- 2025. 03. 30.
- 27
- 13
- LS karakter
- Irenze Ciro
- LV Karakter
- Jon Johan
Panasztevő InGame neve:
► Swjatoslaw Isai ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Dary Oel, Murat Ardegedov ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nos hol is kezdjem, nekem nincsen széfem, így autóban tárolom a dolgaimat, ezért valamikor az egyik kocsimat amibe lőszereket, drogokat tároltam azokat valamilyen oknál fogva kivették! De nem tudom hogyan hisz frakció garázsban volt (bratva) pedig a fraki hq az le is van védve, a kocsi pedig mindíg tks volt, be se volt indítva csak tárolónak volt használva. Így nem értem hogy hogyan jöttek be és hogyan vették ki őket! mert le is van gatezve. A cuccaimról kép is van. a kép 5 napja készült. Már blackx nevű adminnal is beszéltem. A logot még nem láttam. Csak Dami jött oda, majd mondta hogy ők voltak. Így szeretném visszakérni a tárgyaimat, (azóta már volt sokkal több töltényem és társai) a logokból vissza lehet nézni hogy miket vettek ki, és amiket kivettek vissza szeretném azokat kérni. Előre is köszönöm szépen ha elolvassátok. És a kettő csávot jutalmazzátok a büntetéssel. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► itt a kép amiket elvettek. de a log az mindent bizonyít hogyha elkérik, az lenne a legjobb szerintem hogyha azt elkérnénk és amiket kivettek azokat mind vissza adni. ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm szépen! ◄
.png)