Dota Tugushi

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balint133

Újonc
2024. 08. 01.
50
8
LS karakter
Dota Tugushi
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Dota Tugushi
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
PIERSDONE
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG-RP közbeni Heal -admin kihasználás- saját ügy bírálata.
SF-ben volt egy pénz köteg, ahol minden illegálos meghalt (piersdone is) Ls határnál megláttuk, hogy egy körözött kocsi jön felénk majd egy birtok/HQ előtt fel is szólitottam. Körözése miatt lefegyvereztük. OOC leírta nekünk hogy le kell tennie a nagykalit. Ez úgy is megoldható lett volna, hogy nem nézzük (IC. Ezután ő fegyvert rántott, felszedte magát parancsal és bement a kapun. Később kijött és fogta magát és elment. A körözés egy teljesen más RP szituációba ment rá, ezért semmi köze nem volt hozzá.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

vicc kategoria

Cső, hiába van a körözés mint leirtam hogy halálangyal kellene rajtam legyen, de te azt állitottad, hogy másik RP, nincs ilyen, hogy másik RP ameddig "halálangyal" van rajtam.

A pg-re térve: nem állt terveben lőni csak ki akartam szállni a gépjárműből, és véletlenül elő kaptam a fegyvert, és neked az volt a reakciód erre, hogy animba lősz.

Többször is elmondtam OOC chaten, hogy nem rég haltam és "halálangyal" van a fejemen.

Részemről ennyi.

igen, ha valakire ráfogom a fegyvert és kiszáll a kocsiból és fegyvert ránt lefogom lőni. Halálangyal nem volt fölötted, gondolom mivel felszedted magad.

Átolvastam mindent és arra jutottam hogy az adminisztrátor hibázott mikor nem tájékoztatta az ott lévő rendvédelmiseket hogy ő adminisztrátor és azért nem látszik a feje fölött az angyal mert felszedte magát. Ehelyett csak azt skandálta hogy fegyvert jött lerakni utánna kiszáll a kocsiból és előránt egy M4A1-et és láthatóan még neki áll feljebb hogy ilyen történik. Nem húznám sokáig Az admin hibázott a panaszkönyv jogos.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.