Sofia Rosa Ricci - Justin

• Thread starter Thread starter Pujaro
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 253
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pujaro

Újonc
2026. 01. 08.
29
19
LS karakter
Valentino Nero Ricci
LV Karakter
Sofia Rose Ricci
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Sofia Rosa Ricci
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Justin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, hanyag ügyintézés. PK Amit kaptunk és ez alapján egy logból kiderítette az admin hogy az FGH hely volt, illetve minden mást kiderített amire nonRP szankciót kaptunk, azt nem értem hogy mindenféle bizonyíték nélkül hogy tudott elbírálni egy ügyet egy logból véleményem szerint nem lehet kideríteni hogy FGH hely volt illetve hogy nonRP történt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.

#Edit Átolvastam mielőtt válaszolnátok bármit én is kaptam jelenleg egy részletet a logból képpel és azonos véleményen vagyok a panaszkönyvet bíráló adminnal ilyen nincs hogy egy minimális konfliktus után két Gold tec-9el megfogjátok a palit egy sima szóváltás miatt és csak úgy felviszitek Mount Chiliadra, elvileg okotok volt rá és célotok de nem látom mi volt itt a nagy ok és következmény.
Nekem bőven Non-rp ha valaki szándékosan kitolásból felvisz egy játékost Ls központból egy hegyre csak mert "miért is ne?".
Elméletben a Miraglia egy komoly bűnszervezet tapasztalt és befolyásos bűnözőkkel akkor ez a tapasztalt befolyásos bűnöző trió miért fogdossa a civileket egy Pigpen buszmegállóból ha komolyabb indok sincs rá. Volt rá okotok akkor mi ennek az oknak a következménye?
illetőleg ha ennyire volt ok akkor gondolom előrp is keletkezett amit szintén szeretnék látni.

Holnap délután bírálom a panaszkönyvet addigra egészítsétek ki bizonyítékokkal.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.

#Edit Átolvastam mielőtt válaszolnátok bármit én is kaptam jelenleg egy részletet a logból képpel és azonos véleményen vagyok a panaszkönyvet bíráló adminnal ilyen nincs hogy egy minimális konfliktus után két Gold tec-9el megfogjátok a palit egy sima szóváltás miatt és csak úgy felviszitek Mount Chiliadra, elvileg okotok volt rá és célotok de nem látom mi volt itt a nagy ok és következmény.
Nekem bőven Non-rp ha valaki szándékosan kitolásból felvisz egy játékost Ls központból egy hegyre csak mert "miért is ne?".
Elméletben a Miraglia egy komoly bűnszervezet tapasztalt és befolyásos bűnözőkkel akkor ez a tapasztalt befolyásos bűnöző trió miért fogdossa a civileket egy Pigpen buszmegállóból ha komolyabb indok sincs rá. Volt rá okotok akkor mi ennek az oknak a következménye?
illetőleg ha ennyire volt ok akkor gondolom előrp is keletkezett amit szintén szeretnék látni.

Holnap délután bírálom a panaszkönyvet addigra egészítsétek ki bizonyítékokkal.
loveseket hallotunk amik felenk jottek, abbol az iranybol ahol volt a 2 srac, es mivel 10 player volt fent es senki mas nem volt deli szerelonel csak mi ezert mertunk kovetkeztetni hogy ok lottek. De egyebkent nekem is lenne egy kerdesem, ha valaki anyazik es ugat ic akkor mit csinaljunk vele? mivel nem vihetjuk el sehova ezek szerint, nem lehet viperaval se ra utni kettot, nem lehet semmit sem csinalnunk maffiaskent ez kezd vicc lenni. ez a sok iratlan szabaly mar kicsit kezd sok lenni. De nyilvan latom folosleges barmit is irni mert egyik PK-nk sem jogos attol fuggoen hogy van alapja vagy nincs. És mivel ez SINCS megemlitve a szabalyzatban hogy hol FGH es miert ezert sajnos szabalyt sertettunk nonrp indokkal ami eddig nem volt 180 de ahogy valaki egyszer mondta:"minden admin mashogy adja a perceket" tehat valakinel ez 90 valakinel 120 valakinel 180 vegulis teljesen korrekt, ja-megse.

Nem értem a kiborulásod okát az alap ügykor keletkezett logokból látva amit Noemi_Falcone osztott meg Jvstin adminisztrátorral látszik hogy az egész szituációt nem is ő kezdte hanem ti az hogy 10 játékosból szűröd le hogy ő volt de ahogy látom nem is ő volt egyébként megint nem állja meg a helyét az meg hogy konkrétabb előrp nélkül hárman elviszitek a világ másik végére kicseszésből sem RP-s akkor ez miért az adminok és a szabályzat hibája?
De ha már szabályzat >>

Forgalmas területnek minősül minden olyan helyszín, amely a térképen (F11) blippel van megjelölve, valamint minden olyan terület, amelyet a játékosok rendszeresen, nagy számban látogatnak (például a déli határ mentén található horgászpart).
Autóker, Jefferson Motel mondhatni közvetlen közelében egy Munka útvonalon konkrétan a buszmegállóban leművelni egy ilyet nem helyes.
Az hogy az admin nem a minimum büntetést osztotta ki pedig megint nem az ő és a szerver hibája megteheti hogy kiosztja a maximális büntetést ha indokoltnak érzi.

"De nyilvan latom folosleges barmit is irni mert egyik PK-nk sem jogos attol fuggoen hogy van alapja vagy nincs."
"tehat valakinel ez 90 valakinel 120 valakinel 180 vegulis teljesen korrekt, ja-megse."

Nem tudom hogy miért engedsz meg magadnak ilyen stílust velem szemben ebben a szituációban sem ti vagytok az áldozatok.

Utoljára szerkesztve:
Őszintén nem értem, ez miért számítana nonRP-nek. A szitu nem a semmiből jött, egy koccanásból indult vita, majd abból alakult ki a további konfliktus. Nem történt instant berakás, minden rendesen le lett játszva, volt lehetőség reagálni. Ha ez így nonRP, akkor pontosan melyik része sértette a szabályokat? Szerintem ez egy teljesen kijátszott, konfliktusalapú RP volt.

• Wow
Reactions: tokaska
Megérkeztem a bírálattal mint fentebb leírtam konkrétabb problémám nincs az ügyet jól kezelte Jvstin adminisztrátor
Non-Rp valakivel szájalni déli szerelőnél megvádolni azzal hogy része volt valaminek aminek igazából az általatok küldött logok alapján sem volt köze elvinni egy a szerveren forgalmas helyről (Autóker+Jefferson vonzáskörzete Ls Városi Buszos munkaútvonalától elvinni Mount Chiliadra és otthagyni szóval nagyon meg akartátok büntetni de igazából nem csináltatok vele semmi komolyat de amit csináltatok is feltételezések alapján tettétek
A panasz jogtalan az adminisztrátor nem hibázott.

Azt kérem a legközelebbi panaszkönyvnél hogy kerüld a hasonló ingerült és értelmetlen "Pukkadást"
y0FiuH0.png

És azt is amit fentebb csináltál a panaszkönyv nem arra való hogy a panaszt bíráló Főadminnak flegmázz és mond a magadét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.