- 2026. 01. 31.
- 11
- 1
- LS karakter
- ThomasReece
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Halász Dániel Márknak hívnak (Dani) , 23 éves vagyok.
Account ID-d?
>5278
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 3838 (de mostanában nagyon sokat játszok a szerón. )
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Sziasztok. Halász Dániel Márk vagyok, 23 éves. Szekszárdon születtem (Tolna vármegye) jelenleg is itt élek barátnőmmel. Szakács szakmát végeztem körülbelül 4 évvel ezelőtt de nem ezzel foglalkozom hanem étel futárkodással foglalkozom. Hobby szinten boxolok, focizok és mindent szívesen csinálok ami sport.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Az adminsegéd feladata, hogy segítse a játékosokat kérdéseikben, figyelje a chatet és a játékmenetet, jelezze a szabálysértéseket az adminok felé, valamint támogassa az adminok munkáját kisebb ügyekben.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd türelmes és segítőkész, ismeri a szabályokat, figyel a játékosokra, pártatlan marad, és időben jelzi az adminoknak a problémákat anélkül, hogy visszaélne a jogaival.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék mindenképpen a szerveren későbbiekben Admin is lenni, messze az egyik legjobb szerver ami meg is fog és eltudok rajta tölteni napi 7-9 órát simán. És szeretném segíteni a vezetőség munkásságát is a "munkámmal" és magamat is szeretném próbára tenni és fejlődni minél gyorsabban és hatékonyabban.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Elég gyorsan tanulok bele tanulok a dolgokba és viszonylag gyorsan is alkalmazkodom minden helyzethez/környezethez. Hosszútávon gondolkozom a szerveren való jelenléttel kapcsolatosan elég türelmes is vagyok és ezzel együtt igazságos is.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 7-9 órát.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>(Mivel kezdő játékosról van szó, nyilvánvaló, hogy neki a legfontosabbak a munkalehetőségek stb stb, szóval én ez alapján gondolkozom és ez alapján írom a válaszom).:Mindenképp köztük lenne a Bánya, azért mert nagyon jó befektetés/pénzszerzés. Másodikként az áruszállító depó. Miért? Jó PP és jó pénz viszonylag gyorsan. Harmadik pedig (nem egy munkás). Legális piac lenne. Azért mert ha korán elkezdi figyelni a szerveren az árakat + azt, hogy mire van kereslet mi az ami megy a szerveren akkor könnyebben feltudja talán venni a ritmust azokkal akik már régebb óta játszanak.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Segítőkész és türelmes vagyok a játékosokkal, Komolyan veszem a szabályokat és pártatlanul kezelem a helyzeteket, Megbízható vagyok, amit rám bíznak, azt elvégzem.
Negatív.: Időnként túlzottan önkritikus vagyok a saját munkámmal kapcsolatban, Előfordul, hogy döntés előtt több információt szeretnék begyűjteni, Kezdetben visszafogottabban kommunikálok, amíg fel nem mérem a helyzetet.
Köszönöm ha megnézted a lapot. További Szép estét/reggelt/napot! .
.png)
.png)