Noemi Falcone - Kevin

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 08. 15.
43
26
LS karakter
Bianca Gratiano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Noemi Falcone

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Kevin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
van egy érdekes dolog ami után Lucit, Elizabett, Ethan, be került admin jail ba Kevin forum oldalára ki került egy profil kép amin ez a 3, név szerepel game ban meg kérdesztük miért volt és erre az volt a Kevin válasza hogy véletlen volt nos ebben az a egy baj van hogy ha profil képet szeretnél be álitani akkor ugye be kell igazitani és el menteni tehát mire el mentem egy pár ránézés után fel tünik hogy nem azt a profil képet álitom amit szeretem volna és akkor abba hagyom vagy rá megyek a mégse gombra és mivel ez a kép be álitás ra került OCC hergelésne minősül.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

várom a birálatot.

Szép estét!

Nem tudom, mennyire vagytok tisztában a fórum működésével, úgy tűnik, nem igazán.
Ha csak berakod a képet, a rendszer már át is állítja. (Csak nézd meg a videót - vidi.)
Többet nem is szeretnék inkább hozzáfűzni....

Várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Imét lenne egy kérdésem hogy ha én irtam a pk akkor miért többes számban beszélsz
a másik pedig sajnos ez elen nem tudsz mentséget találni mert meg néztük a keresők ben és itt a bizonyiték hogy minden féle képen igy van. Én nem is szeretném ezt a témát tovább húzni mert értelme nincs igen fel tünő hogy a fraki ra / emberekre ha már többes szám van rá vagy szálva és ezt már sajnos nem tudom szebben ki fejezen.

Várom a biráló admin válaszát

• Haha
Reactions: TrueGyuri
Nem kell kiforgatni a szavaimat. Azért írtam többes számban, mert amikor a reportra mentem, többen is kérdeztetek ezzel kapcsolatban. A videómon szerintem minden látszik, tesztelhető is.

+edit
Nem is értem a PK-t. A fórumprofilnak mi köze van az adminisztrátori szerepkörömhöz? Globális moderátori panaszt kellett volna nyis. Ezt a képet itt hagyom, mert nem ütközik a szabályzatba: 5 in-game név szerepelt rajta, semmi más.
fOqwTJC.png

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt végig olvastam valóban véletlennek tartom és le is lett váltva Kevin adminisztrátortól nagyobb odafigyelést kérek a jövőben mikor PFP-t akar váltani fórumon. A panasz jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.