Carlos Cartel - DGH jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

erkoginer

Újonc
2026. 02. 16.
7
11
LS karakter
Carlos Cartel
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Erik,17
Account ID-d?
>10206
Hány játszott perccel rendelkezel?
>8 989
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Erik vagyok, 17 éves, jelenleg még iskolába járok, ahol szállítástechnikát tanulok.Szabadidőmben edzeni járok a terembe, amikor pedig időm engedi, MTA-zok, amit már közel két éve csinálok.Nagyon sok szerveren megfordultam, többek között a SEE-n és a FLY-on is.A SEEMta-n töltöttem a legtöbb időt, összesen körülbelül 60 000 perccel.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminok munkájának megkönnyítése, a játékosok kérdéseinek megválaszolása valamint a felmerülő gondok és problémák megoldása kezdő és haladó játékosok számára egyaránt.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd jól kommunikál a játékosokkal, segítőkész és türelmes. Fontos, hogy aktív legyen, gyorsan tudjon válaszolni, és példát mutasson a szabályok betartásával, hogy a közösség komolyan vegye őt.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Még a régi FlyMta n adminkodtam és már akkor nagyon megszerettem,most szeretném itt is folytatni a karrierem,valamint kipróbálni az itteni admin rendszert is
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Van tapasztalatom az adminéletben, és több admint is ismerek más szerverekről, akik sokat segítettek nekem. Emellett aktívnak tartom magam, és úgy gondolom, jó kommunikációs készségekkel rendelkezem.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 2-3
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Először is megmutatnám neki a városházát, mivel ott tud munkát felvenni, iratokat kiváltani stb. Ezután például az áruszállító depót mutatnám meg, mert véleményem szerint ez az egyik legjobban fizető civil munka, ráadásul élvezetes is. Végül, de nem utolsósorban, megmutatnám a déli szerelőt, hogy ha autót vásárol és összetöri, vagy bármilyen probléma adódik vele, tudja, hol lehet megjavíttatni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Nyugodt személyiség vagyok, türelmes, és jó kommunikációs képességekkel rendelkezem.
Negatív: Maximalista vagyok,sokszor lusta vagyok,nehezen mondok nemet.​

Szia. Lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Keress fel engem vagy Dent egy szóbeli meghallgatás végett.

• Kedvelés
Reactions: erkoginer
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.