Salvator El Blaine - Rendvédelem

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szekeres1198

Újonc
2025. 04. 01.
59
13
LS karakter
Salvator El Blaine
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

SalvatorEl Blaine
Panaszra tett személy InGameneve:
PD
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy akció volt ahol felderítő voltam és kocsikáztam ugye került rám körözés amivel nincs is baj ! De olyan vádak is rám kerültek ami nem történt pl.Emberölési kísérlet ez nem történt meg volt több is amit rám tett a személy ami nem stimmel de ez miatt nem kaptam óvadékot! Ez nem történt meg! Azért írok már panaszt mert már nagyon elegem van hogy össze vissza rakják a vádakat állandóan sokszor csekkeknel is hogy nagyobb legyen a büntetés hogy legyen fizetésük és az a szomorú benne hogy nem egy alkalom volt hogy nem is tudta az úri ember hogy mi is az a vád mert mikor számom kértem kis idő után utanna nézett és mondta hogy bocsi ez tényleg nem . Jó lenne ha kicsit tisztába lennének rakva a rendvédelemnél is a dolgok hogy mit lehet és mit nem !
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
-
Megjegyzés:

Ezek melett ooc-n még bunkoznak admin látta és csak rà szólt de utánna ugyan úgy folytatta az ooc minősítést !

Utoljára szerkesztve:
Szia, mintád kicsit elcsúszott 24 órád van javítani!

Sziasztok, mint TEK főleader szólok hozzá.
Azt tudni lehet, hogy a TEK frakciónak mi köze is van ehhez?

került rám körözés amivel nincs is baj
Nem általunk lett körözés kiadva.

hogy össze vissza rakják a vádakat
Ezt kikérném az egész frakcióm nevében, alaptalan!

és mondta hogy bocsi ez tényleg nem
Panaszt nyitsz, bizonyítékok nélkül? Kép, log, videó akármi erről, vagy a szándékosan nagyobb csekkekről?

Jó lenne ha kicsit tisztába lennének rakva a rendvédelemnél is a dolgok hogy mit lehet és mit nem
Ezt megintcsak kikérem a frakció nevében! Nem értem, miért kell alaptalanul ilyen szavakkal vagdalózni.

Legközelebb ha panaszt nyitsz, csatolj bizonyítékokat, és ne vedd egy kalap alá a rendvédelmet, köszi.

• Imádom
Reactions: huey
Többször meg kértem a kollégáitokat hogy mondjak el ki rakta rám a vádakat ooc-n és ic-n is és direkt nem válaszoltak rá mivel tudtak hogy jogtalan ez az esett volt tegnap este ! A többi az igazából az amit le írtam panaszkönyvben is ! Engem az zavar hogy össze vissza pakolják a vádakat és mint írtam panaszkönyvben is nagyon sokszor olyanokat ami nem történt meg mert ha olyant ad ami meg történt nem jutunk el panaszkönyvig ! És nem is vitázni szeretnék!
Azért nyitottam az egész rendvédelem -re mert mindegyik frakcióban van olyan személy aki a szabályokat nem tudja én csak azt szeretném ha a tényleges szabály szegések lennének fel tüntetve !

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! #Hoobu
Sziasztok, mint TEK főleader szólok hozzá.
Azt tudni lehet, hogy a TEK frakciónak mi köze is van ehhez?

Nem általunk lett körözés kiadva.

Ezt kikérném az egész frakcióm nevében, alaptalan!

Panaszt nyitsz, bizonyítékok nélkül? Kép, log, videó akármi erről, vagy a szándékosan nagyobb csekkekről?

Ezt megintcsak kikérem a frakció nevében! Nem értem, miért kell alaptalanul ilyen szavakkal vagdalózni.

Legközelebb ha panaszt nyitsz, csatolj bizonyítékokat, és ne vedd egy kalap alá a rendvédelmet, köszi.
Nem konkrétan rád vagy rátok irányul a dolog akik ezeket a dolgokat csináljak magukra ismernek én annyit szeretnék hogy legyen már tisztába rakva hogy mit és hogyan is csinálhatnak mert tegnap azért kellett ismét 2 órát afkolnom mert valaki jogtalanul teszi a vádakat !

és direkt nem válaszoltak rá
Nem adhatják ki az MDC-ket csak azért, mert téged érdekel. Semmi közöd nincsen a rendvédelmi MDC-hez.

aki a szabályokat nem tudja
Te hogy merészelsz ilyet állítani?

legyen már tisztába rakva hogy mit és hogyan is csinálhatnak
Mindenki pontosan jól tudja, hogy mit kell csinálnia. Legalábbis a TEK-nél igen. A többi frakció nevében nem tudok nyilatkozni.

• Kedvelés
Reactions: huey
Nem adhatják ki az MDC-ket csak azért, mert téged érdekel. Semmi közöd nincsen a rendvédelmi MDC-hez.

Te hogy merészelsz ilyet állítani?

Mindenki pontosan jól tudja, hogy mit kell csinálnia. Legalábbis a TEK-nél igen. A többi frakció nevében nem tudok nyilatkozni.
Rendben hogy mdc-ről nem adnak ki infót de akkor ne itt vitatkozz hogy miért az egész rendvédelemre teszem a panaszkönyvet !

Az a szó használatod hogy hogy merészelek ilyen kijelentést tenni azért mert elég sokszor elő fordult és a tegnapi volt az utolsó csepp a pohárban ! De még egyszer le írom nem rád vagy rátok irányul ez , azokra irányul akik el követik és ők magukra is ismernek gondolom ! Ha te nem érzed úgy hogy te vagy akár a frakciód ilyent tesz az a te dolgod ! Meg értem hogy véded magad és frakció társaid ez is a dolgaid közé tartozik!
Megint le írom hogy nem VITATKOZNI SZERETNÉK csak az ilyen dolgokat jó lenne tisztázni az emberekkel !
Ha jogosak a vádak sosem hívtam admint és panaszkönyvet sem tettem shöt az rp is tetszett ez nem egyszer bizonyosodott !

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és hamarosan jövök a bírálattal.

Sziasztok, megékeztem a bírálattal.

Bizonyíték hiányában nem tudok mit kezdeni a panaszoddal, legközelebb ilyen vádak mellé bizonyíték is érkezzen.

A panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.