- 2025. 12. 11.
- 2
- 0
- LS karakter
- Ksenija Rose
OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: sonka_76852. Hogyan szólíthatunk? Sonka / Simon3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 23580 (Több)5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok Simon vagyok, 17 éves és már nagyon régóta rpzek Text rpt több különböző szerveren játszottam már, és ez jött be nekem nagyon alapból a negatívhoz leírt problémáim nem hátrálta az rpben.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Empatikus, Kitartó, Kreativ, Negatív: Diszlexika (Lassú olvasás (Javul nem nagy problémát jelent számomra)), Diszgráfia (Helyesirás problémák (Egyfolytába javul)),és Ragaszkodó.Általános adatok
1. Teljes neve: Ksenija Rose2. Születési helye, ideje: Los Antos, 2003.08.20.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva már magabiztos járőrként szeretnék szolgálatba állni. Olyan rendőr akarok lenni, akire a társai bármikor számíthatnak.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? A járművet biztonságos helyen fény- és hangjelzéssel állítanám meg A megállást követően körültekintően megközelíteném figyelve az utasok viselkedésére és a lehetséges kockázatokra Udvariasan bemutatkoznék ismertetném az intézkedés okát majd elkérném a szükséges iratokat Az ellenőrzés során végig nyugodt és tiszteletteljes hangnemet tartanék fenn A helyzet függvényében figyelmeztetést vagy további intézkedést alkalmaznék.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a törvény és a közrend fenntartásáért felelős szervezet Feladata az állampolgárok védelme a bűncselekmények megelőzése és a jogszabályok betartatása Nem a hatalom gyakorlásáról hanem a szolgálatról és felelősségről szól A rendőr kötelessége a pártatlan szabálykövető és professzionális fellépés Célja a közbiztonság és a társadalmi rend biztosítása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes az a személy akinek közvetlenül jelentek és akitől az utasításokat kapom A feljebbvaló minden olyan magasabb rangú személy aki a szervezeti hierarchiában felettem áll A közvetlen felettes irányítja a napi szolgálatomat és feladataimat A feljebbvaló jogosult utasítást adni de általában a szolgálati láncon keresztül teszi Mindkét esetben kötelességem az utasítások betartása és a tisztelet.10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ebben az esetben az alapot adnám amelyet elkövetet abból az indokból mert az hogy priuszos az nem az én feladatom max ha körözött akkor bevinném az őrsre.11. Meséljen magáról pár mondatban. Ksenija Rose vagyok Nem szokásom sokat beszélni magamról az emberek többnyire úgyis történeteket gyártanak Egyesek szerint túl hideg vagyok mások szerint túlságosan szenvedélyes Az igazság valahol a kettő között rejtőzik.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben az üldözött járműből tüzet nyitnak elsődlegesen a saját és a civilek biztonságát helyezném előtérbe Azonnal rádión erősítést és fegyveres fenyegetés jelzést kérnék Igyekeznék fedezéket keresni valamint megfelelő távolságot tartani a további sérülések elkerülése érdekében A helyzet súlyosságától függően mérlegelném az üldözés folytatását vagy taktikai visszavonulást Minden esetben a szolgálati szabályzatnak megfelelően járnék el.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az ellenőrzés során rögzíteném és biztosítanám a talált tárgyakat. Tájékoztatnám a jármű tulajdonosát, hogy az eszközök illegális tevékenység gyanúját vetik fel. A személy nyilatkozatát meghallgatnám, de az intézkedést a bizonyítékok és a körülmények alapján folytatnám. Szükség esetén további egységet kérnék vagy előállítást alkalmaznék. Minden esetben a szolgálati szabályzat szerint járnék el.