- 2026. 02. 04.
- 6
- 8
- LS karakter
- Ignacio Cazal
- LV Karakter
- Ethe Tanhol
Panasztevő InGame neve:
► Ignacio Cazal ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Alex ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen bírálat. A szituáció abban merült ki, hogy ketten elmentek atmet fúrni és a pénzkazetták elsajátítása után sf gyár felé menekültek és be akartak rohanni. Pont akkor értünk ki mi is(renvédelmisek) és ahogy kiszálltak az autóból kapták az ólmot. Itt kiemelném hogy az atm fúró nagykaliberrel a hátán a társa 3 különböző fegyverrel Xbe szállt ki és akart befutni a gyárba. Ez meg lett általam akadályozva mert le lett lőve a kazettás ember. Erre sikerült admint hívniuk miszerint én előre lőttem és nem lőhetek amíg a hátukon van a fegyver szóval hagynom kell 2 nagykaliberest besétálni a gyárba és nem tehetek semmit. Alex szó szerint azt mondta, hogy nekünk rendvédelmiseknek engednünk kell ilyenkor besétálnunk őket a gyárba nem lőhetünk még akkor se ha a fegyvert látjuk rajtuk. Eddig a pillanatig tartom hogy mégpedig ilyen nincsen. Egyáltalán nem reális és sose volt ilyen, hogy be kéne őket engedni gyárba nagykaliberrel a hátukon mindig is lehetett lőni a befutó embert ha fegyver volt nála. Még ha fegyver nélkül fúrta volna az atmet a delikvens azt mondanám oké mert akkor nem voltán meggyőződve a szándékáról de azért ez így elég vicces.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► [2026-02-21 01:28:25] [Output] : Admin 3 Alex: (( szoval ebben a formában előre lővés volt a részedről. ))
[2026-02-21 01:28:28] [Output] : Zayden Knox: (( alex ))
[2026-02-21 01:28:29] [Output] : Zayden Knox: (( kiszáll az illegálos, majd engedje bemenni? ))
[2026-02-21 01:28:33] [Output] : Admin 3 Alex: (( engedje ))
Megjegyzés:
► Kérésre csatolom a logot az egész aügyről. Zárásnak hozzátenném, hogy ez minden fajta RP(nem gazdagrp) szerveren egy engedélyezett dolog amit 5+ éve csinálunk rendvédelmisként de ha specifikusan ezen a szerveren nem az akkor behúzom fülem farkam és elismerem, hogy ezen a szerveren akkor mások a szabályok mint máshol és én hibáztam a szerverszabályzat nem ismerésében. ◄
.png)
.png)