Lavrentis Karahaliakis ---> Supsed

• Thread starter Thread starter D1eg0
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 187
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

D1eg0

Újonc
2025. 05. 21.
32
14
LS karakter
Lavrentis Karahaliakis
LV Karakter
Tyler S Venturas
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lavrentis Karahaliakis
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Supsed
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Aranybankon lelőttek és IC kiröhögött minket egy illegálos ezután írtam egy reportot amit Supsed intézett. Leírta a reportba mivel bevolt drogozva az illető aki kiröhögött minket így nem volt a tudatánál teljesen tehát ő szerinte nem történt szabálysértés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/oqje02
Megjegyzés:

---

Szevasz.

Lyla Salamanca nevetett a "halálotokon" erre nyitottad a reportot. Többször is megnéztem a videót, és nem lőtték meg a testedet, illetve a társadét. A reportban le is írtam,hogy ha drogozva volt ezért betudható annak,hogy elveszti az eszét főleg ha nagyobb dózist fogyaszt ami teljesen reális ebben a szituációban.
Egy Cartel fejeséről van itt szó nem pedig egy mint sem mondó pitiáner zsebtolvajról. Hátrányod nem származott a dologból hisz megöltek.

A bíráló adminnak továbbítom a videót, és a logokat.

• Imádom
Reactions: heyimnati
Azért mert bevan drogozva szabály az szabály. Én is ugyanúgy megkaptam az ehez hasonló viselkedésem miatt a nonrp jailemet.

• Kedvelés
Reactions: slash
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.

Sziasztok! Megérkeztem a bírálattal.

Plusz bizonyítékok alapján, amit supsed küldött azok alapján tisztán kivehető, nem azért röhögött, hogy megölt téged, hanem a közben futó IC eseményekre.

Ebből kiindulva a NonRP nem történt meg, így az admin nem hibázott, a panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.