Ethan Lynch - Blackx

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

@freeze

Újonc
2025. 06. 24.
31
22
LS karakter
Ethan Lynch
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ethan Lynch
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A büntetés indoka az volt, hogy egy barátommal egymás között úgynevezett „MC isti” jellegű szövegeket írtunk egymásnak, illetve egymásnak szóltunk be. Fontosnak tartom kiemelni, hogy ezek a megjegyzések kizárólag egymás között történtek, kölcsönös beleegyezéssel, és nem irányultak más játékosokra. A szerver logjaiban egyértelműen látható, hogy senki más felé nem intéztünk sértő vagy bántó megjegyzéseket.

Úgy gondolom, hogy ez az adminisztrátori intézkedés nem volt arányos, mivel:

Nem sértettünk meg más játékosokat.

A kommunikáció köztünk, barátok között zajlott, és ezt mindkét fél értette és elfogadta.

A szerveren gyakran elhangzanak különböző mémek és kifejezések (például „67” és egyéb mémek), amelyek miatt általában nem történik büntetés.

Az adminisztrátor nem fogadta el a magyarázatunkat, miszerint egymás között, nem pedig mások sértésére írtuk ezeket az üzeneteket.

Szeretném megkérdezni, hogy pontosan kit sértettünk vagy bántottunk ezekkel az üzenetekkel, mivel tudomásom szerint senkit. Úgy érzem, hogy ez a büntetés indokolatlan és túlzó volt az adott helyzethez képest.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2026-02-27 15:40:03] [Output] : Admin 3 Dami: (( ezt is egymásnak írtátok? ))
[2026-02-27 15:40:05] [Output] : Ethan Lynch: (( és most mi? ))
[2026-02-27 15:40:06] [Output] : Ethan Lynch: (( igen ))
[2026-02-27 15:40:08] [Output] : Admin 3 Dami: (( aha, gondolom. ))

[2026-02-27 15:40:15] [Output] : Steve Lynch: (( ja egymasnak irtuk ))
[2026-02-27 15:40:20] [Output] : Ethan Lynch: (( igen egymásnak. ))
[2026-02-27 15:40:22] [Output] : Ethan Lynch: (( és nem haragszom rá. ))

[AdminJail]: Admin 4 Blackx bebörtönözte Ethan Lynch játékost 60 percre.

[AdminJail]: Indok: FUN
[AdminJail]: Admin 4 Blackx bebörtönözte Steve Lynch játékost 60 percre.

[AdminJail]: Indok: FUN

- Helyet cseréltünk, és barátomra mondtam hogy mcisti, majd ő leszidott engem.

Megjegyzés:

A szerveren számos hétköznapi kifejezés és mém használata teljesen megszokott, például az „xd”, „lol”, illetve különböző mémekre való utalások. Ezen kívül a szerveren elérhetőek és használatban vannak olyan matricák is, amelyek például „Kunu Marios” vagy „MC isti” jellegű tartalmakhoz kapcsolódnak.

Ez számomra azt sugallja, hogy ezek a kifejezések és mémek önmagukban nem tiltottak, és a szerver közösségének részét képezik. Emiatt nem értem, hogy ebben az esetben miért minősült szabályszegésnek az, amit egymás között, baráti kontextusban írtunk.
Az emlitett mém:

Utoljára szerkesztve:
Akkor szeretnék hozzászólni hogy de, más felé irányultak ezek a szólások, konkrétan felém, miután a kocsitok tetején vittétek az embert én megálltam az útszélén hogy reportot írjak, ezek után ti mellém álltatok és nekem írogattátok mivel láttátok hogy home panelbe vagyok. A videón tökéletesen látszik ahogy mellőlem elhajtotok. Ha egymás között írtatók volna ezt nem igen tudtam volna vissza nézni logba fullosan az összes beszégletést és chaten is látszik hogy konkrétan mellettem írtátok ezt nekem. https://streamable.com/m9mf7g
Szia Dagadt! Nem neked irtuk akkor sem, nem értem miért nem lehet ezt elfogadni.

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! #Hoobu
Tehát random megálltok egy másik játékos mellett aki követett titeket ahogyan egy játékost az autótok tetején visztek majd megáll az útszélén, megniytja a home panelt és ti oda mentek mellé majd állításod szerint lehúzott ablaknál a másik játékos mellett aki hozzátok se szólt elkezdtek olyanokat írogatni hogy írjad, írjad csak, miközben pont home panelbe vagyok? Ennél már csak a Pókember vagy a Bosszúállók a nagyobb mese. Nincs több hozzáfűzni valóm.
Jólvan akkor nézzed őket, honnan tudtuk volna hogy te admint hivsz ránk vagy bármi? Gondolkozz már azt se tudtuk/tudjuk hogy te mit akarsz és ki vagy, de ne zavarjon! Jó mesézést!

Üdv! sok hozzáfüzni valóm nincs, amit irtam ingame is hogy szerintem ez nincs helyén azt a véleményt továbbra is tartom, Várom a birálatot!

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Sziasztok megjöttem a bírálatommal átnéztem a kapott bizonyítékokat és pár egyéb logot is. Nonszensz ez a panaszkönyv ha egymásnak írtátok volna csak is funnak minősülne de ahogy látom itt sikerült 1 vagy akár több játékosnak is leművelni ezt. A panaszkönyv jogtalan az adminisztrátor nem hibázott.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: Kevin és Spel8
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.