabban foglalkozni a számítógépes világgal. Ez idő alatt sikerült már két monitort és egy asztalt is tönkretennem, ami talán sejteti, hogy néha nehezebben kezelem az idegeimet. Heti rendszerességel járok boxolni, ami számomra egyfajta kikapcsolódást és levezetést jelent.

IC tervek a frakcióban:

Terveink közé tartozik a társszervekkel való tökéletes kapcsolat építése, és annak fenntartása a közös sikerek és akciók érdekében. Szeretnénk minden behatolást, és fegyveres elkövetők által bevédett területet az egységek épségének a megtartásával és az elkövetők likvidálásával teljesíteni. Mint TEK, nem a diktálásra és a parancsolgatás a cél, mint eddig hanem a rendvédelemmel való közös RP szituációk és az hogy jól érezzük magunkat mint egy nagy csapat. A cél, a játékélmény tökéletes biztosítása minden egyes szervezeti tag felé.

Célok a frakcióval:

- Célom egy nagyon jó, segítőkész csapatot alkotni az idők alatt akik kitartanak egymás mellett és segítik egymást bármikor.

- Életbe lépne vezetésünk alatt, egy szigorú szabályzat, az élmény fenntartásáért, a realisztikus szerepjátékért, és a rend érdekében.

- Szeretnénk nem baráti kapcsolatok alapján tagokat felvenni, csak a teljesítmény számít. Hierarchia realisztikus felépítése legál frakcióhoz hűen.

- Szeretnénk az RSZSZ-ben elég jó kapcsolatot ápolni minden társszervvel.

Frakció felépítése:

{C70F1555-29D0-419D-B3F3-858A065F71FF}.png

A szervezetben hierarchikus felépítés van jelen. Minden nagyobb rendfokozatú tagnak, kötelező, etikailag és illemszabályt vizsgálva elvárt a tisztelet. A Szervezeten belüli rendfokozatokat is kisebb csoportokba tudjuk osztani.
Mindenki őrmesterben kezd. Az őrmester után lehet fellépni, törzsőrmester, főtörzsőrmester, zászlós, törzszászlós, főtörzszászlós rendfokozatokba.
Itt jön a váltás, s a tiszti karba való belépés. A tisztikar első rendfokozata a hadnagy, ezt követi a főhadnagy és a százados.
A főtisztikari állomány tagjai az alábbi rendfokozati jelvényeket vehetik magukra, kezdetben Őrnagy, Alezredes majd Ezredes rendfokozattal zárulna főtisztikar.
A Vezérkarban három rendfokozat található. A Dandártábornok, a Vezérőrnagy és az Altábornagy.

A szervezetben kettő fő alosztály lenne:

Special Purpose Sniper Unit [SPSU]

{61BE5802-A886-4A09-8A22-61FC50BC6DED}.png

Tagjainknak megadjuk a lehetőséget, hogy ők döntsenek milyen fegyverrel indulnak aznap a szolgálat teljesítéséhez. Ez az alosztály a háttérből dolgozna korlátozott fővel. Ide a nagyon precíz embereket várunk akik, tudnak mesterlövész fegyvereket használni, illetve nem idegen nekik. Ezektől a tagoktól elvárjuk, hogy képesek legyenek egyedül döntést hozni, hogy a levegőben, vízen vagy a földön a leghatékonyabbak mindig a tangó lövészek előtt egy lépéssel.

Szanitéc alosztály:

asd.png

A Szanitéc alosztályunk az alap elsősegély nyújtás, és a mentős szakképesítés között elhelyezkedő ellátás tudnak nyújtani. Minden ebben az alosztályban lévő tagnak Szakorvosok által kihirdetett rendvédelmi szanitéc vizsgán kell átesnie. Miután átestek a vizsgán az fogja jelezni, szakmaiságuk jelét. Minden sérülést nem tudnak a helyszínen ellátni, néhányat csupán stabilizálni képesek.

Miért pont én?:

Szerintem azért vagyok megfelelő erre a posztra, mert megbízható aktívnak vallom magamat. Rendkívül odafigyelnék a csapatra és az összetartásra. Konfliktusokat nagyon jól kezelem. Amennyire csak tudom a csapatom szolgálom és odafigyelek rájuk. Van tapasztalatom a csapat koordinációban, problémás helyzetek megfelelő reagálására és megoldására. Van tapasztalatom Rendvédelmi frakciók téren, nem egy idegen vízbe ugranék bele.

Miért ne én legyek a választás?:

Bár megfelelő rendvédelmi tapasztalattal rendelkezem, a szerveren még nem volt részem rendvédelmi szervezet leaderi jogkörének betöltésére. Az adminisztrátori pozícióm betöltése miatt, az idő beosztásomra különösen oda kell figyelnem, hogy mindkét helyen megálljam a helyem, de úgy gondolom sikerül megugrani ezt a feladatot.

Köszönöm ha végigolvastad, építő kritikákat várom!

Utoljára szerkesztve:
Szia! Tetszik a lapod, viszont nagyon rövid lett véleményem szerint, ettől függetlenül támogatom!

• Imádom
Reactions: dominikk
nem lett túl hosszú lap, de amilyen rövid, tartalmi szempontból ebben van a legkevesebb hiba. reális, bőven megvalósítható céljaid vannak a frakcióval, nincs semmi kelletlenül össze vissza módosítva. a jelenlegi lapok közül jelenleg egyedül ezt tudom kérdés nélkül támogatni.

• Imádom
Reactions: dominikk és skezy
Valamit szerintem még lehetne beleírni, de ettől függetlenül támogatom!

• Imádom
Reactions: dominikk és skezy
Támogatom, nagyon jó lap lett. Adja

• Imádom
Szia!
Sajnálattal közöljük, hogy a frakció pályázatod ezúttal nem került elfogadásra.
Köszönjük a jelentkezésedet, valamint az általad belefektetett időt és energiát.
További sok sikert kívánunk!

• Kedvelés
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.