DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Bence
Hány éves vagy?
17
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024. 11. 08.
Hány játszott perccel rendelkezel?
10300
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-4, hétvégén többet is.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Hello, hello. Bence vagyok 17 éves, épület gépészetet tanulok és dolgozok suli mellett. Szeretek MTA-zni mert kikapcsol, tudom fejleszteni az írási sebességem és a kommunikációm. Szeretem az állatokat és a természetet. Igazábol rengeteg időt töltök MTA-n amikor csak tudok ezzel játszok. Kedvenc sportom a kosárlabda és szeretek biciklizni is. Van kettő papagájom és a jövőben szeretnék egy kutyát is. Jelenleg ennyi jutott eszembe, remélem tetszett.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Igzábol szeretem a rendvédelmeket, haverokkal közösen jelentkeztünk. Illetve honvédségben még sose voltam, ki szeretném probálni.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Igen, Rendőrség, Törzsőrmester.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Rendőrségen, körülbelül kettő hónapot. Aztán kaptam egy bant.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Egyetlen jailem van, tegnap kaptam. Sajnos nálam maradt a nagykaliber.
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Globál ub elött bőven volt, indok: Vendégem vagy egy szereveroldalasra.
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
nem volt.
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Ava Banks
Születési hely, idő: Los Santos, 1995,04,19
Anyja neve: Laura Banks
Bejelentett lakcím: 1205. Los Santos, Ocean docks Stefan St. 25
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 626640CT!
Neme: Nő
Családi állapota: Elvállt
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 60 kg
Telefonszáma: +38-76-510-4878
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: San Fierro Catholic secondary school , 2013.06.21
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: San Fierro Catholic secondary school
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Egyetemi felsőfukú végzettség (Diploma)
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos, University of Public Service
Nyelvismeret (ha van): Felsőfokú Angol végzettség , Középfokú Francia
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Rendész
Korábbi munkahelyek: Rendőrség
Munkaviszony fennállásának ideje: 2024.11.06- 2025.01.17
Távozásának oka: Város elhagyása
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
-
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
-
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen.
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: A kategoriás jogositvány.
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
-
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
-
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt:2026.02.23
Aláírás: Ava Banks
Aláírás: Ava Banks
[/FONT][/FONT]