Panasztevő InGame neve:
► Leon Delgado Salinas ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Noemi Falcone, Elizabett Ricci, Sofia Rosa Ricci ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Éjjel a déli szerelőnél Sofia nekünk jött eléggé keményen, amire fel haverom ablakot felhúzva ordított hogy anyád. Kiszállt, elkezdtek egymásnak szájhősködni amit én néztem körülbelül 2 percig majd meguntam, mondtam hogy mindenki oszolás kivettem az autóm és megindultam az ember után mivel paintjoboztam elötte neki és tartozott. Amikor elindultunk akkor lövések voltak, amit a lányok arra fogtak hogy mi voltunk hiszen nem lehet hogy éjjel valaki lövöldözzön majd Rosa majdnem hazáig követte az embert -én szinten mivel tartozott ugyebár- és a srác animba esett, kinevették és autókertől 2 utcára miután kiszálltam hogy segítsek a srácnak (gondolok itt felszedésre nem lövésre) egy két szóváltás után fegyvert húztak rám és elraboltak engem onnan. Na most én ic azt mondtam hogy "mi is azért lőttük onnan" gondoltam itt a lövések hallatán lőttük máshogy tűztünk, mentünk stb. ők azt hitték én bevallottam ezzel a mondattal hogy lőttünk, ámbár miután átnéztek engem mégcsak fegyvert sem találtak. Ezután kocsiba raktak, bilincsben és felvittek Chilliard-ra ami közben jött FK Leaderem (Alex) aki elmondta nekik hogy ugyan nem intézi az ügyet de az nem okés hogy onnan raboltak el engem. Védekezésül az hogy nem kiraboltak, hanem engem elraboltak elég gyenge, számomra nem elfogadható. Magyarán a probléma, hogy engem FGH helyről raboltak el. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► --- Logot bíráló adminnak küldök ha szükséges! ◄
Megjegyzés:
► FGH Helyről raboltak el éjjel 3 órakor ezzel elrontva az én játékidőmet. ◄
.png)
.png)