Georg Onfloyd- Den

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Victor Moretti
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Den
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üdv. nyitottam egy pk-t, melybe ugye én és haverom kaptunk feszültségkeltésre jailt, de a játékon belüli admin nem jogosan járt el, mivel nem rakta be szankcioba a többieket, akik szintugy részt vettek rp be.
Den-re birálat után ráirtam, hogy miért csak 2 másik játékost szankcionált, mikor vagy 3-4 embert kihagyott. Erre az volt a válasza, hogy nem fogalmaztam topicba, mikor peddig napilogostul, klippes bizonyitékkal néven megjegyezve irtam öket bele pk m ba.
Tehát magyarán mondva kivételezett velük ez az én gyanum.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Napi logot biráló adminnak küldeném, videókat meg ide küldöm.
(nem tudom mennyire reális francia buldoggal megöletni valakit.)
Ök kezdték animba verni viperával ic leadert, mink lelötük öket, de valamilyen utón módon 1 adminügyet, meg 1 panaszkönyvet és sikerült meguszniuk, holot non ra nem non a válasz.
(ebbe az rp be falcon nem vett részt, viszont az elözöbe igen, eröszeretettel lött ö is.)
https://imgur.com/a/ZQDwMBy
https://imgur.com/a/XL1OvCS
https://imgur.com/a/sQcDVVQ

Megjegyzés:

Várom a biráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Őket nem tartottam indokoltnak jailbe tenni. De hogy ti egész nap visszajártok feszültséget generálni és vinnétek magatokkal mindenkit ez undorító mikor meghaltatok vagy animba estetek már azonnal újra szerelőnél vagytok és provokáltok embereket. Várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:
Üdv! Ne haragúdj hogy megint én hozzászolok, de az elöbb nem avval volt a gond, hogy nem fogalmaztam öket pk ba bele?
Melesleg non-ra nem non a válasz.
Őket nem tartottam indokoltnak jailbe tenni. De hogy ti egész nap visszajártok feszültséget generálni és vinnétek magatokkal mindenkit ez undorító mikor meghaltatok vagy animba estetek már azonnal újra szerelőnél vagytok és provokáltok embereket. Várom a bírálatot.

• Haha
Reactions: scripto
Üdv! Ne haragúdj hogy megint én hozzászolok, de az elöbb nem avval volt a gond, hogy nem fogalmaztam öket pk ba bele?
Melesleg non-ra nem non a válasz.
Ahogy látszik is a privát beszélgetésünkben amit készségesen megosztottál elbeszélünk egymás melett mert annyi embert panaszoltál be hogy bizonyos részeken érthetetlen. Most teljesen összegzem mi történt küldtél bizonyítékot én annak alapján mindenkit akit láttam hogy valóban generálta és folytatta szankcionáltam nem csak a te napi logodat megtekintve hanem másét is. Itt este 11 fele a te általad felsorolt személyekre hittem hogy külön esetről származnak vagy van olyan bizonyíték is van ami nem pont ekkor készült.
Összegezve: mindenki aki véleményem szerint megérdemelte meg is kapta büntetését, amibe te nem akarsz beletörődni látszik itt és a Pierdone által intézett ügy ooc logján is hogy te neked az a szándékod hogy vigyél mindenkit magaddal úgy hogy ti provokáltátok a szituációkat.

Ahogy látszik is a privát beszélgetésünkben amit készségesen megosztottál elbeszélünk egymás melett mert annyi embert panaszoltál be hogy bizonyos részeken érthetetlen. Most teljesen összegzem mi történt küldtél bizonyítékot én annak alapján mindenkit akit láttam hogy valóban generálta és folytatta szankcionáltam nem csak a te napi logodat megtekintve hanem másét is. Itt este 11 fele a te általad felsorolt személyekre hittem hogy külön esetről származnak vagy van olyan bizonyíték is van ami nem pont ekkor készült.
Összegezve: mindenki aki véleményem szerint megérdemelte meg is kapta büntetését, amibe te nem akarsz beletörődni látszik itt és a Pierdone által intézett ügy ooc logján is hogy te neked az a szándékod hogy vigyél mindenkit magaddal úgy hogy ti provokáltátok a szituációkat.
Ne haragúdj meg, de ha erröl a klipröl, melyet meg is emlitettem hogy ehez az ügyhöz tartozik nem lehet megértenni a hibázásuk lényegét, akkor szerintem nincs apszolútte mit beszélnünk.https://imgur.com/a/hyTtbP2#YOcWVXP
Tudod ha már én is szankciót kaptam akkor ök miért nem kaphatnak?
Akkár hányszór lövöldözésbe kerültünk sosem azt várták hogy lelöjük öket, hanem beszáltak és tiszta szivvel vitték tovább “ezt a nem reális RP-t.
Meg arra se adtál választ, hogy mennyire reális francia buldog kutyával megöletni valamit.
1-2 összedobtad a pk-mat, majd avval indokoltad hogy én nem foglaltam pk ba a személyeket.
Már meg ne haragúdj de kiket?
Néven megemlitettem falcont, de itt fújtson meg a jóisten ha tévednék!
Meg számtalan log/képes bizonyitékot kaptál, melyre tojtál teljes mértékbe rá.
Nagyon szépen probálod magad kimagyarázni, ez a dolgod alul, de én nem fogom lenyelni biztos hogy feliböl végezze el valaki a rá szánt feladatát.
Többet nem irok remélem világossan megfogalmaztam den a problémám.
Várom birálóadmin válaszát.
De nyugodtan szólj den ha most korektnek làtod amit leirtál, és én fogalmazok valamit teljes mértékbe rosszul meg.
Útólag is leirom, Non ra nem non a válasz.

• Haha
Reactions: scripto és Lehel
Az hogy te hogy adod elő a szituációt és mi a valóság az kettő külön dolog logból látszik hogy ameddig ti kakaskodtatok addig ők nem csináltak semmi rosszat de szerintem sok dolgot elmond hogy te és a társad fullos rampage szinten megy neki a szituációnak ameddig a többiek nagyrésze nem. Ti addig provokáltatok mindenkit ameddig ki nem kényszerítettétek emberekből hogy megtámadjanak de ez se igaz teljesen ugyebár? Én nem szólok bírálatig semmit hozzá hiszem hogy helyesen jártam el és nem úgy ahogy te azt eldöntötted magadban.

Az hogy te hogy adod elő a szituációt és mi a valóság az kettő külön dolog logból látszik hogy ameddig ti kakaskodtatok addig ők nem csináltak semmi rosszat de szerintem sok dolgot elmond hogy te és a társad fullos rampage szinten megy neki a szituációnak ameddig a többiek nagyrésze nem. Ti addig provokáltatok mindenkit ameddig ki nem kényszerítettétek emberekből hogy megtámadjanak de ez se igaz teljesen ugyebár? Én nem szólok bírálatig semmit hozzá hiszem hogy helyesen jártam el és nem úgy ahogy te azt eldöntötted magadban.
Non ra nem non a válasz.
Nem fognak fgh helyen nekikezdeni ütni viperával valakit.
Hanem adminthivnak majd ö szankcionál bennünket, nem rp után!
2. Egyszer azzal érvelsz hogy nem irtam pk ba bele öket máskor peddig már avval, hogy ök persze csak ki lettek hergelve😆
De sajnos választ arra még mindig nem kaptam hogy egy 30-40 centis 10 kilos kutya (franciabuldog) mennyire reális, hogy rámuszitják majd peddig megöl!
Na mindus várom biràlóadmin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, végig olvastam az előző PK-t , és ahogyan Den is leírta, a feszültségkeltés szankcionálása elmaradt ami pótolva lett a PK során.
Ahogyan én is tapasztaltam gyakori eset az, hogy feszültségkeltést csináltok a szerelőnél ami nem fog sok jóra vezetni a későbbiekben.
A szerveren lévő Adminisztrátorok, és Főadminoknak sosem az volt a célja, hogy szankciókat osszon a szerveren, és eltekinthet valamely szankciók alól a saját döntése alapján.

Néhány PK-val ezelőtt ki lett fejtve az is, hogy a bosszú PK-nak nincsen semmi értelme, és nem tudom azt sem, miért engeded meg magadnak ezt a stílust egy PK alatt. ("Na mindus")

A panaszod jogtalan, a Főadmin nem hibázott az ügy bírálata során.

További szép estét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.