Shanon Drake-Cash

• Thread starter Thread starter Hokuci
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 115
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Hokuci

Újonc
2026. 01. 26.
9
2
LS karakter
Shanon Drake
LV Karakter
Shanon Drake
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Shanon Drake
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Cash
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan Jail,kaptam egy jailt DM re ami O szerinnt DM nek minusul mikor megtamadnak megutnek
nem birod elo venni a telefont hogy ki hivd a rendoroket mert kozben utnek es elo veszed a fegyvert hogy vedd meg az eleted
mert veszelyben vagy mire a valasza az volt hogy miert nem hivta ki a baratom a rendoroket,de O is ugyan ugy megtamadva volt
en fel tedtem neki a kerdest ha magamba lettem volna akkor hogyan hivtam volna ki a rendoroket mire a valasza az volt hogy az mar ic ugy

Kötelező bizonyíték ( ):
Válaszod
Megjegyzés:

Válaszod [/CENTER​

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: cash és palmangels
Szia.
Mondanék egy két szót az ügyről.

Az első: Semmi karaktertörténetet, vagy előzményt nem láttam, ami indokolta volna hogy embereket lőjj fejbe, csak mert beszólt neked.

A második:
A szerver szabályzata egyértelműen kimondja, hogy a szóbeli provokáció, beszólogatás önmagában nem ad jogalapot fegyverhasználatra.

Az utolsó: Az „előre lövés” kizárólag rendvédelmi karakterek esetében alkalmazható, abban az esetben, ha saját vagy mások testi épsége közvetlen veszélyben van. Civil karakter erre nem hivatkozhat pusztán szóbeli konfliktus esetén.

Semmi értelme azon vitázni hogy a rendőrök hogy jönnek ki az esetre, vagy mikor. A lényeg azon volt hogy csak Rendvédelmis takarózhat azzal hogy előre lőtt mert nem érezte éppségben magát.

[ A teljes logot elküldöm az esetről ha szükséges ]

Én teljesen jogosnak éreztem a Jailt amit kaptatok. Várom a biráló válaszát! :)

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Cash el szeretném kérni a logodat.

Szia.
Mondanék egy két szót az ügyről.

Az első: Semmi karaktertörténetet, vagy előzményt nem láttam, ami indokolta volna hogy embereket lőjj fejbe, csak mert beszólt neked.

A második:
A szerver szabályzata egyértelműen kimondja, hogy a szóbeli provokáció, beszólogatás önmagában nem ad jogalapot fegyverhasználatra.

Az utolsó: Az „előre lövés” kizárólag rendvédelmi karakterek esetében alkalmazható, abban az esetben, ha saját vagy mások testi épsége közvetlen veszélyben van. Civil karakter erre nem hivatkozhat pusztán szóbeli konfliktus esetén.

Semmi értelme azon vitázni hogy a rendőrök hogy jönnek ki az esetre, vagy mikor. A lényeg azon volt hogy csak Rendvédelmis takarózhat azzal hogy előre lőtt mert nem érezte éppségben magát.

[ A teljes logot elküldöm az esetről ha szükséges ]

Én teljesen jogosnak éreztem a Jailt amit kaptatok. Várom a biráló válaszát! :)
Aszt szeretnem Hozzáfűzni hogy nem Szóbeli provokáció volt hanem testi sértés Innen az életem veszélybe volt így önvédelemből fegyvert keletet használják, A te Szavaid közül csak szóbeli provokáció hangzik, Illetve hogyan hívják ki rendvédelmi szervet Hogyha Éppen Testi Bántalmazást szenvedek

Aszt szeretnem Hozzáfűzni hogy nem Szóbeli provokáció volt hanem testi sértés Innen az életem veszélybe volt így önvédelemből fegyvert keletet használják, A te Szavaid közül csak szóbeli provokáció hangzik, Illetve hogyan hívják ki rendvédelmi szervet Hogyha Éppen Testi Bántalmazást szenvedek
Nem értem azt hogy miért nem a realitásra gondolsz. Veszélyben érzed magad mert megszólnak, és fenyegetnek és te mégis odamész keménykedni és verekedni. Ahelyett hogy vissza szóltál volna, akár szólhattál volna a rendőröknek, mert volt időd elegendő.

Nem értem azt hogy miért nem a realitásra gondolsz. Veszélyben érzed magad mert megszólnak, és fenyegetnek és te mégis odamész keménykedni és verekedni. Ahelyett hogy vissza szóltál volna, akár szólhattál volna a rendőröknek, mert volt időd elegendő.
Te szerinted en tudtam hova Fajul el a helyzet Arrébb mentem majd elkezdett ütni Érkezésem se volt ütni nemhogy elmeni az autom kozbe szerelni volt hogyan tavozak akkor ell,mikkor Ütnek illetve autom sincs amivel elmenekuljek, Realitásan gondolkodva Hogy menekül nél el mikor ütnek autót sincs mivel elmenj es mar ugy szejjel Ütnek hogy alig élsz?

Te szerinted en tudtam hova Fajul el a helyzet Arrébb mentem majd elkezdett ütni Érkezésem se volt ütni nemhogy elmeni az autom kozbe szerelni volt hogyan tavozak akkor ell,mikkor Ütnek illetve autom sincs amivel elmenekuljek, Realitásan gondolkodva Hogy menekül nél el mikor ütnek autót sincs mivel elmenj es mar ugy szejjel Ütnek hogy alig élsz?
Sajnos a szavaid ütik egymást, a logban tisztán látszódik hogy vagy te vagy a másik fél félrehívja a másikat (már nem emlékszem, de Atyának megvan a log) és lett volna alkalmad elmenni, vagy rendőrt hívni.

Sziasztok! Meg is érkeztem a bírálattal.

A DM valóban megtörtént, nem lett volna okod erre fegyvert rántani a déli szerelőnél, és megölni a játékost.
Az előre lövést illetően csak a rendvédelemnél van ilyen szabály, így a pk alatt ez nem releváns.

A beküldött bizonyítékok alapján az admin nem híbázott, így a panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.