Luciano Graziano - Micky

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 218
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Micky
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az adminisztrátori teendők ellátására való alkalmatlanság
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A sztori annyi, hogy volt 1 adminügy és a másik fél direkt rossz színbe akart engem feltüntetni, ezért az érdemleges dolgot direkt levágta a képből/chatből és csak azt küldte el neki - ami tudtommal adminisztrátor félrevezetése. És micky utánajárt adminhelpbe nincs benne ilyen lehetőség, de köztudott, hogy amikor félrevezetik az admint azt szokták szankcióval jutalmazni, nem egy ilyen szankció volt már. Amit srác küldött kép: - - Amit én küldtem és a való igazság: -
Megjegyzés:

Itt az OOC-ban elhangzottak Micky részéről ami szerintem nagyon nem állja meg a helyét. -> https://armin.kim/seepaste/cn28

• Kedvelés
Reactions: fodilo
Szia, ehez is annyit tudok füzni mint a tegnapihoz semmit. - Szeritem tudom milyen szanckiót adok és milyet nem. Várom a bíráló admin válaszát. - Nem éreztem magam félrevezetve.

Hát itt nem csak az a baj, hogy állítolagosan nem érezted magad félrevezetve(Amit ott OOC-ban nem írtál, hanem inkább utána néztél adminhelpben és mivel nem találtál ilyet nem osztottál, most pedig azt állítod, hogy nem érezted magad félrevezetve szerintem ez egy kicsit büzlik.), hanem hogy nem is tudsz arról, hogy van ilyen szankció. De akkor kérdem én, hogy ha direkt a lényegi részt lehagyja abban amit ő küld neked, akkor te ezt minek tudnád nevezni? Pont véletlennek? Érdekes.

Utoljára szerkesztve:
Nem volt szép lépés csak ezt levágni de ez nem gondolnám hogy érdemelne különösebb szankciót.
elküldted a pontosított képet és kész. A panasz jogtalan az eljáró adminisztrátor legközelebb figyeljen oda jobban a kapott logra/képre hogy az tartalmazza a bizonyítékot és azt is ami előtte / utánna is történt.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.