Sofia Rosa Ricci - Alex

• Thread starter Thread starter Pujaro
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 143
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pujaro

Újonc
2026. 01. 08.
29
19
LS karakter
Valentino Nero Ricci
LV Karakter
Sofia Rose Ricci
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Sofia Rosa Ricci
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Déli szerelő mögött tortent egy verekedés az egyik fraki társam aki ic a testverem, es egy srac kozott. A masik srac elovett egy tec9 et random, ugy hogy sima kezzel verekedtek es elkezdett loni a tarsamra, en elovettem a tec9 et es lelottem a sracot. Kihivtuk alexet majd azt mondta hogy megtörtént a nonrp a srác részéről és részemről pedig DM történt. Amit nem értek hisz a tarsamra lottek. Alex azt mondta hogy ilyenkor varjam meg ameddig lelövi a tarsamat. Mellesleg az ugy vegen megbilincselte a masik sracot es elrepult vele.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/grand-theft-...8VnnNEoHg?invite=cr-MSxpSEEsMjM5NTQ1ODUy&v=16
https://armin.kim/seepaste/rDvd
Megjegyzés:

-

Sziasztok az ügyet én fogom bírálni.

Szia mivel az ügy során mind a ketten hibát vétettetek. az ő részéről hogy verekedésből fegyvert rántott majd el kezdett lőni te pedig mert le lőtted mert "ic a testvéredet ütötte" Non-ra nem non a válasz. ahogy ott is mondtam, ha hagytad volna hogy megölje a részedről semmi hiba nem lett volna, hívsz egy admint és az "ic" testvéred felszedésre kerül és a másik játékos megkapja a szankcióját. az itéletem ebben az ügyben jobbra bal-ra volt.

"Mellesleg az ügy végen megbilincselte a masik sracot es elrepült vele."

a srác kocsiját le getteltem arrol a helyről és a lépcső mellé vittem el bilincsbe a kocsijához mivel afkolt.

Várom a bíráló admin válaszát!

Sziasztok átolvastam a panaszt és nem találok kivetnivalót az ügyintézésen igen megvárod hogy elkövesse egyedül a szabálysértést és írsz egy reportot nem játszod az önkéntes adminisztrátort. Az admin nem hibázott, a panaszkönyv jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.