Tyzee Stokes - Dami

• Thread starter Thread starter Abam
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 246
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Abam

Újonc
2025. 09. 09.
62
64
LS karakter
Tyzee Stokes
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Tyzee Stokes
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dami
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő ügyintézés, érme két oldala vizsgálatának hiánya, Saját FK ügy intézés.
Szürreálisnak tartom, hogy egy ilyen miatt feltétlen adminjailt kell osztani. Azt is szürreálisnak találom, hogy erre nem lett létrehozva szabály az illegál felé nézve. Nincs megadva a lehetőség a CP-ből való kijutáshoz, hiszen rögtön olyankor fegyver van rám tartva és rögtön PG-nek minősül. Természetesen megértem a másik oldalt, de ha ez egy behatolásnál van, olyankor SK rögtön a szituáció. Fair-ség nincs benne, nem volt az érme két oldala rendesen átvizsgálva, sajnálatos módon nem vagyok megelégedve az admin ügyintézésével.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
én szemszögem
adminügy log

Megjegyzés:

Alapjáraton a CP-ből való kilépés véletlen volt, amit annak köszönhetek, hogy CP-ben gépeltem és ugye ez a probléma nem lett megoldva mióta világ a világ. Az admin az ügyet letudta annyival, hogy legközelebb nem CP-ben kell gépelni és kész. (Ezt azért írom le, hogy megelőzzem a "de minek mész ki" hozzászólásokat. Megértést köszönöm.

A Témához további hozzászólást nem szeretnék kérni, csupán a bírálatra van szükségem.
Indok: Nincs mit megmagyarázni a témán, hisz ez nem egy olyan dolog ahol bármilyen döntést is meg kéne kérdőjelezni, hisz "meg van mondva" minden az admin által.

Utoljára szerkesztve:
Hali, ugyanazt tudom leírni amit az adminügynél is leírtam, de leírom újra.
berádióztál egy olyat gyertek be, majd kimentél újra, ekkor már rád fogtak hárman fegyvert, az hogy te ,,véletlen" kijöttél, azzal nem tudok mit csinálni, a fegyvert rád fogták már, te ahelyett hogy megadnád magad, inkább elkezdtél lőni nevezve Kai_Zangara-ra, ami számomra továbbra is PG.
Várom a bíráló Főadmin/Szuperadmin válaszát, szép estét.
a másik szemszög : https://streamable.com/jffhsk

Egyéb hozzáfűzés:
Szeretném kérvényezni
Dami, illetve Kai_Zangara statolását saját FK ügy intézés indokával.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

Egyéb hozzáfűzés:
Szeretném kérvényezni
Dami, illetve Kai_Zangara statolását saját FK ügy intézés indokával.
erre pedig reflektálva, nincs mit statolni, mivel nem a saját frakcióm ügyét intéztem, nem vagyok már nnis, más frakcióban vagyunk már a leader társaimmal, illetve ha a saját frakciótársam is lett volna, ugyanígy jártam volna el, nem kivételezek senkivel se, szép estét.

• Kedvelés
Reactions: Croxy
Rendben, köszönöm a pontosítást, várom a bírálatot!

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Valóban azért mentél ki mert gépeltél, viszont a lehetőséged megVolt arra, hogy elkezd esetleg spamelni az E betűt, ezzel elkerülve a szabálysértést. Egyértelműen rád volt tartva a fegyver, és te minden más lehetőség helyett a lövöldözést választottad. Az érme két oldalára reflektálva, teis meglettél hallgatva az ügy kapcsán, kifejthetted a véleményed amire az admin reagált és tudomásul vette. Az admin valóban már más frakció tagja, így nem történt saját FK ügy intézése.
A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: dami
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.