Nem Hiba Mellény.

• Thread starter Thread starter whoami
  • Start date Start date
  • Válaszok 26
  • Látta 394
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Egy egész akcióra 3-4 droggal megyek ki amiből mindig viszek vissza, ez megint csak egy elképzelt dolog ami a rendvédelembe megy hogy ilyen sok kell hozzá. Egy kis tasakot beleraksz a zsebedbe és bármikor előveszed hogy szivj, van mellé animáció is és nem egyről a kettőre tölt fel maxra a rampage. Szerintem ezt a felesleges dolgokat meg semmi értelme feszegetni mivel soha nem lesz a rendvédelem és az illegál között normális egyenlőség amit amúgy nem is lehet megcsinálni. Egy kis zacskót ne tegyél fel egy 3 vagy nem tudom hány kilós tárgy ellen fel.
Érdekes,volt már pár eset,hogy 20-30,akár 50 zacskóval vittem be valakit akcióról. De hát mindegy,nem is érdekes.

Aranybankból hoztunk be egy gyereket, a nevét már nem tudom, amikor lemotoztam csak nála volt 23 kokain, tehát nem elképzelt dolgok ezek.
Valóban meglehet hogy elvisznek annyit, nem lenne új dolog de szerintem ez felesleges mert tényleg nem kell annyi sőt még a 10 darabot is sokkalom.

Valóban meglehet hogy elvisznek annyit, nem lenne új dolog de szerintem ez felesleges mert tényleg nem kell annyi sőt még a 10 darabot is sokkalom.
Ebben igaza van Tif-nek. Illegálosként én is 8 zacskóval jártam, de álltalában 4-5 zacskót visszatettem akció végén. A drog mennyiséget felesleges korlátozni, itt a sisakkal kezdeni valamit, vagy a mellényel, jelenleg szinte játszahatlan rendvédelmisként a szerver.

Aranybankból hoztunk be egy gyereket, a nevét már nem tudom, amikor lemotoztam csak nála volt 23 kokain, tehát nem elképzelt dolgok ezek.
Nagyon ritka esetek ezek szerintem, én például életembe nem vittem egy akcióra 6-nál több drogot. Meg így se úgy se szívnak el annyit, lehetetlen.

• Kedvelés
Reactions: whoami és tifpix
Nagyon ritka esetek ezek szerintem, én például életembe nem vittem egy akcióra 6-nál több drogot. Meg így se úgy se szívnak el annyit, lehetetlen.
Vannak olyan elvetemültek, akik elvisznek 20 drogot, de ritka eset.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Illegálnak és legálnak is maximum egy lehet. Nem értem, mi a probléma, ha dara közben úgysem szabad cserélni. Ha másik akcióra mész, nem nehéz beugorni a fegyverboltba egy cserére.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Sisakot érintő hiba javitva, hajnali újraindítással bekerül a javitás rá.

Mellény pedig mind rendvédelem, mind illegál számára korlátozva lett, hisz teljesen szürreálisan volt használva, így kénytelenek voltunk korlátozásokat vezetni be rá.
Ez a mellényes topic pedig teljesen rossz helyre íródott, így zárom, hisz nem hiba, max ötletnek lehetne felvetni, de szerintem egyelőre hanyagoljátok és holnapi nap folyamán nézzétek meg a sisakot érintő változásokat. ;)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.