Lyla Meyer -- Jackson

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

subaruuu

Újonc
2025. 03. 19.
15
3
LS karakter
Lyla Salamanca
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lyla Meyer

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jackson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A helyzet az volt hogy ATM-et raboltunk SF-ben először kiérkezett egy Ryan Mitchell nevű játékos aki meghalt 26-kor Salvador Salamanca által majd Ryan elment Bankra és ott is meghalt 33 kor, viszont ezek után vissza jött SF be 38 fele majd 41 kor meg is ölt valakit szóval akkor már bőven itt volt. Amint nézem a 15 perces időtartam nem telt le neki akkor vagy pont abban a pillanatban telt le. Jackson véleménye szerint mivel nem ebben az RP ben halt meg utoljára így visszajöhet. Jackson hanyagul kezelte az ügyet ugyanis nem nézett át minden logot és nem is nézte meg az idődátumokat.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/TXCPUSGq
https://pastebin.com/KsJKJ2TX

Megjegyzés:

Amikor az RP lezajta után hívtuk volna dmnk segítségével hogy tisztázzuk az ügyet mivel át se nézte a logot rendesen. Akkor már nem volt hajlandó kijönni és ignorált minket majd 5 perc múlva le is lépett.
EDIT: Csatoltam Jackson ítéletét amikor a jelenlegi időt nézte és szerinte akkor már letelt a halálangyal ami való igaz de akkor amikor az RP be visszacsatlakozott Ryan 37 körül akkor még bőven nem telt a 15 perc (26-kor öltük meg), ugyanis mint írtam 41 kor már meghalt 1 emberünk ami pont a 15 perces időkeretben még benne is van és mielőtt meghalt már rég itt volt a Ryan nevű honvéd. Az RP stop 51 kor volt és akkor már javában ben volt Ryan Mitchell kint és a gyárban is bennt.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok! Minden bizonyítékot magyarázattal fogok a bírálónak küldeni!

Jackson véleménye szerint mivel nem ebben az RP ben halt meg utoljára így visszajöhet.
Ilyenről szó sem volt, halálangyalra panaszkodtatok és mivel nem ebben az rpben szerezte ezért vissza jöhet. Utána szóltatok hogy itt meghalt már. Néztem killogot és az alapján letlet a 15p az ottani halála és az akkor ottléte között. Bizonyítékot nem kaptam arról, hogy a report nyitása elött is ott tartózkodott volna, emiatt bizonyíték hiányában zártam az ügyet.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
Sziasztok! Minden bizonyítékot magyarázattal fogok a bírálónak küldeni!

Ilyenről szó sem volt, halálangyalra panaszkodtatok és mivel nem ebben az rpben szerezte ezért vissza jöhet. Utána szóltatok hogy itt meghalt már. Néztem killogot és az alapján letlet a 15p az ottani halála és az akkor ottléte között. Bizonyítékot nem kaptam arról, hogy a report nyitása elött is ott tartózkodott volna, emiatt bizonyíték hiányában zártam az ügyet.
Először valóban a halálangyalra panaszkodtunk mivel nem tudtuk hogy aranybankon is meghalt, de utána letisztul a kép nekünk. Ha kértél volna logot tőle is és nem csak a mi oldalunkat nézted volna rögvest kiderült volna hogy igazunk van e vagy sem. Azt hogy a logot nézed mikor halt meg az valóban nem bizonyítja csak a felét az ügynek így mi még mindig úgy gondoljuk hogy hanyagul intézted, de hívtunk az RP után is (admin társad szólt neked) akkor sem voltál hajlandó megjelenni és ignoráltad az ügyet.

Edit: Eddig kerestük de nem találtunk logot arról hogy Ryan ott lett volna sajnos klipp és kép sincs. Az állítás még mindig fenn áll hogy Jackson nem kért tőle logot vagy bármit ami bizonyítja az ártatlanságát az illetőnek. Ugyanis tudtunkkal ilyenkor mind a két oldalt kell nézni.

Utoljára szerkesztve:
Először valóban a halálangyalra panaszkodtunk mivel nem tudtuk hogy aranybankon is meghalt, de utána letisztul a kép nekünk. Ha kértél volna logot tőle is és nem csak a mi oldalunkat nézted volna rögvest kiderült volna hogy igazunk van e vagy sem. Azt hogy a logot nézed mikor halt meg az valóban nem bizonyítja csak a felét az ügynek így mi még mindig úgy gondoljuk hogy hanyagul intézted, de hívtunk az RP után is (admin társad szólt neked) akkor sem voltál hajlandó megjelenni és ignoráltad az ügyet.
Én nem kaptam semmilyen információt erről, vagy csak elkerülte a figyelmem. Attól, hogy elkérem az ő logjukat nem leszek közelebb semmivel a valósághoz mivel a log nem képes bizonyítani sokszor akárkinek is a hollétét. Ti nektek kellett volna bizonyítékot bemutatni arról, hogy 15p eltelte elött visszamentek az RP-be. Nem nekik az ártatlanságukat.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom a további bizonyítékokat és érkezek a válasszal.

• Kedvelés
Reactions: Jackson_LS
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A logok alapján a két eset között bőven eltelt a szükséges 15 perc. Az, hogy korábban visszament volna, bizonyíték hiányában nem megállapítható.

A panasz jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.